Google Translate

duminică, 1 noiembrie 2015

Ica Stones. In vizita la "Dr. Cabrera Stone Museum" in Ica, Peru. Un reporter inteligent, impresii si informatii... de la fata locului. Ep.3.


Pamantul in era glyptolitica

 Exista o serie de pietre care au fost gravate cu mari si continente  ale emisferelor unei planete. Pe fiecare piatra e reprezentata o emisfera . Pietrele au aproximativ 70 cm in dimateru, culoare inchisa si  sunt gravate adanc. Gravurile reprezinta observarea unei planete de la mare inaltime, iar asezarea continentelor nu corespund cu forma continentelor de pe planeta noastra. 


Fig 59 - Prima Emisfera Terestra : A - North America, C - South America, B - Continent Mu, D-Atlantida.

Fig 60 - A Doua Emisfera Terestra : G - Lemuria, E' : Anterior Asia,  E ''- Australia, F : Africa.

Pe suprafata fiecarei emisfere pot fi vazutecontinente diferentiate intre ele prin mari : masa continentala este aproximativ de 80 %, iar 20 % mari, adica la fiecare 4 parti de pamant exista o parte de apa. Nu exista simboluri care sa reprezinte aoa in stare solida ( gheata ) si nu par a exista ghetari la poli. 
     In jurul grupelor de continente si mari exista o centura mare cu linii ondulate. Daca luam in calcul putinatatea apei in comparatie cu masa continentala, e de inteles ca o evaporare intensa a avut loc, iar centura ondulata este o reprezentare simpla a acumularii de vapori de apa in atmosfera. sunt observate unele canale de linii ondulate ce conecteaza atmosfera si se intind deasupra marilor. ( 2 din Fig 59, 60 ). si se poate deeduce ca aceste canale indica faptul ca evaporarea continua si vaporii continua sa urce.

Datorita proportiei gigantice de vapori de apa din atmosfera, suna plauzibil sa deducemca planeta trece printr-un stadiu de incalzire termica intensa. Evident ca un enorm calup de vapori presupune concentrarea unei mari cantitati de energie in ei. Conform cu ceea ce am gasit in sistemul de simboluri folosit in mesajele glyptolitice, energia la care m-=am referit e reprezentata pe pietre prin linii ondulate ce pot fi observate in atmosfera.
     Reteaua de canale care sunt conectate cu atmosfera si se intinde deasupra marilor, capata semnificatie suplimentara cand  realizam ca parte din energia ce exista in atmosfera e canalizata catre continente, prin canale. In final observam ca piramidele - simbolul unui sistem ce capteaza, acumuleaza si distribuie energie - isi au baza orientata spre atmosfera, iar varful lor e indreptat spre continente ( 3 din Fig 59 si 60 ), este cert ca ele indica faptul ca parte a energiei din atmosfera e captata in complexul sistemului tehnologic, pentru uz specific. 
Toate acestea semnifica faptul ca planeta reprezentata prin cele doua emisfere se afla intr-o conditie critica din cauza acumularii progresive de energie calorica ( mai sus mentionata ). aceste circumstante critice sugereaza ca un eveniment cataclismic este iminent.

 PRIMA EMISFERA : 

Blocul A . ACEST BLOC ( Fig 61 ) prezinta o masa divizata in 15 de compartimente, dintre care  pot fi vazute ca contin vegetatie naturala ( reprezentata prin linii paralele ), iar una are animale  crescute de om  ( reprezentate prin romburi mici inchise intr-un cerc ). Nu exista semne ale vietii umane. Exista piramide, simbolurile folosirii energiei in aceasta parte a continentului, care apar intre doua centrale electrice ( reprezentate de stele ), care sunt in mijlocul blocului.


Blocul B : Acest bloc din Fig 62 e divizat in 9 compartimente, majoritatea corespunzand zonelor desertice. Exista doua compartimente umplute cu vegetatie naturala ( simbolizata de linii  paraele cu pamantul ) si alte doua compartimente umplute cu animale domestice (semnificate prin romburi incercuite cu cercuri ). Notabil in acest bloc este figura antropomorfica ( 5 din Fig 62 ) . Absenta simbolurilor de pe capul ei care arata capacitatea cognitive si prezenta unor linii paralele pe corpul sau, ne arata ca este un robot. 
      In acest bloc, existenta unui robot trebuie interpretata ca semnificand existenta unei activitati intelectuale facuta de un grup de roboti. Solul este traversat longitudinal de un canal, simbolul miscarii energiei care este eliberata din atmosfera. Aceasta energie eliberata e controlata permanent de roboti, simbolizata prin contactul nasului robotului cu canalul. Aici sunt piramide - simbolul energiei - in aceasta parte a planetei foarte indeaproape controlata de roboti.

 Blocul C - In acest bloc, Fig 63, poate fi vazuta prezenta singulara a unui individ cognitiv si
 stiintific ( 6 din Fig 63 ) cu simbolurile pe cap. Marimea acestei figuri indica faptul ca aici exista o formidabila concentrare de oameni de stiinta care traiesc in aceasta regiune constituita in Megapolis.
      Megapolis este reprezentat in bloc prin patratul din jurul figurii umane, izolandu-se  in acest felde alte compartimente din bloc. In jurul Megalopolisului exista zone extinse cu vegetatie cultivata de om ( reprezentata de linii paralele inauntrul unui cub ), ce sugereaza existenta agriculturii si imbogatirea atmosferei cu oxigen. Aici nu exista simboluri ale vietii animale. aici sunt 3 centrale electrice ( reprezentate prin stele ), la ceva distanta de Megalopolis. 
        Blocul e divizat 13 compartimente si are, ca simbol pentru faptul ca energia este eliberata 
din atmosfera, un lung canal similar cu cel din Blocul B, e conectat la reteaua de canale care
 se intinde deasupra marii acestei emisfere.

Bloc D - Teritoriul acestui bloc ( Fig 64 ) e divizat in 10 compartimente. Din nefericire, multe dintre simbolurile apropiate de marginile pietrei au fost sterse. Oricum, poate fi observat ca
in acest teritoriu cu vegetatie naturala si vegetatie cultivata. In completare, aici exista simboluri
 care arata zonele populate cu animale domestice si in special vedem capul si gatul anticamellus .
Doua centrale de energie pot fi distinse clar , una care este foarte apropiata de o zona muntoasasi e conectata prin doua canale care condus energia din atmosfera.
     Figura dominanta de pe piatra este o figura antropomorfica ( 7 din 64 ). Judecand dupa
 absenta simbolurilor de pe cap, putem deduce ca ar fi un umanoid ( Notharctus cu un minimum de capacitate intelectuala si care nu poate intelege ca motivul existentei sale este sa isi sporeasca si sa isi conserve cunoasterea. Prin marimea acestei figuri antropomorfice poate fi dedus ca este vorba de un grup de umanoizi.

A DOUA EMISFERA :

Bloc E - este cel mai mare dintre toate blocurile. Sectiunea sa centrala este atat de ingusta, incat pare a fi facut din doua blocuri unite printr-un pod. Din acest motiv il vom diviza in doua sectiuni : sub-blocul E' si sub-blocul E ''.
Sub-block E' - e format din 8 compartimente ( Fig 65 ). In unul dintre ele apare o casa ( 8 in Fig 65 ). Figura in forma de romb care poate fi vazuta intr-o fereastra, este simbolul codului cognitiv folosit pentru cunoasterea tehnica. Toate acestea indica faptul ca este casa in care maimuta-lemur Notharctus primeste o minima capacitate intelectuala si e avansat la nivelul umanoid, ceea ce ii permite sa indeplineasca mici si simple sracini.

     In acest bloc, un sistem muntos poate fi vazut aproape de centrala electrica . Doua mari piramide pot fi vazute, simbolul complexului tehnologic energetic. Aproape de CASA ESTE UN COPAC INTRE DOUA PIRAMIDE, UN SIMBOL AL FAPTULUI CA fabrici industriale existau aici. De asemenea poate fi vazut anticamellus. Cercul plin cu romburi ce ap[are pe unul din compartimentele de jos, simbolizeaza faptul ca aici erau crescute animale. Impresia din intregul bloc este ca aici erau activitati imense de activitati specifice fermierilor.
Sub -bloc E'' - in acest bloc exista 5 compartimente ( Fig 66 ). In unul dintre ele poate fi vazuta o figura antropomorfica ( 9 din Fig 66 ). Liniile paralele verticale care il acoperea mai jos de cap, semnifica faptul ca a obtinut un minimum de cunostinte tehnice caracteristice unui umanoid. acesta nu mai este un umanoid, ci mai degraba fiinta antropomorfica e legata de nivele de constiinta imediat superioare si care sunt caracteristice omului tehnologic , care este constient de motivul existentei sale.
    Figura din apropiere este a unei pasari , ceea ce ne permite sa luam in considerare existenta unei instalatii de transport aerian. Copacii si romburile inchise in cercuri ne permit sa luam in considerare existenta unei fermelor de vegetale si fermelor pentru cresterea animalelor. Doua surse de apa sunt simbolizate prin spaatii mici incercuite de o linie unduitoare. Exista si o centrala electrica simbolizata printr-o stea.

Block F : contine 9 compartimente ( Fig 67 ). In partea superioara a blocului poate fi vazuta simbolul ce se refera la aparatele de zbor ( pasarea ), probabil sunt folosite pentru transportul mancarii animalelor, dar exisra si simbolul transportului pe sol ( anticamellus intre doi copaci ) pentru transportul produselor vegetale.
     Asociate cu aceste doua figuri sunt doua frunze ce reprezinta elementele nutritive ale vietii umane. In partea superioara a blocului avem un complex simbolic ce reveleaza activitatea de transport a alimentelor pentru consumul uman. In una dintre compartimente exista o figura antropomorfica ( 10 din Fig 67 ) ce poarta pe cap un simbol al unui rang inalt intelectual si cognitiv. Observam doua piramide, simbolul complexului tehnologic ce capteaza, acumuleaza si distribuie energia, care apar deasupra figurii antropomorfice. 
Aceasta, in completarea faptului ca figura pare a lipi, suda cu un fel de instrument , ceea ce inseamna ca omul este insarcinat cu supravegherea complexului energetic, ceea ce necesita capacitati intelectuale inalte. Aproape de cele doua piramide exista un lant de mici piramide deasupra caruia exista o stea, simbolul centralei electrice. 
     Sub lantul de piramide sunt doua cercuri concentrice, simbol al navei spatiale, ceea ce implica existenta unei zone de lansare, aeroport pentru navele spatiale, in apropierea micilor piramide. In sectiunea de dedesubtul omului intelectual-tehnologic apare simbolul vietii vegetale, controlate de om ( linii pararlele incercuite cu un cerc ). Intreaga sectiune de dedesubttul celei anterioare are simbolul animalelor salbatice. Doua piramide mari care ating compartimentele mentionate mai sus indica faptul ca agricultura si cresterea animalelor sunt implicate intr-un fel in industrie.

Blocul G - este cel mai mic bloc dintre toate ( Fig 68 ) si consista din 4 compartimente, iar in unul dintre ele poate fi vazuta mamimuta-lemur Notharctus in starea sa naturala.( 12 din Fig 68 ), adica fara o minima abilitate intelectuala. Maimuta atinge o frunza plina cu patrate mici, un simbol in acest caz, al capacitatii intelectuale umane. Aceasta poate fi interpretata ca Notharctus se apropie de capacitatile necesare ca sa devina uman. 
    Simbolul ce apare in compartimentul urmator si care consista din doua cercuri concentrice (11 din Fig.68 ) reprezinta o nava spatiala a carei traiectorie este o linie semicirculara ce inconjoara partial nava spatiala si apoi incepe sa se onduleze. Cred ca nava spatiala e legata de simbolul capacitatii intelectuale si cognitive pe care il atinge Notharctus-ul.  Acestia sunt omanenii glyptolitici care au sosit din cosmos pe aceasta planeta, cu scopul de a transfera maimutei-lemur Notharctus abilitati cognitive ce il vor face uman. 

Figura unei case poate fi vazuta in alt bloc ( 13 din Fig 68 ) si are linii paralele ce pot fi interpretate ca semnifica invatarea unor cunostinte generale; este un simbol legat de energia cognitiva pe care Notharctus este pe cale de a o obtine. 
     Faptul ca este o casa fara usi si fara ferestre, trebuie interpretat ca semnifica ca actiunile din viata Notharctus vor fi complet diferite fata de momentul in care a fost elevat de omul glyptolitic la nivel cognitiv, ceea ce inseamna ca actiunile din viata sa vor fi guvernate de cunoasterea umana. el va parasi definitiv conditia sa de primata. 

In compartimentul superior sunt doua mari piramide asociate cu simbolul frunzelor pe o crenguta de copac.. Acest simbol indica prezenta unui grup de barbati. Asociat cu grupul de piramide ce indica prezenta energiei in general, se indica faptul ca cunoasterea umana a fost instaurata definitiv pe aceasta planeta. 
     Figura in forma unui nor ce apare deasupra Notharctus-ului, inteleg ca simbolizeaza ca cunboasterea data lui , vine din cosmos. In final, steaua care apare in compartimentul de sub Northarctus si care a fost mentionata ca simbol a statiei de energie, va indica faptul ca energia care vine din cosmos va fi centrata in acest bloc continental al planetei.

 Tzipi, Canada 
  ---------------------------------------------------------------
  Pentru o mai buna vizualizare, Click pe imagini
 High resolution photos:
 --------------------------------------------------------------------------------------------








PHOTO, din colectia autoarei.

 Tzipi, Canada 

Un subiect... fabulos!
Serialul... continua!
Multumim frumos, Tzipi!
------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări