Google Translate

joi, 3 septembrie 2015

Uriasii. Gigantii. Giant Human. O spune BIBLIA, mitologia popoarelor lumii. O confirma, descoperirile arhelogice. Si ce daca! Istorie ascunsa, istorie interzisa.Totul este 'STRICT SECRET'. De ce? Cui serveste? Greu de spus!



Scheletul unui bărbat ce măsoară peste 2 metri lungime a fost scos la lumina zilei, săptămâna trecută, de către arheologii sătmăreni. Descoperirea care începe să provoace furori în rândul specialiştilor a fost făcută în timpul lucrărilor efectuate la centura de ocolire a municipiului Carei. Arheologii sunt de părere că bărbatul a fost un războinic din perioada epocii bronzului. Potrivit specialiştilor, pe teritoriul ţării noastre epoca bronzului începe pe la mijlocul mileniului IV î.Hr. (aproximativ 3.500) şi ţine până la sfârşitul mileniului al II î.Hr. (1.100).

Trăsătura care pune amprenta de „senzaţional” pe descoperirea de la Carei este dimensiunea mare a scheletului având în vedere faptul că media de înălţime în acea epocă era de aproximativ 1,5 metri. „Scheletul bărbatului a fost descoperit cu un pumnal la cap ceea ce ne duce cu gândul că este vorba despre un războinic. În ceea ce priveşte înălţimea bărbatului, peste 2 metri, era ceva neobişnuit pentru vremea respectivă, când media era de 1,5 metri. Scheletul va fi studiat şi de un antropolog de la Cluj şi poate după investigaţiile acestuia vom şti mai multe despre acest războinic”, a declarat directorul Muzeului Judeţean Satu Mare, dr. Liviu Marta.

Scheletul războinicului a fost găsit îngropat în cimitirul unei aşezări preistorice descoperite cu ocazia începerii lucrărilor la centura de ocolire a municipiului Carei. Marta spune că situl arheologic se întinde pe o lungime de 920 m şi cuprinde câteva locuinţe şi un cimitir din epoca bronzului. Cu ocazia săpăturilor, arheologii au descoperit şi câteva fântâni, cuptoare şi spaţii de depozitat alimente neobişnuit de mari.

De asemenea, au fost scoase la lumina zilei şi o serie de podoabe din corn de cerb şi resturi ceramice. Mai mult decât atât, unul din cuptoarele descoperite de către arheologi este asemănător cu cel de la Şuculeu (Medieşu Aurit).

- 5 aug. 2012 -

http://www.satmareanul.net/2012/08/05/scheletul-unui-razboinic-urias-descoperit-la-carei/
-----------------------------------------------------------------
O informatie de TOP NEWS... 
Despre care NIMENI... nu mai stie nimic; 
NIMENI... nu vorbeste! Mass-media... in Silenzio stampa
De ce oare? Cui si pe cine serveste... 'greva tacerii'?
Admin, Romania Megalitica
------------------------------------------------------------------
 
 Giant skeleton nicknamed ‘Goliath’ found in Santa Mare, Romania (Satmareanul.net)
Read more: http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/giant-human-skeleton-unearthed-varna-bulgaria-002787#ixzz3kfg5T7ow -------------------------------------------------------
Giant Human Skeleton unearthed in Varna, Bulgaria | Ancient Origins
----------------------------------------------------------------------------------------------
MORE
It is not the first time that an over-sized skeleton has been found in Eastern Europe. In 2013, the skeleton of a giant warrior dating back to 1600 BC was found in Santa Mare, Romania.

Read more: http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/giant-human-skeleton-unearthed-varna-bulgaria-002787#ixzz3kffAcGAP
Follow us: @ancientorigins on Twitter | ancientoriginsweb on Facebook

-------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------- 

Uriasii - o rasa umanoida disparuta
=============================

Probabil unul dintre secretele bine pazite de autoritati, la fel ca multe altele (existenta extraterestrilor, cercetarile NASA etc.) este si acesta, al existentei unei rase umanoide gigant, ce a trait pe Pamant. Dimensiunile indivizilor variau de la 2,5 m la 4-5 m. Oasele lor au fost descoperite in nenumarate situri arheologice din intreaga lume. Totusi, populatiei nu i se ofera informatii legate de aceasta chestiune, oare de ce?

„Argedava si Valea Mortii, doua situri arheologice descoperite in Romania si dincolo de Ocean, in Desertul Colorado, sunt invaluite intr-un mister ce dureaza de cel putin 60 de ani. Schelete de uriasi, artefacte ciudate, apartinand unei civilizatii necunoscute, simboluri mistice, confiscate de lumea stiintifica si invaluite in tacere.

GIGANTII DE LA NUCET
Cea mai uimitoare descoperire din Romania, necropola de uriasi de la Argedava – Popesti-Novaci, este si cea mai tainuita. Este vorba de scheletele roz (ca in urma unei iradieri) a 80 de uriasi, apreciati de localnici ca avand o inaltime de peste 5 metri, deshumate la Nucet, de la Necropola Zeilor, din vestul cetatii. Necropola a fost pomenita pentru prima oara in 2003, la Congresul III de Dacologie, de catre profesorul de istorie si filosofie Gheorghe Bardan Raine si cercetatorul Gheorghe Serbana. O proba accesibila a acestor descoperiri este doar caseta video
inregistrata la congres.

COMPLEXUL DIN VALEA MORTII
Dincolo de Ocean, autoritatile au asternut tacerea asupra „descoperirii secolului”, cum o denumise presa din 1947. In Desertul Colorado, in legendara Vale a Mortii, s-a descoperit un complex de 32 de pesteri ce se intind pe o suprafata de 180 de mile in care s-au gasit schelete umane ce depasesc 2,50 metri inaltime, imbracate ciudat, cu costume de piele, pantaloni bufanti, stransi la glezne si jachete lungi. Dr. Bruce Russell a fost primul cercetator care a rupt tacerea. Pe langa uriasi, s-au descoperit si ramasitele unor specii disparute, dinozauri, tigri preistorici, elefanti imperiali, expuse in nise, ca la muzeu.

ORASUL SUBTERAN
Legendele indienilor Paiute vorbesc de un adevarat oras subteran locuit de uriasi, legende confirmate de un miner. In urma surparii unui tunel, a cazut intr-o sala enorma, avand in mijloc o masa rotunda de piatra, cu tronuri de piatra si cu un sistem de conducte de piatra ce pareau a fi fost pentru iluminare cu gaz. Pe pereti, a vazut sulite de aur inscriptionate. A reusit sa iasa la suprafata prin niste tunele, iar locul de iesire parea a fi un doc, cam la jumatatea muntelui. Cercetatorii au confirmat ca, in antichitate, Valea Mortii a fost sub ape.

CIMITIRE
Profesorul Vine Deloria, de la Universitatea din Arizona, a acuzat autoritatile ca au asternut tacerea si asupra altor situri, cum ar fi tumulele din Arizona continand schelete de uriasi si de mastodonti. Sau, de asemenea, necropola din Cincinnati, unde au fost descoperite tablite cu inscriptii, spade, stofe, tumulele din Kentucky, Tennesse si Mississippi, toate continand schelete de oameni depasind 2,50 metri si artefacte inscriptionate cu scrieri nedescifrate. La Cayuga, Niagara, se afla „Cimitirul gigantilor”, descoperit in 1880, care a avut noua schelete masurand peste 2,70 metri. Smithsonian Institute a expus din toate aceste situri cateva artefacte, motivand ca scheletele s-au prefacut in pulbere.

giganti

SCHELETELE DIN PANTELIMON
In Romania, schelete de uriasi au mai fost descoperite la Polovragi, in mai multe etape de sapaturi, finalizate pana in 1994, la Cetateni, doua schelete, deshumate in 2005, din dealul de sub manastirea Negru Voda. Nu s-au continuat cercetarile. Din Pantelimon – Lebada, in octombrie 1989, au fost scoase 20 de schelete de uriasi. La Scaieni, necropola de uriasi a fost descoperita de localnici, in 1985. Au fost scoase doua schelete, dar situl nu a fost niciodata cercetat.”
Sursa:
http://www.efemeride.ro/uriasii-o-rasa-umanoida-disparuta
----------------------------------------------------------------------------------

Un comentariu:

  1. Un elveţian a încercat să scoată din România o adevărată comoară. Ce ascunsese în bagaje.
    Joi, 3 Septembrie 2015.
    ---------------------
    Un cetăţean elveţian a fost prins de poliţiştii de frontieră pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti, în timp ce încerca să scoată din ţară aproape 350 de monede, despre care se crede că ar face parte din Patrimoniul Cultural Naţional.

    În bagajul de mână al lui Joel C., oamenii legii au găsit 347 de monede vechi, pentru care bărbatul în vârstă de 34 de ani nu avea documente legale.

    La o primă evaluare, şapte dintre monede au fost identificate ca fiind de provenienţă romană antică, având elemente distinctive ale bunurile ce aparţin Patrimoniului Cultural Naţional, se precizează pe site-ul politiadefrontiera.ro.

    Elveţianul a declarat că intenţiona să transporte monedele în ţara sa, dar că nu ştia că are nevoie de un certificat special pentru acest demers.

    Poliţiştii de frontieră au întocmit un dosar penal pe numele lui Joel C. Pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la efectuarea de export ilegal.

    Monedele au fost trimise la Muzeul Naţional de Istorie a României, unde vor fi supuse unei expertize.

    REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-elvetian-a-incercat-sa-scoate-din-romania-o-adevarata-comoara-ce-ascunsese-in-bagaje_1785004.html#ixzz3kiNhC2OX


    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-elvetian-a-incercat-sa-scoate-din-romania-o-adevarata-comoara-ce-ascunsese-in-bagaje_1785004.html#ixzz3kiNMDb2S
    Follow us: @realitatea on Twitter

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări