Google Translate

miercuri, 11 iunie 2014

Muzica... SUPER ARMĂ de CONTROL MENTAL * EMOȚIONAL în MASĂ, indiferent de piesa muzicală pe care o cântă ???!!!. Conspirație a sunetului 432hz vs. 440hz-Bob Marley. Anul de nastere... 1955. Illuminati... au decis! Manipularea... si prin muzica. 432 HZ VERSUS 440HZ!

 
Superputerea sunetului si undelor sonore!
Superpower sound and sound waves!
O super-stiinta straveche, pierduta in negura timpului!
Azi... doar manipulari... in scopuri criminale!
Admin, Romania Megalitica
-------------------------------------------------

Puțini știu că în 1955 Organizația Mondială de Standardizare a decis ca muzica să fie ascultată de pe frecvența de 440 Hz. Până atunci muzica se asculta la o frecvență mai joasă, 432 Hz, care favoriza apariția sentimentelor pozitive.
432 Hz este “muzica” naturala în univers, spre deosebire de 440 Hz, care este opusul si pe care îl găsim în muzica din zilele noastre, de exemplu, albume de muzică si fişierele mp3. Aceasta vibraţie nefireasca, desprinsa de tonurile si sunetele sacre, a dus la stare de război în subconştientul omului. Astfel, frecvenţa de 440 Hz a devenit o armă de control în masă, dar și o modalitate de a ține oamenii în permanentă alertă pentru a-și îndeplini atribuțiile zilnice.
--------------------------------------------------

 Sunetul şi muzica sunt constituite din vibraţii, cu cat mai multe vibrații pe secunda, cu atât mai mare e “înălțimea-ridicarea’. Unitatea pentru aceasta este Hertz, notat Hz. 432 Hz este “muzica” naturala în univers, spre deosebire de 440 Hz, care este opusul si pe care îl găsim în muzica din zilele noastre, de exemplu, albume de muzică si fişierele mp3.

Vibrația, sunetele, sunt forma de organizare a Universului nostru. Știința numita Cymatics, arata ca la trecerea sunetelor printr-un mediu (aer, lichide, pulbere solida, etc.) provoacă asupra acelui mediu efecte in structurarea acestuia.


CONSPIRAȚIA

Imaginați-va ca o persoana incredibil de puternica si bogata, care in mod secret prospera de pe urma conflictelor, războaielor, bolilor, afla ca anumite sunete (acele frecvente sonore care se divid la 2) creează opoziția, discordia, conflictul, in timp ce sunetele ale căror vibrații se divid la 3, (care înseamnă echilibru, reconciliere, politețe, armonie..) produc simetrie, armonie vizuala, structuri plăcute ochiului.

Acum imaginați-vă ca acea persoana poate sa impună tonul standard al tuturor instrumentelor muzicale din lumea Vestica! Imaginați-va ca astfel el va structura întreaga creație muzicala bazata pe game care induc stări de dezacord, conflict!

Pare de domeniul fantastic numai ca… in Septembrie 1939 a ieșit la suprafața ca exact asta a făcut Rockefeller, (Illuminati) când mânat de interese financiare, a dictat ca vibrația standard pentru sunetul La (A) de deasupra lui Do (C) mijlociu, este “fix ” 440Hz! Aceasta vibrație nefireasca, desprinsa de tonurile si sunetele sacre, a dus la stare de război in subconștientul omului european!

Diapazonul de acordare a instrumentelor muzicale, a fost fixat sa vibreze la 440Hz — vibrație para! — si in consecința toate celelalte note au fost afectate similar! In ciuda aparentei de “muzica dulce”, o orchestra simfonica poate deveni când toate instrumentele sunt acordate in baza “La “- 440Hz , o arma de control mental/emoțional in masa, indiferent de piesa muzicala pe care o cânta!

Aceste vibrații influențează gândurile spre dizarmonie si conflict. In ultima instanța, este controlat crierul, care conduce la starea de război!

Intr-o lucrare intitulata “Musical Cult Control ” , Dr. Leonard Horowitz spune ca asemenea frecvente muzicale, pot conduce masele la agresiune, violenta, mișcări sociale si in plan fizic la… boala!

Culmea e ca in același timp, agenții acestei conspirații recomanda “terapii” bazate pe chimicale, tranchilizanți si alte medicamente, pentru afecțiuni pe care tot ei le-au provocat! Vibrațiile au impact asupra noastră prin mediul cel mai răspândit de propagare: apa. Suntem 70% apa, iar vibrațiile se transmit celulelor din corp, care la rândul lor comunica intre ele starea de sănătate sau boala a organismului. Lumina si sunetul, stau la baza comunicării intercelulare.

Astfel s-a procedat începând cu 1910, când fundația Rockeffeler, a făcut o donație către American Federation of Musicians, pentru a adopta standardizarea sunetului La-440Hz, fiind apoi adoptata si generalizata in toata cultura West europeana!


Dr. Leonard Horowitz concluzionează: “Muzica afectează bioenergetic chimia corpului, metabolismul, psihicul, starea de imunitate,. Astfel corpul e indus sa vibreze către o stare de conflict si dizarmonie, in loc de armonie si iubire.”

====================================
=================================================
=====================================================================

Cititi si:

1. Sound Manipulation - Superpower Wiki

2. Demolecularizing the Fat Lady  Paradimentia

3. 440hz Music - Conspiracy To Detune Us From Natural 432Hz Harmonics

4. La fréquence 432 Hz – La musique aux fréquences de la nature  ELISHEAN

=======================================================================
===================================================
=====================================

9 comentarii:

  1. Calitatea muzicii face diferenta nu intensitatea emisiei sonore!!!!
    Trecerea pe o emisie mai inalta ,44oHz...pur si simplu este o alegere catre o mai intensa stare sonora,foarte joasa si lenta pana atunci!!
    De aici si pana la asa zisa conspiratie ,stupizenii!
    Mult mai poate mintea asta omeneasca specula,interpreta!
    Si cata naivitate de a mai si crede atatea aberatii de dragul teoriei in sine!




    RăspundețiȘtergere
  2. Doctore, intensitatea se masoara in dB. Hz este unitate de masura a frecventei sunetului, adica sunet subtire, castrat, sau gros(nu dogit si harait, marinaresc) cavernos. ,, Intervalul de frecvente la care este sensibila urechea umana este situat între aproximativ 16 - 20.000 Hz, iar undele acustice situate în acest domeniu se numesc si unde sonore. Uneori, termenul de unda sonora este utilizat în mod incorect si pentru undele acustice situate în afara intervalului de audibilitate la om. Undele acustice cu frecvente mai mici de 16 Hz se numesc infrasunete, iar cele cu frecvente mai mari de 20.000 Hz se numesc ultrasunete.''
    Sa nu ne sinucidem inca! Multe lucruri par a fi ce nu sunt.
    De ce standardul pentru frcventa generatoarelor de retea in USA si Canada este 60Hz iar in iEuropa 50HZ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar daca sursa dvs. de informare este Makow. Evreul fatarnic pe nume Makow.... Orice alt comentariu e de prisos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Concret domnule,care este diferenta dintre emisia pe frecventa asa zisa ideala si cea recenta?
    Deduc ,diferenta intre frecventa joasa si cea inalta ...e precum diferenta tonala dintre cele 4 registre muzicale,grav,mediu,inalt ,fr inalt.Toate au estetica lor atat timp cat intensitatea sunetului din cadrul fiecarei categorii e moderata .
    Compozitia muzicala in sine se bazeaza ,pe ritm,echilibru,unitate..in rest o tonalitate mai inalta sau joasa,un diez sau bemol in plus ,o transpunere in gama majora sau minora,este doar o optiune ce tine de o anumita ideologie artistica.
    In pictura de la game cromatice armonice ,s-a sarit la contraste puternice...,lumea e in schimbare,fiecare epoca cauta sa experimenteze noul prin mijloace diferite,fie artistice sau tehnologice.Tendinte,curente,stiluri diferite.
    Ascult muzica foarte mult ca forma de terapie,ma simt excelent,depinde desigur ce asculti si cum asculti!






    RăspundețiȘtergere
  5. Hei,
    Cine si cu ce v-a suparat?
    Ce nu va convine? Subiectul? Adevarul? Atacati in haita pentru impresie artistica, sau sa descurajati eventualii cititori interesati de un subiect real, argumentat cu fapte concrete si cercetari stiintifice neîndoielnice? Bibliografia este vasta! Internetul va ajuta!
    Si totusi.... Cine si ce va mana pe voi in lupta??? Spune tu Christinne, ca mereu faci pe desteapta si incerci sa abati atentia... in alte parti ale lumii, spre alte subiecte fara legatura cu postarea la zi! Ti-am urmarit atenta comentariile! Lasi impresia ca deliberat faci ce faci! Mai trebuie doar sa spui daca o faci asa "de felul tau", sau... cati "arginti" primesti pentru aceasta "slujba"... infecta???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentie...nu se ataca in haita!
      Personal nu am nimic cu Christinne,habar nu am cine este,eu am mai comentat de doua ori pe acest blog mai demult, si atat,.
      Atat am vrut sa spun ,ca din punctul meu de vedere se aluneca prea adeseori pe ideea de conspiratiune.Adica,se exagereaza,se fabuleza!

      Fiecare exprima ceea ce gandeste,simte,cunoaste printr-o experienta personala.
      Muzica ma preocupa in mod deosebit..evit sa discut pe subiecte despre care nu am meditat indelung.
      Una este sa ataci o idee prin argumente personale,alta sa ataci o persoana!Lumea discuta,atat cat timp nu jigneste,insulta,cat se pastreaza masura bunului simt ,e ok!
      In rest,lasati cititorii sa decida singuri ce sa creada despre un subiect.
      Adevarul?...de-am fi atat de siguri,nu?
      Cercetarile stiintifice? ..of ,de cate ori se contrazic odata cu trecerea timpului!







      Ștergere
  6. http://news.yahoo.com/ancient-mayan-altars-sculpted-artwork-discovered-guatemala-114559223.html

    RăspundețiȘtergere
  7. @ANONIM 9:09 - Cind ai fost ultima oara pe la doctor, amice? Si cind ai fost, ce a zis? Mizeria ta de postare musteste de paranoia si prostie. Incerc sa abat atentia? Arginti? Zau, aia de la Obregia lasa toti nebunii in libertate, foarte trist. Si poate te si documentezi ca sa vezi cine este Makow cu adevarat. Hai, cinta la alta masa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cymatics experiment tonoscope 432-440Hz - YouTube
      https://www.youtube.com/watch?v=1zw0uWCNsyw,

      si tot ce este in dreapta paginii ce se va deschide, ajuta pt intelegere. Comentariile, deasemenea.

      Ștergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări