Google Translate

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Versiunea șocantă a originilor piramidelor egiptene - „The Science”. Pyramids Egypt


1. Cel mai mare mister al umanității este la un pas de a fi dezvăluit
Ediția americană a „The Science” a publicat versiunea șocantă a originilor piramidelor egiptene. În timpul cercetării acestui subiect dintr-un punct de vedere fundamental nou, unele fapte au fost dezvăluite, care au schimbat total percepția oamenilor asupra lumii obișnuite. Indiciul era atât de evident; hai să-l descoperim împreună.


 
 
2. Oamenii de știință nu au observat lucruri evidente timp de un secol
În timp ce unii căutau un răspuns în traducerea hieroglifelor, alții erau uimiți de contrastul arhitectural. Egiptenii antici ar fi trebuit să aibă o tehnologie incredibilă pentru a construi aceste piramide. A apărut o întrebare, și anume dacă au avut această tehnologie, de ce nu sunt și alte construcții? Cu un astfel de nivel de iscusință, constructorii piramidelor ar fi putut construi megalopolisuri întregi, care ar fi rămas până în zilele noastre. Deci?



3. Toată cercetarea modernă se bazează pe acest fapt
Nici măcar astăzi nu există vreo macara care să poată ridica o lespede de piatră ce cântărește 41 de tone, la înălțimea de 150 m. Poți să-ți închipui cum au făcut egiptenii asta? Dacă nu, apare posibilitatea ca piramidele să fi fost construite cu mult înainte de ascensiunea Egiptului Antic. Acum misterul devine cu adevărat interesant. 



4. Scepticii nu au dat o explicație credibilă. Cum este posibil?
Piramidele au fost construite din lespezi de piatră perfecte în ceea ce privește forma și dimensiunea. Unele dintre acestea au rotunjimi ireproșabile și pereții din interiorul construcției sunt finisați cu o precizie uimitoare. Această calitate poate fi obținută doar cu ajutorul tehnologiei cu laser. Dar vorbim despre Egiptul Antic, era uneltelor de piatră și cupru. 



 5. Subiectul cărților fantastice este acum real
Dacă Egiptenii nu au construit piramidele, cine a făcut-o? Singura explicație rațională este existența altor civilizații care au trăit înaintea noastră. Ei ar fi putut avea întreaga tehnologie necesară care putea face posibilă construirea piramidelor. Atunci apare altă întrebare: unde este cimitirul acestei națiuni hi-tech? Este posibil ca ei să fie îngropați adânc sub pământ? Atunci e greu și să ne imaginăm cât de uriașe ar fi piramidele de fapt. Probabil, egiptenii și-au însușit doar vârfurile și cea mai mare parte este ascunsă sub straturi de nisip și pământ. 



6. Un destin trist al strămoșilor noștri
Este posibil ca civilizația dispărută să fi construit buncăre pentru a supraviețui unui potop global. Nu e o coincidență că aceste construcții au formă de piramidă, pentru că această structură domolește puterea oricărui val, din orice direcție. Apa ar curge pe lângă marginile sale și ar trece mai departe. Dar dacă strămoșii noștri misterioși erau capabili să le calculeze și să le construiască, de ce au dispărut, care a fost greșeala lor fatală? Sau a fost doar un plan insensibil de a salva doar un grup restrâns de oameni pentru continuitatea familiei? 



7. Noi dovezi ale unei teorii nebune
Toată lumea a încercat să găsească refugiu din calea potopului. Oamenii de știință continuă să găsească piramide peste tot în lume. În 2005, un cercetător independent, Semir Osmanagic a descoperit o piramidă în Bosnia: a fost mascată ca un munte. În timpul expediției arheologice, oamenii de știință au dat peste o lespede de piatră făcută dintr-un material asemănător cu betonul. Cu toate acestea, compoziția avea alte elemente, necunoscute de știința modernă. 



8. Semnele civilizației dispărute sunt peste tot în lume
O nouă piramidă a fost descoperită la Sevastopol. În timpul procesului de căutare a apei termale, sondele au descoperit o construcție de piatră la adâncimea de 10 metri. Locul a fost ales intenționat; a dispersat o radiație de frecvență super înaltă cu raza de 100 metri. Mai târziu, a fost inițiată o cercetare la scară mai mare cu descoperirea subsecventă a setului de piramide. Toate acestea au fost așezate în linie. Ce înseamnă asta? Egiptul Antic a populat întreaga planetă sau o civilizație dispărută a existat în realitate. 



9. Ne așteaptă un viitor terifiant. Am putea fi șterși complet de pe suprafața pământului
Dovedirea acestei teorii este doar o problemă de timp. Dar este umanitatea gata să afle adevăratele secrete ale planetei noastre? E gata să recunoască faptul că o altă civilizație a existat și ne-a depășit dezvoltarea de câteva zeci de ori? Și să înțelegem ce trebuie să facem pentru a nu repeta destinul trist al strămoșilor noștri. Oamenii de știință sunt convinși că aceste piramide sunt, de asemenea, un mesaj din trecut care ne avertizează asupra repetiției unui potop global.



Viitorul nostru e terifiant. Misterul originilor Piramidelor a fost dezvăluit
----------------------------------------------------------------
------------------------------------------------ 
------------------------------------------------

Un comentariu:

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări