Google Translate

duminică, 11 martie 2012

Romania megalitica: DACII - Adevaruri tulburatoare. Film documentar 2012 (HD)




Vă prezentăm astăzi un documentar de excepție, o bijuterie șlefuită cu îndemânare și răbdare de prietenii noștrii Daniel Roxin și Gabriel Vasilescu împreuna cu echipa lor sufletistă, care devine din ce în ce mai numeroasă și profesionistă. De mult timp așteptam un astfel de documentar, care prin argumente esențiale și de bun simț, să aducă un pic de lumină în colcăiala de informații istorice despre istoria acestui popor.



Informațiile prezentate nu sunt noi (în afară de cele legate de paleogenetică, care vin ca un argument extraordinar ce nu mai poate fi combătut) însă sunt o chintesență de la care orice istoric ar trebui să-și înceapă să-și pună întrebări și să pornească în cercetarea adevărului. Suntem curioși totuși, care este părerea altor istorici în fața argumentelor prezentate și ne-am dori să vedem intervievați și reprezentanții actualei viziuni a istoriei.


Este evident acum pentru oricine că există o imensă conspirație în spatele adevăratei noastre istorii, o conspirație orchestrată se pare, cu abilitate, de iezuti și Vatican după cum bine se spune în documentar (sunt tot mai multe teorii care converg în direcția iezuiților în ceea ce-i privește pe cei aflați în spatele tuturor conspirațiilor planetare, inclusiv a sionismului Rothschild). Sunt însă enorm de multe teorii despre adevărata noastră istorie și de ce se chinuie atât de mult oculta mondială să le ascundă, de ce suntem ținuți în ignoranță ca nație și de ce ni se refuză un trecut demn. Sperăm ca următoarele documentare anunțate să aducă și mai multă lumină în această mare de întuneric aruncată peste istoria noastră.


Sunt multe de spus despre acest subiect și am evitat până acum să-l abordăm direct deoarece încâlciturile istorice sunt mult mult prea complicate pentru neaveniții de noi, iar teoriile mult prea multe și diferite adeseori, că i-am lăsat pe alții să se ocupe de acest subiect. Există nenumărate site-uri dedicate acestui subiect și nenumărați cercetători așa că noi nu am mai simțit că putem contribui cu ceva în această direcție.


Însă documentarul de astăzi este mult prea clar și ușor de înțeles pentru oricine și sperăm să reprezinte o piatră de temelie pentru o cercetare adevărată a istoriei noastre ascunse, care poate, ar avea un potențial eliberator și vindecător pentru sufletul nostru atât de rănit în ultimele milenii. Poate astfel se va mai arde din karma de suferință a acestei nații care și-a uitat istoria. Cum se poate vindeca cineva care și-a renegat strămoșii, care și-a uitat rădăcinile, care se disprețuiește pe sine în ciuda extraordinarei descendențe? Sperăm ca filmul de astăzi să fie primul pas în direcția recuperării identității și a sensului nostru pierdut.



Mulțumim dragi prieteni! Știm cât de mari sunt eforturile voastre, știm că toate aceste minuni de documentare s-au realizat în condiții precare material, cu un sacrificiu eroic, mulțumim Universului că existați și sperăm să reușiți să continuați ceea ce ați început. Munca voastră este foarte importantă pentru noi. Asteptam cu nerabdare urmatorul documentar dedicat DACIEI si dacilor intitulat
„Arhivele Regale Ale Dacilor”.


Să revenim la documentarul de astăzi. Iată ce spune Daniel Roxin despre acest documentar:
” Informatiile prezentate in acest film documentar rastoarna multe dintre teoriile pe care este construita istoria Romaniei. Filmul face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizeaza recuperarea adevarului istoric iar acesta este primul pas hotarat!


Asa dupa cum veti constata, dovezile stiintifice la care se face referire si argumentatia bazata pe izvoare istorice autentice, aduc informatii inedite si extrem de valoroase, capabile sa determine o rescriere a istoriei acestui popor. Toate acestea sunt sustinute de personalitati si specialisti care merita cu adevarat sa fie ascultati: General (rez.) dr. Mircea Chelaru (fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane), Dr. Napoleon Savescu (director fondator al Dacia Revival International Society), General (rez.) Nicolae Spiroiu (fost Ministru al Apararii Nationale), Prof. dr. Mihai Popescu (Biblioteca Militara Nationala), Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald (directorul Institutului de Biologie Umana al Universitatii din Hamburg, Germania), Dr. Georgeta Cardos (cercetator stiintific biolog specialist genetica - Institutul Victor Babes), Prof. doctorand Sebastian Stanculescu (paleografie si antropologie culturala).




Rezultatele cercetarilor recente de paleogenetica realizate la Hamburg, Germania, pe oase si dinti din situri romanesti de acum 3000-5000 de ani, pun sub semnul intrebarii teoriile pe care se bazeaza istoria oficiala a Romaniei. Este actuala populatie a Romaniei continuatoarea populatiilor tracice si pretracice de acum 3000 - 5000 de ani? Suntem noi inruditi genetic cu italienii? Iata doar doua dintre multele intrebari tulburatoare la care acest film documentar doreste sa raspunda cu argumente bine intemeiate.


Recuperarea adevarului istoric este un demers indispensabil recuperarii demnitatii nationale. Dacii, "cei mai viteji si mai drepti dintre traci", asteapta sa li se faca dreptate! Daniel Roxin

P.S. 1. Multumiri tuturor celor care au ajutat la realizarea acestui film documentar, in special prietenului meu Gabriel Vasilescu, care a facut o treaba excelenta!”
VEZI FILMUL AICI:


Sursa text si film:
Ieşirea Din MATRIX DACII - Adevaruri tulburatoare. Film documentar 2012 (HD)http://fymaaa.blogspot.com/2012/03/dacii-adevaruri-tulburatoare-film.html

sau Click aici:
Dincolo de limite - Beyond the limits Dacii - Adevaruri tulburatoare

ori:


Multumim frumos!
Recomandam cu caldura si acest documentar de exceptie!
Cred ca vom apuca si scrierea ADEVARATA a istoriei!
Fara manipulari, dezinformari sau interese oculte!
Admin

22 de comentarii:

  1. Nu am vazut nimic legat de placutele de aur gasite la sinaia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste te rog, aici:
      ==============
      Tăblițele de la Sinaia. Tãblitele de plumb de la Sinaia. Tezaurul de la Sinaia. Intre comoara de aur, legende, falsuri, istorie furata, pierduta ...

      http://romaniamegalitica.blogspot.com/2011/05/tablitele-de-la-sinaia-tablitele-de.html

      =======================
      Arhiva blogului va sta la dispozitie!
      Sus, in stanga Blogului, exista o caseta dreptunghiulara, unde puteti tasta "optiuni de cautare" ... in Blog!

      Ștergere
  2. Asta e Neo-legionarism pur si desantat, preluat de la iosif constantin dragan si ceilalti promotori ai Dacismului ! Noi suntem buricul Eurpei centrale si de sud-est ! NU AVETI NICI O CERTIFICARE DIN PARTEA VREUNUI FOR STIINTIFIC, DE TIPUL ACADEMIEI ROMANE, NU AVETI REFERINTE BIBLIOGRAFICE, in fine UNDE SUNT ARHEOLOGI RECUNOSCUTI SI ISTORICI, NU NUMAI GENERALI SI SCRIITORASI ! SUNTETI NISTE MASCARICI, generalul chelaru anunta ,acum vreo 10 ani ,iminenta OCUPARII OLTENIEI DE CATRE UNGURI ? Cum il cheama pe "profesorul" de la otv cu cutremurul iminent ,ce va izbi Romania ? Istrate de la Otv ? Sunteti exact ca el ! Scarba si dezgust !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omuletule, ai vreo problema?
      Mergi nene si te cauta! Nu visa cai verzi pe pereti!
      Picura-ti otravurile in alte parti!

      Ștergere
    2. Nu om fi buricul pamantului dar cateva concluzii putem trage si noi...ca ni s-a ascuns adevarata identitate...nu stiu daca ai observat dar la istorie invatam mai mult despre romani decat despre daci...te-ai intrebat dc??
      Invatam latina, la religie invatam crestinismul, pana si in imnul romaniei suntem urmasii lui Traian...dc??
      Hai sa-ti dezleg misterul...romanii au incercat cu mult inaintea americanilor globalizarea planetei...au incercat cu forta militara...dar cea mai importanta arma pana la urma a fost religia...crestinismul a distrus cele mai multe dovezi dealungul istoriei despre primele civilizatii printre care si a stramosilor nostrii...
      si pentru cultura ta generala nu am fost buricul europei in materie de civilizatie ci poate al planetei...s-au gasit vase vechi de 5000 de ani...pe vremea aia nemtii, italienii, francezii traiau in triburi...si nu o zic savantii romani ci cei straini...s-au facut expozitii la new york cauta info despre cultura Cucuteni...http://www.youtube.com/watch?v=dOfKecvClvw&feature=related

      Ștergere
    3. Om fi noi prostii europei in ziua de azi...dar macar fi mandru ca demult stramosii nostrii au fost jupanii...hai sa-ti mai zic o chestie ca multe cuvinte latine sunt defapt dacice...argint spre exemplu e cuvant dac...in tabelul lu mendelev Ag e simbolul argintului si nu Sv(silver in engleza)...Au e simbolul aurului si nu Go(gold)...intr-un documentar facut de straini si nu de noi...se numea drumul aurului parca...se spunea ca din zona noastra a plecat cultura aurului in lume in sensul de prelucrare a lui si nu te pacalesc...ziceau ca au descoperit pe nu stiu unde in Asia aur din zona romaniei...se facea comert, vorbim de o perioada cu mult inaintea dacilor

      Ștergere
    4. Nu poti pune prea multa baza pe Academia Romana, atata timp cat dupa '45 a fost umpluta de cadre sau agenti bolsevici sub acoperire, mai ales in domeniul lingvistic si istoric pt a imprima un trend pro-sovietic. Exista nenumarate marturii si controverse pe aceasta tema.

      Ștergere
    5. "anonimule' nu tzi se pare ca te bagi ca musca in lapte? Marsh de aici! Nnorocitzilor, statzi shi panditzi comentariile shi palavragitzi vrute shi nevrute numai ca sa denigratzui poporul acesta shi istoria sa. Cine eshti tu sa spui ca nu sunt dovezi? Nenorocitule! Eshti iezuit?

      Ștergere
  3. Cititi-l pe Radu Theodoru "Stramosii" care reda o parte a istoriei noastre (bazanduse pe inscrisuri )incepand de la Burebista , trecand prin epoca tulburatoare a cnezatelor si voivodatelor de inceput prezentand in cele din urma evul mediu romanesc .Cum va spuneam se bazeaza pe inscrisuri descoperite in Franta scrise de un viconte Fleur de Lys si mai apoi de urmasii lui care care s-au perindat prin cele 3 tari romanesti de-a lungul timpului .Alte surse de inspiratie au fost de la tatari, multe de la italieni mai ales genovezi si venetieni care au avut interese comerciale cu aceste tari romanesti si o sa vedeti ce spun ei despre noi urmasii dacilor .Am impresia ca mai degraba ar recunoaste ei istoria adevarata a acestui popor decat poporul insusi . simona

    RăspundețiȘtergere
  4. Licheaua care a postat pe blogul d-voastra in data de 20. 03./04:04 AM se numeste tanase si este profesor de engleza la Ploiesti. Nu este singurul loc unde a imprastiat venin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate vrea sa aibe probleme! Cine il plateshte sa fie nenorocit? Vre-un francmason beat shi peofil probabil! Otravitul, nu vrea sa shtim adevarata noastra istorie. Il plateshte cineva!

      Ștergere
  5. Gîndurile unui dac

    ADN-ul trupului mă îndrumă
    Spre locuri vechii şi legendare,
    În locul unde Burebista-rege
    Veghea la frontiera vechii Dacii.

    Caci Dacia! Nu-i o ţară imaginară,
    Cum vor unii ca să pară,
    Nici tărâmul vreunei naţii,
    Dispărută în istorii.

    Este ţara mea - şi-a ta
    Un pământ cum altui nu-i
    Ce-a înghiţit multe popoare
    Care-au vrut cuprinsul lui

    Suntem dacii! Suntem geţii!
    Suntem parte-a lui Zamolxe,
    Fii de zei din mândrul soare
    Printre ţările barbare

    Că nu vor unii, adevărul
    Asta-i lesne de înţeles,
    Suntem gena născătoare,
    De popoare şi de naţii

    Transcendenţii de religii,
    De credinţe şi de mituri,
    Suntem "moşii" acestei lumi,
    Bântuite de minciuni.

    Vrut-au mulţi să lămurească
    Să convingă cu de-a sila
    În istorii mincinoase
    Moartea mea, de zeu, de dac

    Că într-un secol jumătate,
    De la victoria Traiană
    Sufletul s-a contopit
    Şi-a devenit ... ţara latină,

    Când de fapt chiar împăratul
    Cu mândrie şi respect,
    Afirma în munţii noştrii
    Că bunicii lui sunt daci.

    Suntem daci şi-avem în sânge
    Moştenit de la străbuni,
    Sufletul ce nu se frânge,
    Cântecul de oameni buni.

    Când veniră de prin stepe,
    Migratori pe şei bătute,
    I-am lăsat să pască calul
    În ograda mea ...
    de dac.

    Şi de-atunci în teoreme
    Creează falsuri în istorii
    Arătând la întreaga lume
    Cum că primii ...
    au fost hunii.

    Pe pământul sfintei Dacii ...
    Ca să ştie şi duşmanii
    Suntem DACII care-au spus
    Că de moarte n-avem frică
    Doar de cerul ...
    la apus

    RăspundețiȘtergere
  6. la min. 35-36 Roxin auto-demoleaza teoria si documentarul : citat " Roma a fost infiintata in anul 753 IHR (BC) ... ginerele lui Priam - Aenea (Eneash), care a plecat dupa caderea Troiei...si a intemeiat o cetate... "Halucinant" este ca intemeietorii Romei ERAU DE FAPT traci, pe o logica subreda ca in zona Troiei (Anatolia) , cu 2500 de ani , in urma erau atestati tracii. Mai halucinant este ca Roxin, ca sa-si argumenteze dizertatia, nu mentioneaza nimic despre data caderii Troiei si perioada razboiului Troian si ne lasa sa intelegem ca ar fi fost in sec VIII IHR (BC) cand toate sursele indica sec XIII IHR (BC) !!!! Perioada "Troy VIIa".

    Rocambolesca este si ipoteza ca dintr-o ceata de troieni (cu ADN tracic "diluat" dupa trecerea a vreo 2500 de ani ) care au incaput pe o corabie, s-a modificat ADN-ul bastinasilor LATINI din zona Latium Vetus !! si s-a format poporul roman . Dacii nu au putut fi romanizati de romani dar latinii au fost tracizati de cativa emigranti din Troia !
    Mai e putin si Roxin va ajunge la concluzia ca din emigrantii romani de pe la 1800 s-a nascut poporul american !!!

    In acelasi documentar profesorul roman din Germania spune f. clar ca in urma studiului paleogenetic rezulta ca stramosii de pe meleagurile dacice au o "inrudire foarte stransa cu grecii si bulgarii si mai indepartata cu populatia italiana". "exista o OARECARE inrudire cu populatia din nordul Italiei". Daca DACO-GETO-TRACII au fost stramosii Romei atunci inrudirea genetica ar trebui sa fie mai mult decat "oarecare"...

    Baiatu' ista Roxin, dupa ce a epuizat subiectul cu fantomele din padurea Hoia Baciu, parca lupta impotriva aflarii adevarului istoric ...

    PS - surpriza nu este in ADN, care e normal sa fie inrudit cu cel al vecinilor, ci in textul in portugheza "com um kilo de carne de vaca e um litro de vinho não se morre de fome ou de sede" => Introduceti-l in google.translate.com - portugheza- si dati click pe difuzor sa ascultati - este o romana bucovineana de ramai mut .... Acelasi text in latina suna total diferit !
    Cheia problemei originii romanilor se afla in limba si cultura si nu in ADN, care cu atatea navaliri, alipiri, uniri si asimilari normal ca acum este mai apropiat de cel al bulgarilor, grecilor, armenilor, turcilor, etc... Cat despre tablitele de la Tartaria, atata timp cat de la Daci nu ne-a ramas nimic scris ( cu exceptia Decebalus per Scorilo - e in limba daca ? ) si cum nu exista tablitele n-au nici o legatura dovedita cu dacii si nici cu poporul roman, atunci sunt un alt subiect ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitări pentru susținerea și promovarea Istoriei României.
    ˝Acociacion Socio-Cultural Rumanos Almerienses˝ susține și promovează aceasta campanie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc pentru aprecieri!
    Scopul nostru este comun! Romania megaltica promoveaza si site-ul: Rumanos Almerienses ;
    ˝Acociacion Socio-Cultural Rumanos Almerienses˝. Poate fi accesat de aici, jos/stanga/blog [ Linkuri reciproce. Reciprocal links. Link Exchange ].

    RăspundețiȘtergere
  9. Excelent blog.Sper cu ecou in manualele noastre de istorie... si latina...

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.petitieonline.ro/petitie/tara_noastra_sa_revina_la_denumirea_de_dacia_iar_cetatenii_sa_fie_denumiti_daci-p03168049.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Un documentar ce merita vazut.. Dacii au fost cei care au pus baza acestei tari.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chelaru zice ca Traian s-a nascut la Turda. Cica un scriitor spaniol i-a pus capul (lui Traian) ..pe tipsie...
    In partea a treia a "documentarului" probabil vor demonstra ca Ion de la Anina este strabunul lui Traian...
    Asta nu e istorie, nici farsa... gasiti Dv. cuvantul potrivit! - Ion din Vale

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce-a fost in capul meu? Imi vreau neuronii inapoi!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. "TRACII, Istorie ascunsă" - un film care răstoarnă ceea ce știați despre istoria antică a Europei
    http://danielroxin.blogspot.ro/2013/11/filmul-documentar-tracii-istorie.html

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări