Google Translate

marți, 23 noiembrie 2010

Absolut remarcabil! Deocamdata vom analiza impreuna! Va invit sa comentati!

Ce sa fie? Unde?
Aceeasi imagine, aceeasi intrebare!
___________________

Primele doua imagini, NU sunt aceleasi cu urmatoarele!
Locatiile difera! Mai mult, sunt la foarte mare distanta!
Dar ... eu am opinia mea!
Voi ce credeti?
Va incumentati sa comentati?
Admin

9 comentarii:

  1. Va provoc sa aveti curaj! Va invit sa va exprimati opiniile!
    Impreuna, s-ar putea sa rescriem o parte din istoria acestui neam! Va rog sa aveti incredere. Dovezile incep sa curga! Argumente neindoielnice, demonstreaza ca suntem pe drumul cel bun! Fara pasiunea unor fotografi amatori, unii extrem de talentati, nu am fi reusit! Le multumesc din nou, tuturor!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  2. Strajerul acestor locuri - Sfinxul Veghetor din Cetateni Arges
    ... in legendele locului si-a legat numele de Negru Voda ...
    Cetatuia Negru Voda - Schitul Negru Voda
    Asta e! Doar ... legende!
    http://romaniamegalitica.blogspot.com/2010/09/cetateni-arges-romania-un-alt-complex.html
    Raspuns gasit AICI, pe blog!
    Mai raman primele doua poze! Hmm... !

    RăspundețiȘtergere
  3. da...imaginile indica "sfinxul" de pe malul stang al Dambovitei, la Cetateni, la 3/5 din urcusul spre manastire..cu ani in urma am aflat facand o poza intamplatoare, tot pe versantul stang, dar ceva mai jos de punctul de plecare al funicularului ce deserveste de cativa ani manastirea Cetatuia, un alt colt de stanca cu aspect antropomorf..e vizibil din sosea doar cand vegetatia saraceste....adica iarna...poate fi "jidovul" dinspre Tau Bistra...pe valea Sebesului

    RăspundețiȘtergere
  4. OK,Admin,
    Dar ... primele 2 imagini ... ce sa fie? un'sa fie? Chiar nimeni ... nimic, nimic??
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  5. Drumul care duce la schitul Cetatuia,ce incepe de pe malul Dambovitei,este strajuit de multe statui megalitice cu diverse forme.Toata zona este "plina" de astfel de statui,nu numai dealul Sf.Ilie,pe care se afla ansamblul rupestru.Facand o excursie in zona,si cercetand si celelalte stanci se pot observa diverse si interesante forme de piatra,chiar si un imens basorelief cu figura unui dac,sau,cum ii spun localnicii,fig. lui Mihai Viteazul.Primele doua fotografii pot fi facute oriunde in tara noastra.Eu insami am fotografiat o multime de stanci cu forme zoo si antropomorfe,intr-o multime de chei si zone stancoase.Practic,daca esti atent poti observa in orice defileu,chei,cataracte,stanci izolate,formatiuni care nu par a fi rezultatul factorilor climatici.Daca in vremuri imemoriale,Pamantul a fost locuit de fiinte inalte de ~3m,probabil ca ei au lasat posteritatii urme ale civilizatiei lor.Schelete intregi si fragmente osoase uriase s-au gasit in multe locuri pe pamant,inclusiv la noi ,in Oltenia.Cine stie ce sa caute ,gaseste!O zi buna!Gabriela.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela, multumesc!
    Este asa cum spui si tu! Daca ai PHOTO cu astfel de megaliti, nu esti dispusa sa le publicam aici? Cred ca ar fi o contributie interesanta, benefica tuturor! Admin

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru VIZITE, tuturor celor aflati dincolo de granitele Romaniei! Regretabil ca nu se comenteaza! Chiar si asa, sunteti Bine veniti! Promit subiecte fiebinti,in aceasta ... nişa ... de interes!
    Subiectul este universal! In alte parti, este studiat de profesionisti, mai putin de amatori! In Romania, si amatorii sunt putini, dupa cum se vede! Iar institutiile statului/ministerele, sau Universitatile de profil ... au alte preocupari! Banii, se cheltuie pe alte proiecte! Admin

    RăspundețiȘtergere
  8. Deoarece am mii de poze pe care trebuie sa le parcurg si sa le selectez,imi va lua ceva timp pana ce voi putea sa le trimit.Dar ,cu ajutorul baietilor mei ,sper sa pot trimite cateva in urmatoarea saptamana.Mai multa informatie despre magalitii din Romania se gasesc in cateva episoade ale serialului TVR "Enigmatica Terra",care a fost difuzat de 2 ori pe TVR2,acum 7-8 ani.Gabriela.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriela, multumesc pentru informatie! Am gasit cele cateva episoade ale serialului TVR "Enigmatica Terra"! Le voi posta si eu aici, intr-o pagina separata de video-eseuri. Merita, sunt foarte bune! Te voi astepta cu ... pozele! Daca am reusi sa fim mai multi,ce bine ar fi!
    Admin

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări