Google Translate

vineri, 10 iunie 2011

Fantoma Atlantidei, bantuie Marea Neagra. Atlantis in the Black Sea. Bulgarii, incep oficial cercetarile

În Marea Neagră, în imediata vecinătate a Insulei Şerpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se află un misterios
Triunghi al Bermudelor.


Deşi zona este cunoscută încă din Evul Mediu, puţini au auzit despre acest triunghi, supranumit al “morţii”, care “călătoreşte” prin apele Mării Negre. Turcii au făcut primele relatări despre această zonă stranie,
denumită de ei “Vârtejul Morţii”.

Nenumărate asemenea povestiri relatau despre dispariţii surprinzătoare în apele relativ liniştite şi în plină zi! Surprinzătoare sunt şi unele povestiri ruseşti din secolele XIII şi XIV care relatează despre un “vârtej alb” care târa la fundul mării păsări, corăbii şi chiar mici insule! Relatările erau făcute de către oameni care au fost de faţă şi au scăpat cu greu din aceste vârtejuri.

Studiind cu atenţie acest fenomen cercetătorii au ajuns la concluzia că este vorba despre o suprafaţă de aproximativ 8-10 km – relativ triunghiulară – în care se manifestă
o formă stranie de magnetism, mult modificat faţă de cel detectat ca fiind “normal”. Cercetătorii ruşi şi ucraineni afirmă ca falia magnetică din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagră se deschide de la o fracţiune de secundă până la câteva minute.


Această anomalie magnetică se deplasează lent prin zona Mării Negre şi, la ora actuală, zona se deplasează spre litoralul românesc, mai precis spre Sulina.

Diverse dispariţii
Date mai complete asupra altor dispariţii misterioase s-au evidenţiat după dezmembrarea fostei Uniuni Sovietice, deoarece abia atunci unele secrete straşnic păzite au ieşit la lumină. Astfel, din dosarele ultra-secrete ale armatei roşii aflăm despre dispariţia la 31 mai 1944 a crucişătorului Tiolkovsloi, la sud de Crimeea (la 70 km în larg), în plină zi. Cu toate că vremea era excelentă, căpitanul navei vecine povesteşte că respectivul crucişător a fost învăluit deodată de o ceaţă neagră cu sclipiri verzi, după care. a dispărut pur şi simplu de pe ecranele radar. La numai două luni după aceasta, o altă dispariţie: cinci avioane militare plecate în recunoaştere au intrat în ceaţa neagră cu sclipiri verzi, au dispărut de pe ecranele radar cu care erau urmărite
şi nu s-au mai întors niciodată.


Pe 5 decembrie 1945, 5 bombardiere americane de tip Grumnan TBM-3 Avenger, dispăreau în întunericul Triunghiului Bermudelor. Un lucru foarte straniu, însă deosebit de discutat la vremea aceea, a fost dispariţia a 5 bombardiere ruseşti, în aceeaşi zi în interiorul Triunghiului Morţii de lângă Crimeea (la numai 70 km de ţărm).
Expediţia de cercetare sovietică ce a fost dezlănţuită după anunţul oficial al dispariţiei bombardierelor nu a reuşit să găsească nicio urmă. Unele surse spun că ultimele transmisiuni ale aparatelor în zbor au relatat despre o ceaţă deasă din care avioanele nu reuşeau să iasă. Exact ca şi în relatările avioanelor americane din Triunghiul Bermudelor. Fiind pe timp de pace, la ora acea nu exista nicio bază duşmană prin apropiere, de aceea ofiţerii ruşi au crezut că este vorba despre un accident, dar de pe urma lui ar fi trebuit să mai rămână măcar nişte urme fizice.
O altă dispariţie misterioasă s-a petrecut mult mai recent, în 1990, când un mic aparat de zbor grecesc dispărea la numai 30-40 km de ţărmul românesc.
Zona este cunoscută de pescari

Pescarii români şi bulgari din zona de coastă ocoleau de multă vreme acea regiune, deoarece existau diferite legende şi superstiţii că acolo este o “apă blestemată”.
Presa grecească din Atena atrăgea atenţia că, fiind un avion particular, pilotul nu cunoştea “traseul de ocolire” care era semnalat avioanelor “oficiale”, dar sublinia că este necesar ca oficialităţile române să precizeze clar care sunt coordonatele acestei forme, pentru a evita alte dispariţii tragice.

Totuşi frecvenţa lor este mică, aceasta mai ales datorită faptului că este o zonă relativ puţin frecventată şi în general ocolită. Oficiali ruşi, însă, sunt de altă părere, ei susţin că aceste anomalii magnetice au o frecvenţă îngrijorătoare (una la două zile). Şi aici se emite ipoteza că aceste anomalii ar putea fi porţi către lumi paralele, care se deschid doar în anumite momente. Una din cele mai surprinzătoare dispariţii este cea petrecută cu câţiva ani în urmă (în 1991) a 80 de oameni care lucrau pe o platformă marină rusească de extracţie a petrolului. Platforma era legată prin staţie de baza de la ţărm, cu care era stabilit un protocol de comunicare zilnic. Într-o zi, fără niciun SOS, platforma a rămas mută la toate încercările de stabilire a contactului.

După câteva ore, baza a alertat poliţia de coastă, o escadrilă militară a făcut o recunoaştere şi platforma a fost descoperită şi recuperată la 50 km distanţă de locul iniţial de amplasare, plutind în derivă, fără nicio urmă de viaţă la bord şi fără niciun indiciu care să lămurească misterul dispariţiei echipei tehnice. Platforma arăta de parcă cei 80 de oameni o prăsiseră în grabă, fără sa-şi ia niciun fel de bagaje, haine sau lucruri intime, fără să strângă sau să facă curat, de exemplu, pe mesele unde mâncau! …


La ora actuală, armata ucraineană studiază cu mare atenţie această falie magnetică ce se deplasează lent, din zona lor, către apele teritoriale româneşti.
Sursa text:

O mulţime de mistere înconjoară Marea Neagră,
locul unde – spun diverşi cercetători- s-ar fi produs Potopul lui Noe, dar şi unde se petrec felurite fenomene stranii, amintind de teribilul Triunghi al Bermudelor. Dispariţii inexplicabile, OZN-uri ieşind din adâncuri, plus câteva anomalii magnetice măsurate ştiinţific, toate indică Marea Neagră ca un spaţiu care merită să fie explorat temeinic.

* NASA confirmă existenţa anomaliilor magnetice


Un interesant studiu realizat de cercetători de la Harvard, cu sprijinul NASA Astrophysics Data System, semnalează anomaliile magnetice din Marea Neagră, citând şi o lucrare scrisă pe această temă de ruşii Osipov G. V.şi Terekhov A. A. şi apărută în 1978. Anomaliile magnetice – care semnalează, printre altele, existenţa unuia sau mai multor depozite feroase- apar de regulă în rupturile de falii, în reflexii ale scoarţei terestre sau în alte asemenea fenomene geologice atipice.

Cunoscătorii spun însă că există şi anomalii “malefice”, care se manifestă printr-o emisie de radiaţii patogene, cunoscute încă din antichitate. Ca dovadă că, în China, nu era permisă construirea unei case decât după cercetarea locului de către specialişti capabili să sesizeze dacă terenul are sau nu are „colţii dragonului“ (denumirea străveche a acestor anomalii magnetice).


Peste mulţi ani, observaţii similare aveau să genereze teoria „Reţelei Hartmann“, potrivit căreia Pământul e străbătut de o “plasă” invizibilă de radiaţii care vin din adâncul său, iar majoritatea fiinţelor vii – cu excepţia pisicilor şi a şoarecilor- suferă influenţe nocive dacă sunt plasate pe liniile reţelei, dar mai ales în dreptul unui nod. Potrivit conferenţiarului Cristina Dobrotă, de la Laboratorul de Exobiologie al Universităţii "Babeş-Bolyai",
"sunt doi poli de anomalii magnetice în Europa. Unul la graniţa dintre Germania şi Cehia, unde se înregistrează un minim magnetic, iar al doilea în zona Krivoi Rog, Ucraina, unde există un maxim magnetic”.
Ultima locaţie nu e foarte îndepărtată de Odesa, respectiv de Marea Neagră, ceea ce ar putea avea o oarecare legătură cu enigmele acestui spaţiu.

* Nave şi avioane, înghiţite de o “ceaţă neagră”

Diverse articole şi lucrări apărute în ultima vreme susţin că în Marea Neagră s-ar afla un fel de Triunghi al Bermudelor, cu suprafaţa de 8-10 km, care s-ar deplasa constant, provocând dispariţii inexplicabile, de nave, avioane şi oameni. Relatări despre asemenea întâmplări apar în povestiri ruseşti din secolele XIII şi XIV, dar şi în mărturii mai recente ale unor martori ori supravieţuitori norocoşi. Fenomenele au fost puse pe seama anomaliilor magnetice care se fac simţite în Marea Neagră. Ele ar fi provocat şi dispariţia în mai 1944 a crucişătorului Tiolkovski, la sud de Crimeea (la 70 km în larg), în plină zi, pentru ca, la numai două luni după aceea, cinci avioane militare ruseşti să aibă aceeaşi soartă. Diverse surse pretind că şi nava, şi aparatele de zbor ar fi fost înghiţite de o ceaţă neagră cu sclipiri verzi, descriere asemănătoare celei făcute de piloţii supravieţuitori din Triunghiul Bermudelor. Coincidenţele merg însă şi mai departe, deoarece, potrivit canalului de televiziune american ABC, atât în Triunghiul Bermudelor (între Bermude, Puerto Rico şi Miami), cât şi în “Triunghiul Morţii” din Marea Neagră s-a observat…un foc ciudat (o gheaţă care arde). Specialiştii spun că focul de pe apă -ce izbucneşte din senin pe kilometri întregi- apare în momentul în care acumulări de gaze ies la suprafaţă şi sunt mai intense atunci când sunt furtuni. Declanşatorul ar fi metan hidratul, descoperit în 1970 pe fundul Mării Negre, dar şi al oceanului. Şirul dispariţiilor din Marea Neagră a mai inclus, în 1990, un avion particular grecesc, dar şi personalul de pe o platformă petroliferă rusească, un an mai târziu. Platforma a fost găsită şi recuperată la 50 km distanţă de locul iniţial de amplasare, plutind în derivă, fără nicio urmă de viaţă la bord şi fără niciun indiciu legat de soarta celor 80 de oameni care o populaseră. Asemenea întâmplări, ca şi legendele care circulă pe seama “Triunghiului Morţii” i-au determinat pe pescari să vorbească despre “apa blestemată”, iar pe specialiştii militari ai ţărilor riverane să caute posibile explicaţii. De altfel, cercetătorii de la Institutul particular “Terra” din Bucureşti speră să realizeze, cu concursul Armatei, o hartă românească a zonelor care prezintă anomalii magnetice.

* OZN-uri ţâşnesc din apă

Legat de Marea neagră – pe care geologii americani W. Ryan şi W. Pitman de la Universitatea Columbia, confirmaţi de arheologul R. Ballard, celebrul descoperitor al epavei Titanicului, au identificat-o drept locul unde s-a produs Potopul biblic (mai precis, acum 9500 de ani, din cauza încălzirii climatice, gheţarii au început să se topească, iar Mediterana s-a revărsat peste Marea Neagră cu forţa a 200 de cascade Niagara, ceea ce a provocat inundaţii imense)- mai circulă şi alte poveşti. Potrivit cărţii “The Soviet UFO Files”, scrisă de Paul Stonehill şi publicată în 1998, în arhivele secrete ale Marinei ruse ar exista mai multe mărturii despre apariţii OZN din adâncul mării. Este citată declaraţia mai multor veterani, foşti ofiţeri pe submarine nucleare sovietice, care au văzut, pe la începutul anilor ’60, “submarine gigant”, venite parcă de nicăieri, urmărind submersibilele URSS. La rândul său, locotenent-comandantul Oleg Sokolov a relatat că respectivele vehicule aveau o viteză incredibilă şi că, prin periscop, a zărit un obiect ciudat urcând extrem de rapid din adâncuri spre suprafaţă. Episoade similare au mai fost consemnate în august 1965 şi în decembrie 1977, când diverşi marinari au văzut ţâşnind din mare nişte obiecte sferice de mari dimensiuni, care au dispărut în văzduh înainte ca oamenii să se dezmeticească.
Sursa text:

In iulie anul acesta, o expeditie bulgareasca va incepe cautarea Atlantidei in Marea Neagra. Acesta va fi un eveniment de mare amploare si este pe cale sa devina realitate multumita filosofului si profesorului bulgar Hristo Smolenov, care va fi coordonatorul cercetarilor.
Acesta a stabilit ca multe dintre obiectele descoperite in situl arheologic de la Varna reprezinta etaloane unice de referinta pentru masurarea unghiurilor, a distantelor si a proportiilor. Tot aici a fost gasit si cel mai vechi aur prelucrat din lume,
informeaza Teen Problem.
Artefactele descoperite la Varna si resturile de oase umane dateaza de acum sapte mii de ani, acest lucru stabilindu-se in laboratoare de profil din lume. Este interesant de observat ca si sistemul de masurare folosit de civilizatia egipteana, dar si de cea sumeriana,
se bazeaza pe unitatile similare descoperite la Varna.
Acest lucru vorbeste nu numai despre asemanarile dintre cele doua civilizatii, dar a aparut si ipoteza ca cele doua sa se fi desprins din cadrul civilizatiei disparute a Atlantidei.
Sursa text:
Legendele, miturile Marii Negre sunt pe cale sa explodeze!
Am tot respectul si admiratia pentru Bulgaria!
Sunt singurii care stiu sa exploateze aceste Legende, Mituri ancestrale!
Stiu sa-si promoveze cu profesionalism istoria veche, preistoria, interesele!
Sunt convins ca de la misteriosul  "Triunghi blestemat", Triunghi al mortii", "Triunghiul Bermudelor", cu cat ne apropiem de data inceperii marilor operatiuni de cercetare a Marii Negre, cu atat vom citi si alte subiecte senzationale!
Promovarea  turismului, se vede cu ochiul liber!
Sincere Felicitari, poporului prieten!
Admin
P.S.: Regret profund, incapacitatea celor care nu promoveaza la fel de bine
Legendele, Miturile, Preistoria privind :
Insula Serpilor!
Insula unor comori colosale!
Black Sea. Island Zmeinyi. Snake island

11 comentarii:

  1. dupa ce l-am votat pe constantinescu, am plins amar..nici macar criminalul de iliescu nu a dat-de parca era mosia masii-insula serpilor rusilor pe gratis, asa cum a facut scirba de constantinescu..cum e posibil ca cineva SA DEA halci din patrie??????in alta ordine de idei am "vazut" ca sub insula serpilor e un mare templu-bine asta se stia dar de aia sint disparitiile ca in triunghiul bermudelor din cauza centrului de putere...

    RăspundețiȘtergere
  2. in cartea"In fata eternitatii" scrisa de Cristian Ganescu, lucrare care se bazeaza pe dezvaluirile clarvazatorului Eugen Nicolae Gisca, am gasit la capitolul Noile Centre de putere pag. 257 urmatoarele informatii pe care le citez"Dupa cum s-a mentionat, inainte de crucificarea lui Iisus Hristos s-au format mai multe Centre de putere. Centrele de putere nu sunt situate la nivel fizic, ci la nivel eteric. Ele doar corespund, ca proiectie, cu un loc delimitat precis, din planul material...... De-a lungul celui de-al treilea ciclu, locul Centrului de putere al Luminii a fost situat in tinuturile dobrogene. Ulterior, in ciclul al patrulea, s-au format mai multe filiale in diferite locuri ale lumii. Dupa marea stergere, Centrul de putere al luminii si filialele sale au fost ocultate."
    Pe de alta parte recent a aparut o carte scrisa de Ion Suciu din care va citez urmatoarele:"Ca să înţelegeţi cât de violent a fost acest război, vă pot scrie cum a venit sfârşitul lui. Pe când grozăvia luptelor era tot mai mare, Satan a rupt o piatră uriaşă din planeta Marte şi a aruncat-o asupra Pământului.
    Ca să apere Ţara Raiului de distrugere şi să pună capăt monstruozităţii războiului, Ler Dumnezeu a deviat traiectoria acestui imens bolid şi l-a aruncat peste Atlantida, cutremurând întreg Pământul.
    Astfel, Atlantida s-a scufundat, acoperind sub ea întreaga lume a îngerilor şi demonilor Răului. Iar pe deasupra, în anul 4366 î.H., s-au prăbuşit în abisuri de necrezut apele tăcute ale Mării Mediterane, acoperind Atlantida, una dintre minunăţiile Creaţiei divine.
    S-a creat astfel o nouă mare, Marea Neagră, cea mai adâncă şi mai tainică dintre toate mările interioare ale Pământului, după cum şi cercetările ştiinţifice o confirmă. Prăbuşirea Atlantidei, spune Cuvântul lui Dumnezeu, a zguduit temeliile Pământului, acoperind şi ducând în abisuri toată oastea şi civilizaţia demonică a lui Satan. Acolo, în abisul întunecat, zac îngerii, demonii şi monştrii păcatului, cei care s-au ridicat împotriva ordinii Stăpânirii lui Dumnezeu.
    Aşa s-a sfârşit istoria Atlantidei, super-civilizaţie şi monstruozitate infernală care a adus sfârşitul Împărăţiei Raiului pământesc.
    Iar numele Mării „Negre” a rămas până astăzi mărturie despre cataclismul cel mare, care a ascuns în taina apelor albastre povestea atât de întunecată a Atlantidei.

    Despre scufundarea Atlantidei şi apariţia Mării Negre mai vorbesc încă amintirile popoarelor, legendele şi credinţele pământului.
    Şi vorbesc, astăzi, mai ales oamenii de ştiinţă.

    Acesta este Adevărul, spune Cuvântul lui Dumnezeu."
    Va multumesc pentru gazduirea comentariului, Rodica

    RăspundețiȘtergere
  3. Trójkąt Bermudzki na Morzu Czarnym . Nowa Atlantyda.
    ........
    Mulţumesc Vasile!

    by Autor: chris miekina
    _______
    http://nowaatlantyda.com/2011/06/10/trojkat-bermudzki-na-morzu-czarnym/
    _______
    Multumesc si eu,Chris Miekina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa unele surse Troia tot prin zona Marii Negre s-ar fi aflat.Nimic nu este intamplator. Nici interesul de secole al rusilor pentru Insula Serpilor, nici interesul SUA pentru Romania si Moldova , nici vanzarea la bucati a României de catre guvernele care ne-au condus pe rand catre dezastru.Rosia Montana , Insula Serpilor, Muntii Buzaului, Pestera Polovraci, Platoul Bucegilor, sunt locuri care pastreaza spiritul si puterea unei civilizatii inca necunoscute.Cine le cunoaste adevarata valoare le doreste iar carmuitorii le dau fara sa gandeasca . Vai de ea tarisoara pe mana cui a incaput .

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le dau de loc fara sa gandeasca! Stiu foarte bine ce fac pentru ca ei functioneaza pe vibratia respectiva si au fost atrasi ca sa duca la indeplinire acest "plan" al stapanilor lor, zeii, care s-au razvratit candva impotriva planului lui Dumnezeu Unicul care a creat si a dat putere omului Adamic. Inca nu vor sa-si recunoasca greseala si nu vor sa se reintoarca la Creator, ei vor sa-i puna in sclavie pe altii, sa conduca, sa corupa, sa minta, sa domine, etc....Sa gandim si sa fiintam clipa de clipa in iubire neconditionata, absoluta, infinita si atunci poate vom trece in alte dimensiuni, in alte planuri cuantice unde ei nu vor mai fi. Bine, sunt mai multe de spus, Rodica

    RăspundețiȘtergere
  6. pt neacsu:am vazut acum ceva timp un mini-documentar despre niste locuri foarte greu accesibile de prin bucegi,unde un arheolog a descoperit urmele unor piramide cu mult mai vechi decat cele cunoscute pana azi,ca si urmele unui drum orientat E-V,ce punea acel loc in centrul unei stravechi rute orient-occident..dar cam atat a fost informatia primita,si nici altceva nu am mai gasit pe internet despre acest lucru...plus o alta descoperire prin bosnia(parca)unde un arheolog solitar a sapat de unul singur ani de-a randul in interiorul unei evidente piramide(din imagini exterioare cel putin)despre care nu se stie absolut nimic(sau cel putin eu nu am auzit nimic),datata la fel cu mult inaintea celor egiptene sau sud-americane.stie cineva ceva mai mult pe acest subiect?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. andrei ,imi poti spune unde gasesc filmul mentionat de tine despre bucegi? Merci.
      adresa mea de mail este camilpopa@gmail.com daca nu -ti cer prea mult.

      Ștergere
    2. andrei ,imi poti spune unde gasesc filmul mentionat de tine despre bucegi? Merci.
      adresa mea de mail este camilpopa@gmail.com daca nu -ti cer prea mult.

      Ștergere
  7. Aici se afla cheia tuturor secretelor,civilizatiilor,culturilor,existentei si aparitiei inteligentei pe aceasta planeta,a conexiunilor nebanuite cu alte paralele,alte Universuri ,alte lumi nebanuit de vechi,aici posibil gasim egoul sensorial al planetei,posiobil aici sa se ascunda lobii pareintali a unei Planete vii ascunzind microcosmosuri extreme de sensibile sensorial, intr-o Lume subtila coordonata Antimateric ce produc fluctuatii Electro-magnetice,s-au se m-ai ascunde neintrerupt prima civilizatie mitologic veche care sa dezvoltaty pe aceasta Planeta,o Lume fizica ascunsa pe fundul Marii Negre ,fiind un mare mister poate de aici s-au ivit la suprafata vechile personaje cunoscute in mitologie Zei ,fii acestora cu puteri supra Naturale ,cum ar fi Hercule ,Xenia...Eliada,si povestile Antice...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca aceasta lume veche disparuta, m-ai exista sub strafundurile Marii Negre am putea deduce ,ca aceasta Civilizatie si-a controlat constient Disparitia, fiind atit de dezvoltati ,avansati,incit si-au inscenat disparitia intrind intr-o umbra totala,misterioasa si necunoscuta pentru noi...stapinind Natura ,Fenomenele,Cutremurile ,inundatiile si deplasa Planeta in spatiu si pe Orbita, etc.coincidente intre aparitiile misterioase a Piramidei din Muntii Ceahlaului si a diferitelor forme intilnite in Muntii nostrii si fenomene extreme de stranii,pe Teritoriul Romaniei si lupta ignorantilor Politici de a distruge si ascunde aceste misteremincercind sa desfiinteze Statul Roman si Urmasii ce provin posibil din acea civilizatie,Antico-Avansata...cu Creierul bine spalat de-a lungul vremurilor prin opresiune si suferinta...iata explicatia Tradarilor in Guvernare ...restul il cunoasteti si dmv...

      Ștergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări