Google Translate

vineri, 7 octombrie 2016

NASA a ascuns faptul că extratereştrii au contactat Terra


 
 Edgar Mitchell, unul dintre reputaţii astronauţi care au luat parte la misiunea Apollo 14, spune că extratereştrii au contactat Pământul de mai multe ori, dar că NASA a ascuns acest lucru timp de 60 de ani.
 
Edgar Mitchell a fost pilotul modulului lunar în cadrul misiunii Apollo 14, care a avut loc în 1971, şi, totodată, al şaselea om care a păşit pe Lună, informează thisislondon.co.uk.

Acesta spune că extratereştrii au contactat de mai multe ori Pământul în timpul carierei sale la Agenţia spaţială americană (NASA), însă acest lucru nu a fost făcut public.

Mitchell, în vârstă de 77 de ani, a declarat într-un interviu pentru postul de radio american Kerrang!, că surse din NASA care au avut contact cu extratereştrii i-au descris pe aceştia drept nişte fiinţe "de înălţime mică, ce păreau bizare oamenilor".
 
El spune că extratereştrii ar arăta aşa cum sunt cei descrişi în cultura populară, de înălţime mică, cu ochi şi cap mari.

Mitchell a explicat că tehnologia noastră "nu este nici pe departe atât de sofisticată" ca a lor şi că, "dacă ar fi fost ostili", "am fi dispărut până acum".

Mitchell, împreună cu comandantul misiunii Apollo 14, Alan Shepard, deţine recordul pentru cea mai lungă ieşire pe Lună - 9 ore şi 17 minute.

"Am fost destul de privilegiat încât să aflu că am fost vizitaţi şi că fenomenele OZN sunt reale", a spus Mitchell. "Am făcut parte din cercurile militare şi ale serviciilor secrete, care ştiu că, dincolo de ceea ce se cunoaşte public, am fost vizitaţi. Citind ziarele recent, îmi dau seama că s-a întâmplat chiar de mai multe ori", a adăugat acesta.

Mitchell, doctor în aeronautică şi astronautică, spune, referitor la celebrul incident de la Roswell, în New Mexico, din 1947, că a fost locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale şi că fenomene similare sunt în curs de investigare.

Armata americană a susţinut întotdeauna că în acest loc s-a prăbuşit un balon de cercetare top secret.

Oficialii NASA au reacţionat rapid printr-un purtător de cuvânt: "NASA nu se ocupă cu depistarea OZN-urilor. NASA nu este implicată în acoperirea urmelor de viaţă extraterestră de pe această planetă sau din univers".

"Doctorul Mitchell este un mare american, dar nu îi împărtăşim opiniile despre acest subiect", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sursa  http://www.mediafax.ro/life-inedit/nasa-a-ascuns-faptul-ca-extraterestrii-au-contactat-terra-2809651
----------------------------------------------------------------------------

2 comentarii:

  1. Astronautul Edgar D Mitchell – al şaselea om care a pus piciorul pe Lună – a făcut o dezvăluire şocantă într-un e-mail trimis în ianuarie 2015, cu doar câteva luni înainte să moară.

    El i-a scris lui John Podesta, în prezent şeful campaniei prezidenţiale a lui Hillary Clinton, că Papa Francisc este "conştient" de existenţa unei civilizaţii extraterestre, fiind în posesia unor dovezi în acest sens, potrivit Express.co.uk.

    Mailul astronautului american a fost dat publicităţii în urmă cu două zile, în seria de mesaje confidenţiale din tabăra Hillary Clinton publicate de WikiLeaks.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/papa-are-dovada-ca-extraterestri-exista-mesajul-socant-al-unui-cosmonaut-nasa-inainte-de-a-muri_1990421.html#ixzz4MbojeHBv

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări