Google Translate

MOARTEA CA ENTITATE. Fenomen natural, ori...

==============
Codul lui Oreste - MOARTEA CA ENTITATE III:
NEMURITORII - CODRIN STEFANESCU.
==============

=============================================

Codul lui oreste - 29 oct. - "Visul ca realitate paralela descris in carti medievale interzise".
invitat: Codrin Stefanescu.
---------------------------------------------------------------------------
=============================================

2 comentarii:

 1. Nemuritorii ar putea exista. Ei pot fi oameni evoluaţi spiritual care sunt un fel de „paznici” (Observatori/Veghetori) ai Creaţiei. Există tehnici spirituale de atingere a nemuririi păstrate în cadrul restrâns al unor doctrine religioase şi accesibile doar iniţiaţilor demni de o asemenea cunoaştere. Gurdjiev a căutat taina nemuririi (posibil trimis de masoni) şi a întâlnit în nişte mănăstiri din Tibet oameni care aveau 250 şi chiar 300 de ani, fiind în putere şi purtându-şi singuri de grijă.

  Şi strămoşii noştri cunoşteau taina atingerii nemuririi, căci Herodot a spus despre ei că „Dacii erau cei mai cinstiţi şi mai drepţi dintre traci, CARE ŞTIAU SĂ SE FACĂ NEMURITORI”. (Poate ei vor apăra spaţiul românesc de atacul anticristic).

  La egipteni obsesia îmbălsămării putea avea ca punct de pornire ideea că dacă trupul era ţinut neputrezit acea persoană devenea nemuritoare. În realitate nemuritorii au un nivel al evoluţiei spirituale mai ridicat decât cei care reuşesc să ajungă la neputrezirea trupească, trupul lor nefiind atins de descompunere, împrăştiind miros de smirnă şi având efecte vindecătoare. Nemuritorii pur şi simplu se retrag într-un spaţiu secund şi pot să se manifeste fizic după voia lor.

  În „Cartea Jubileelor” Enoh povesteşte despre unul din nepoţii lui Noe (Kainam, născut pe linia genetică a lui Sem) care mânat de curiozitate a copiat nişte texte găsite pe nişte pietre ce proveneau de la generaţiile anterioare lui, distruse de potop. Kainam a ascuns aceste scrieri de Noe, care se temea ca acest fapt să nu-i supere pe… Veghetori.

  Chiar şi în Noul Testament apare referirea ciudată la un ucenic ce va rămâne (nemuritor) până la A Doua Venire a lui Issus. Petru s-a arăta mirat, neştiind ce rol va avea acest ucenic şi a întrebat: „Doamne, dar cu acesta ce se va întâmpla?”. La nedumerirea lui Petru, Issus a răspuns: „Dacă voiesc ca acesta să rămână până voi veni, ce ai tu?”. Ucenicii au interpretat răspunsul în ideea că acel ucenic misterios nu va mai muri până la „A doua Venire” pentru a depune mărturie despre cele petrecute la acel timp al patimilor lui Issus.

  Subiectul nemuririi este incitant şi poate avea un sâmbure de adevăr, despre nemuritori vorbindu-se din timpuri imemoriale, cum sunt tăbliţele lui Thot Atlantul sau scrierile lui Hermes Trismegistul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Şi ar mai fi ceva. În cartea „Stăpânii oculţi ai timpului” Jacques Bergier lansează ideea că oamenii dintr-un viitor îndepărtat ajung la stadiul în care pot controla timpul şi pot să trimită mesageri în epocile trecute. În acest fel ar putea să apară mulţi astfel de mesageri în toate epocile istorice.

   Este demn de amintit o întâmplare a lui Leonardo Da Vinci. Fiind într-o bodegă, la ceas de seară, căutând probabil personaje pentru picturile sale, la un moment dat la masa lui vine un bărbat în pelerină care îi spune că trebuie să fugă repede din Florenţa pentru că viaţa îi este pusă în pericol. Leonardo îl crede, iese afară cu acel om, care îi pregătise şi un cal şi fără prea multe vorbe părăseşte Florenţa. Ceea ce îi spusese acel om misterios era întemeiat şi toată viaţa a fost măcinat de ideea cine a fost acel salvator pe care nu l-a mai întâlnit niciodată.

   Nu-i imposibil ca Leonardo să fi avut idee de nemuritori sau de observatori veniţi din viitor. El însuşi pare o persoană venită din viitor, imaginând lucruri care depăşeau cu mult timpul său, cum ar fi: elicopterul, costumul de scafandru, tancul, tunuri performante, bombarde, etc. Apoi, e ciudat că el, fiind sărac, a trebuit să înveţe singur să scrie, să citească şi să numere, ajungând să se ocupe de matematici şi de geometrie, pe care a încercat să le introducă în operele de artă.

   Viitorul este imprevizibil pentru muritori dar (logic) omul va ajunge să stăpânească într-o bună zi Timpul şi să viziteze epocile istorice trecute, în căutarea adevărului. Dar el nu poate fi în acele epoci decât un simplu OBSERVATOR, orice intervenţie a sa în trecut fiindu-i interzisă, căci ar modifica lanţul cauzal al istoriei şi ar pune în pericol chiar propria sa existenţă din acel viitor.

   P:S: Îmi cer scuze că mai sus am scris Iisus cu doi „s” în loc de doi „i”. Nu ştiu ce mi-a venit. O fi din cauză că sunt intoxicat cu plumb, care afectează concentrarea.

   Numai bine!

   Ștergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări