Google Translate

luni, 5 septembrie 2016

Fotografia câștigătoare a British Wildlife Photography Awards. Un premiu... de 5.000 de lire sterline!


Sursa foto: (c) George Stoyle / bwpawards.org

A fost aleasă fotografia câștigătoare a British Wildlife Photography Awards

O fotografie în care este surprinsă o meduză-gigant care înoată cu o cohortă de pești ascunși la adăpostul tentaculelor ei înțepătoare a câștigat anul acesta British Wildlife Photography Awards, arată Daily Mail. 


Spectaculoasa ''captură'' ce înfățișează una dintre cele mai mari meduze din lume, numită ''coamă de leu'', surprinsă înotând în apropierea Scoției, a luat premiul cel mare, fiind preferata juriului dintre cele 15 fotografii care au ajuns în finală, după ce au fost selectate dintre miile de imagini înscrise în prestigiosul eveniment anual. 

Imaginea câștigătoare îi aparține lui George Stoyle, care va primi 5.000 de lire pentru câștigarea competiției ce premiază cele mai frumoase fotografii de natură din Marea Britanie. 

Stoyle a realizat fotografia în timp ce făcea scuba diving. ''La finalul uneia dintre scufundări, când mă întorceam către barcă, am dat ''nas în nas'' cu cea mai mare meduză pe care am întâlnit-o vreodată. Mai mulți peștișori se refugiaseră în tentaculele ei înțepătoare'', a spus acesta, potrivit sursei citate. 

AGERPRES/(AS — autor: Dana Purgaru, editor: Mariana Ionescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări