Google Translate

luni, 8 august 2016

DISCUL GENETIC AL OMENIRII... o ENIGMA inexplicabila... care înfierbântă creierii multora!


Discul Genetic, vechi de peste 6000 de ani,
oferă noi perspective cu privire la evoluţia umană

Discul Genetic este un artefact remarcabil, care ar putea rescrie din temelii istoria evoluţiei umane. A fost descoperit în Columbia de către profesorul Jamie Gutierrez şi imediat a fost supus unui set de analize pentru a se determina atât originea sa, cât şi mesajul pe care îl transmite.

Studiile de laborator au arătat că Discul Genetic are o vechime de peste 6000 de ani şi a fost realizat cu ajutorul unei tehnologii extrem de avansate. Dimensiunile sale nu sunt ieşite din comun, discul cu pricina are un diametru de numai 27 de centimetri şi cântăreşte puţin peste 2 kilograme. A fost sculptat în lidiană, o piatră de culoare neagră cu o textură abrazivă.

În urma informaţiilor culese nu s-a putut stabili cu exactitate care civilizaţie se ascunde în spatele acestei opere, dar specialiştii au descoperit simbolul unui om-şarpe pe spatele discului, motiv pentru care au presupus că cei care au realizat discul au avut o legătură strânsă cu reptilele.

Mai mult de atât, numeroase informaţii cu privire la genetica umană sunt înşirate pe faţa exterioară a discului, Ciudat este faptul că ele nu se pot vedea cu ochiul liber, ci doar la microscop.

Sculpturile sunt de-a dreptul incredibile pentru că sunt realizate cu o precizie ieşită din comun. Informaţiile pe care le transmit se referă la evoluţia genetică umană. În prima parte sunt reprezentate ovulele şi modul în care sunt fecundate de către spermatozoizi. Apoi, fetusul este prezentat cum se dezvoltă, pentru ca în final să apară naşterea copilului.

Pornind de la aceste informaţii de bază, oamenii de ştiinţă au stabilit că civilizaţia antică care a realizat acest disc deţinea pe lângă cunoştinţe tehnologice mult mai avansate decât în prezent şi numeroase informaţii despre genetică sau procreere.
Discul Genetic devine astfel încă o dovadă vie că în trecutul îndepărtat au existat numeroase civilizaţii pe Terra, care au ajuns să cunoască diferite grade ale evoluţiei, de cele mai multe ori mult mai avansate decât probabil vom atinge noi vreodată.

Sursa http://www.efemeride.ro/discul-genetic-vechi-de-peste-6000-de-ani-ofera-noi-perspective-cu-privire-la-evolutia-umana
-------------------------------------------------------


Pre-Adamic Life: Did It Exist, and Is There Evidence    ================================================

 DETALII, Click here:

==================

 DISCUL GENETIC AL OMENIRII

 Genetic disc of mankind

==========================

Un comentariu:

  1. Fara legatura cu subiectul, uite mai e care sustine ca mine, ca "natura" noastra nu e naturala : relieful nostru, muntii, vulcanii si etc, sunt artificiali.

    Filmul face sens abia dupa ce treci de jumatate lui. Enjoy !

    https://www.youtube.com/watch?v=UHkiZNT3cyE

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări