Acesta este bolovanul care a ucis-o pe Veronica Bulai. Cineva a aprins deja o lumanare
Locul unde, pe 22 august, şi-a găsit sfârşitul mama Monicăi Gabor ascunde un secret macabru.
Drumul forestier spre Peştera Polovragi, pe Valea Olteţului, e vegheat de un chip sinistru care pare cioplit pe versantul abrupt de pe care s-a desprins bolovanul ucigaş. Imaginea cu detaliul şocant a fost surprinsă de maşina unei mari companii internaţionale care a cartografiat recent locul.
Puţină lume mai ţine minte însă că drumul spre peştera misterioasă nu a existat, ci a fost amenajat de oameni prin dinamitarea muntelui în anii ’50-’60. Inclusiv intrarea principală în obiectivul turistic a fost creată cu ajutorul exploziilor controlate.
Partea vizibilă a energiei negative?
Veronica Bulai a murit pe loc săptămâna trecută după ce un bolovan de aproximativ şapte kilograme s-a desprins de pe versantul abrupt şi i-a căzut direct în cap în timp ce se pregătea să facă o poză alături de alţi turişti. Nimeni nu a putut explica fenomenul, însă majoritatea l-au pus pe seama energiilor negative care stăpânesc zona. Acum e descoperit şi acest chip pe versantul de pe Valea Olteţului, format într-un mod inexplicabil.
Astfel de apariţii controversate ale chipurilor asociate diavolului au mai fost surprinse inclusiv pe 11 septembrie 2001, în fumul exploziilor de la World Trade Center din New York.
Sursa:
http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/219233/Soc-DIAVOLUL-RANJESTE-unde-A-MURIT-mama-Monicai-Gabor
=================
=====================================
=========================================================
RAIUL DIN ROMÂNIA. Peştera lui Zamolxis, locul unde creştea planta care vindeca orice boală şi unde stă ascuns aurul dacilor.
La patru ore de mers cu maşina din Bucureşti, lângă comuna gorjeană Polovragi, în Munţii Căpăţânii, se găseşte una dintre cele mai mari cavităţi stâncoase din ţara noastră. Speologii încă nu i-au găsit capatul, iar legenda spune că ieşirea e tocmai în Transilvania, la Sarmisegetuza.
O zi “cheltuită” ca să vizitezi o peşteră în care legenda spune că a trăit un zeu pare o investiţie bună. Caverna de la Polovragi este cu adevărat o minune despre care puţini români au aflat. Cei 25.000 de vizitatori care au intrat anul trecut în scobitura de kilometri a stâncii o fac mai mult din întâmplare. Muzeografii de la Muzeul Gorjului recunosc sincer că turiştii au descoperit caverna doar după ce în zonă s-a deschis Transalpina, drumul auto care trece prin Parâng şi leagă Gorjul de Alba.
Deşi nu are "camere" spectaculoase de peste o sută de metri înălţime cum are peştera Skocjan din Slovenia, grota gorjeană este una dintre cele mai lungi din Europa cu peste 10,3 km şi specialiştii nu sunt siguri dacă i-au dat de capăt.
Pe drumul spre Zamolxis sar păstrăvii din râul Olteţul
Dacă se porneşte din Bucureşti, ca să se ajungă la destinație, se merge spre Râmnicu Vâlcea, se trece de Horezu şi apoi va ieși, undeva în cale, şi localitatea Polovragi. Se poate ajunge uşor şi fără automobil. Dacă se ia autobuzul spre Târgu Jiu, trebuie doar să se ceară la șofer o staţie în comuna cu pricina aşezată la poalele masivilor Capăţânii şi Parâng.
Odată ce se ajunge în localitate, mai întâi se dă o raită pe la mânăstire. E din secolul XVII şi e realizată în stil bizantin. Nu e mare aşa că se bifează rapid vizitarea ei! După ce se ieşe din Casă Domnului, urmează drumul forestier spre grota unui alt zeu. Sună bine! Până la destinație e timp să se admire drumul spre casa lui Zamolxis, peisajele din Cheile Olteţului sunt magnifice. Râul cu acelaşi nume îi însoţeşte zgomotos pe temerari pe partea stângă a potecii. Tot în amonte urcă şi păstrăvii care sar uneori din apă ajutaţi de micile cascade formate de pietrele din albie. Peisajul te fură, aşa că nici nu nu-ţi dai seama că ai şi ajuns la peşteră.
Acasă la zeul dacilor
Din cei 10 km ai peşterii doar vreo 900 de metri sunt accesibili publicului, în rest doar speologii au acces. În grotă este cald şi umed (temperatură constantă este de 9 grade Celsius şi umiditate medie de vreo 90%, spune ghidul).
Acum se trece la poze, cine are un aparat mai performant e fericit, şi la “uau, ce ciudat e"! Dar pentru a depăşi gardul trebuie să se plătească şi o taxă de 5 lei de persoană (complexul e deschis doar de vineri și până duminică, între orele 11.00-17.00)
Locul are o încărcătură emoţională de excepţie deoarece a fost de-a lungul timpului un refugiu pentru daci, vraci şi călugări.
În interior îţi atrage atenţia:
* scaunului lui Zalmoxis – piatra pe care se spune că stătea zeul
* cuptoarele – unde ardeau dacii planta polvraga
* pictura realizată de către un călugăr în tehnica negru de fum, reprezentând simbolul morţii. Autorul acestui desen ciudat este preotul Pahomie care, în anul 1607, a stat aici, în beznă, alături de vietăţile subpământene, vreme de şaşe luni.
* Izvorul Speranţelor, din spatele căruia se întrezăreşte Maica Domnului cu Pruncul în braţe
* Bolta însângerată
* Camera Albă
* Bolta Divină
Cam vreo 45 de minute durează traseul până se ajunge iar la ieşire.
Înainte de a spune “la revedere” ghidul aminteşte vizitatorilor că pe vârful de deasupra se găsesc ruinele unei cetăţi dacice, despre care se spune că a fost cetatea lui Zamolxis, cetate la care se ajunge după un traseu de aproximativ 20 de minute de mers prin pădure.
Datorita oxigenului eliminat din apă (umiditatea este foarte mare), aerul îţi dă o energie nemaiîntâlnită aşa că noul drum pare floare-la-ureche.
LEGENDELE
Casa lui Zamolxis
În Peştera Polovragi sunt urme ale folosirii sale drept turnătorie de metale de către daci, iar o legendă spune că aici s-ar fi refugiat Zamolxis. Legătură cu realitatea este că deasupra peşterii se află o cetate geto-dacică. Chiar se spune că aici încă mai trăieşte Zamolxis, iar picăturile ce se preling din ţurţurii de piatră sunt lacrimile vărsate de el după cucerirea Daciei.
Planta magică care dă numele grotei
În peşteră, vracii daci şi cei de dinaintea lor prelucrau o plantă rară, numită povragă, polvragă sau polovragă, întrebuinţată în popor ca remediu împotriva bolilor.
Ieşirea, la Sarmisegetuza
Alt mit ar fi că ieşirea din peşteră se află tocmai în Transilvania. Deocamdată lungimea acestei peşteri atinge 10 km şi cercetările continuă.
Aurul
Unul dintre miturile străjuite de localnicii din Polovragi, judeţul Gorj, este cel al aurului dacic ascuns în peştera lui Zamolxis.
Căutatorii de comori continuă să vină aici la Polovragi, au cu ei detectoare de metale, pe care le dosesc prin bagaje, se prefac că sunt vizitatori încântaţi de minunăţiile peşterii, apoi se furişează prin cotloane să verifice dacă dau de comoară, povești oferite de ghid la o "pauză" de bârfă.
Sursă de energie
La “Galeria Ispăşirii” este ceva obişnuit să simti furnicături pe mâini, chiar in dreptul “Tronului lui Zamolxis”. Ghidul spune că detectoarele de biocurenti o iau razna, învârtindu-se făra noima, ca în prezenta unei fiinţe vii, extrem de încărcate cu energie.
Tudor Vladimirescu nu a fost ucis
O întâmplare demnă de reținut este cea care îl vizează pe Tudor Vladimirescu. Acesta avea ca obicei să vină pentru rugăciune în preajma zidurilor Mânăstirii Polovragi. O iscălitura de-a sa a rămas în mânăstire și a dat apă la moară celor care susțin varianta neoficială în care o sosie de-a sa ar fi fost ucisă de eterişti, pe cand Tudor a rămas în mânăstire unde a trăit deghizat în călugar.
Datele peşterii
Are o vechime de peste şapte milioane de ani. Aici s-au găsit desene rupestre, dar şi texte cu scriere cuneiforma săpate în piatră.
Denivelarea este de 87 m (-62, +25).
După unii autori, numele Dacia provine de la Da-Ksha, în care "Da" înseamnă zeu, iar "Ksha", țară
Sursa: RAIUL DIN ROMÂNIA. Peştera lui Zamolxis, locul unde creştea planta care vindeca orice boală şi unde stă ascuns aurul dacilor > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/raiul-din-romania-pestera-lui-zamolxis-locul-unde-crestea-planta-care-vindeca-orice-boal-103265.html#ixzz2d9rRl3h6 . EVZ.ro
=============================
=================================================================
Click here:
===========================
=================================================================
Stau si cuget...
Şansele sa-ti cada un bolovan in cap sunt atat de mici, incat mai degraba castigi la LOTO Romania un PREMIU de ZECI de MILIOANE EURO. Deci ... foarte, foarte mici! Similare cu a-ti cade in CAP un METEORIT la un meci de fotbal, pe un stadion cu zeci de mii de suprteri! Deci... ce sa fie?
Sa fie ENERGIILE NEGATIVE ale locului? Alt GEN de ENERGII? Poate DA, poate NU!
Extrem de INTERESANT si de RETINUT [pana la CLARIFICAREA COMPLETA a "ceva" ce nu se stie sau nu se vrea a ni se spune] : " Imaginea cu detaliul şocant a fost surprinsă de maşina unei mari companii internaţionale care a cartografiat recent locul". Habar nu aveam ca in Romania de azi, ORICINE si ORIUNDE, poate CARTOGRAFIA tara!!! Vai mama noastra, vai de autoritatile platite din bugetul statului de pomana dracului!
================
=============================
========================================
- Anonim /// 28 iulie 2013, 20:55
- Pestera Polovragi (numita si pestera lui Zamolxe sau Pahomie) se afla la 1km de Manastirea Polovragi (comuna Polovragi, judetul Gorj), in Cheile Oltetului.Este considerata una dintre cele mai lungi pesteri (10 km de galerii cartografiate) din tara noastra.
In perioada octombrie- aprilie aici pot fi admirati , in cazul ca nu va este teama! ,inghesuiti in ciorchine pe tavanul pesterii, liliecii cu potcoava: Rhinolophus hipposideros.
- Muntele Sacru, Pestera Polovragi atrage ACUM ATENTIA printr-o TRAGEDIE.
A murit un OM, o femeie (nu oarecare)! Ma-ntreb: care este MESAJUL?
Ce-a vrut sa SPUNA Muntele, Pestera lui ZAMOLXE?
Nu cred in intamplare!
=====================
RAPORT IML: Cum a murit Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor
======================================
Trupul neînsufleţit al Veronicăi Bulai a fost ridicat după ce medicii legişti au realizat necropsia, aceştia stabilind că moartea a fost violentă, provocată de o lovitură puternică la cap.
Decesul mamei Monicăi Gabor a fost violent, au stabilit medicii legişti, trupul neînsufleţit al femeii fiind ridicat, vineri, de către rude de la Serviciul de Medicină Legală Gorj, urmând să fie transportat la Bacău, unde va avea loc înmormântarea, transmite corespondentul MEDIAFAX. Un cumnat al uneia dintre cele trei fiice ale Vioricăi Bulai, Alina Gabor, a fost prezent, vineri, la Târgu Jiu pentru a ridica trupul neînsufleţit, el precizând că data la care va avea loc înmormântarea nu a fost stabilită deocamdată. Bărbatul a menţionat că celelalte două fiice ale femeii, Monica şi Ramona Gabor, sunt în străinătate, dar vor veni acasă pentru a participa la înmormântarea mamei lor.
Trupul neînsufleţit al Veronicăi Bulai a fost ridicat după ce medicii legişti au realizat necropsia, aceştia stabilind că moartea a fost violentă, provocată de o lovitură puternică la cap. Veronica Bulai, în vârstă de 54 de ani, mama Monicăi Gabor, a murit, joi, la scurt timp după ce vizitase Peştera Polovragi şi plecase cu un grup de turişti din Bacău să viziteze Cheile Olteţului, situate în imediata vecinătate a peşterii, unde dorea să facă şi câteva fotografii.
La un moment dat, femeia a fost lovită de o bucată de piatră în greutate de aproximativ şapte kilograme, care s-a desprins de pe versant, în cădere aceasta antrenând pietre de dimensiuni mai mici, care au lovit şi o altă persoană, fără a-i provoca însă răni grave. Mama Monicăi Gabor a fost însă lovită în cap, ea prăbuşindu-se imediat, potrivit martorilor.
Două echipaje medicale, unul SMURD şi altul de la Ambulanţa Gorj, au mers la locul incidentului, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Veronica Bulai a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis extrem de grav, orice manevră de resuscitare fiind inutilă, potrivit medicului coordonator al Serviciului de Ambulanţă Gorj, Jana Prejbeanu. Primarul din Polovragi, Ştefan Făsuiescu, declara că incidentul a avut loc pe un drum neasfaltat, la aproximativ o sută de metri distanţă de Peştera Polovragi, pe Cheile Olteţului, unde aceasta se afla împreună cu un grup de 17 turişti veniţi de la Bacău.
El spunea că în zonă versanţii, înalţi de zeci de metri, nu sunt acoperiţi cu plasă, întrucât din cauza vegetaţiei şi a peretului drept al stâncii acest lucru este imposibil. Făsuiescu, aflat la al patrulea mandat, susţinea că de când este la conducerea Primăriei Polovragi nu au mai fost înregistrate astfel de incidente în zonă.
Sursa: REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/raport-iml-cum-a-murit-veronica-bulai-mama-monicai-gabor_1254121.html#ixzz2cmx71e4N
================================
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Condoleante familiei!
Admin
Anonim /// 23 august 2013, 16:42
- Cred ca este locul si timpul sa povestesc pe scurt o INTAMPLARE, petrecuta cu cativa ani in urma. Era intr-o toamna tarzie, la ceas de noapte. Ploua mocaneste in Mehedinti de cateva zile neintrerupt. Probleme de serviciu au impus sa plec cu masina de la Drobeta Turnu Severin spre Orsova. La volan, sofer profesionist, militar, cu multa experienta. Eu alaturi. Am trecut de Hidrocentrala Portile de Fier I, de Muntele sacru (aruncat partial in aer la momentul construirii barajului), numit Baba si Mosul. Viteza masinii, circa 60-70 km/ora. Conditii dificile, lipsa vizibilitate din cauza intunericului si a ploii marunte. La un MOMENT dat, intreb soferul: ce e asta? Din "ceruri", se pravalea "ceva"... de marimea unei mingi de baschet, poate chiar mai mare! In SECUNDA doi, pe AXUL central al masinii, la DOI METRII in fata acesteia, a lovit SOSEAUA cu o bubuitura zdravana. Masina a rulat cu zgomot si trepidatii peste "ceva"... Soferul, calm, tacut, a tras incet pe dreapta. Nu a pus frana in momentul impactului, nu a spus nimic. Dupa un minut sau doua de tacere, mi-a zis: cred ca a fost un BOLOVAN... Un BOLOVAN MARE! Am coborat impreuna, am facut cataiva pasi inapoi... Soseaua europeana, pe sensul nostru de mers, era acoperita pe o portiune destul de mare... de multa, foarte multa piatra sfaramata. Impactul BOLOVANULUI cu soseaua a fost URIAS, iar "asta" l-a distrus in mii farame, si a fost SALVAREA noastra! Am analizat ATUNCI si de zeci si zeci de ori dupa, cele INTAMPLATE. Am fost fara indoiala, VECIN cu MOARTEA. Am vazut cu ocii mintii cum arata! Dumnezeu a vrut altceva! A vrut sa traim! In orice "alte" SITUATII/VARIANTE POSIBILE atunci si in acel loc, MOARTEA noastra si distrugerea masinii erau GARANTATE. Ce putem spune? Cum putem interpreta cele intamplate? (PS: 1. Intamplarea a fost facuta public inca din noaptea aceea, povestita de zeci si zeci de ori... Multumesc si acum, Bunului Dumnezeu! 2. Nu cunosc ca cineva sa fi MURIT VREODATA, pe traseul Drobeta Turnu Severin-Orsova din CAUZA vreunei PIETRE cazuta in cap sau pe vreo masina! Alunecari de pietre, au fost nenumarate! Am fi fost primii, unicul caz! Sigur,totul este BINE,cand se termina cu BINE!)
- Actorul Mihai Bendeac a comentat pe pagina sa de Facebook
moartea Veronicăi Bulai.
========================
"Se spune ca mama surorilor Gabor era o femeie credincioasa. Sau, ma rog, bisericoasa.
Intrebarea mea este: in momentul in care un bolovan cade FIX in capul unei femei bisericoase, ce inseamna asta?
Si ridic intrebarea gandindu-ma ca sansele de a se intampla asa ceva sunt de 1 la milioane de triliarde de catralioane de ori.
Va dati seama ca, de exemplu, daca doamna Bulai s-ar fi oprit 2 secunde sa-si aranjeze o bretea de la sandale sau daca parcarea microbuzului langa pestere ar fi durat 1 secunda mai mult sau o secunda mai putin sau daca pe o distanta de 50 de metri microbuzul ar fi mers cu 1 km/h mai putin sau mai mult, treaba asta nu s-ar fi intamplat?..
Ei bine nu. Sincronizarea a fost perfecta. E absolut uluitor.
In astfel de ocazii se vehiculeaza, in lumea bisericosilor, doua variante:
1. A pedepsit-o Dumnezeu.
sau
2. O iubea Dumnezeu si a vrut s-o ia langa el in ceruri.
Oricare ar fi raspunsul, metodologia mi se pare cam freaky...", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.
Sursa REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mihai-bendeac-declara-ie-ocanta-despre-moartea-mamei-monicai-gabor_1254869.html#ixzz2cz2wNMmn
===============================================================
Laurentiu Burcea · Top Commenter · Bucharest, Romania.
RăspundețiȘtergere--------------------------------
Eu cred ca fantoma lui Damaschin a aruncat pietroiul !
-------------------
DE CE NU ARUNCA SPIRITELE BOLOVANI IN CAPUL TUTUROR NEMERNICILOR CARE TREC PE ACOLO SI NU AL OAMENILOR CUMSECADE? ARUNCA, UCID LA INTIMPLARE, ASA, DE DISTRACTIE SAU CUM? "FIGURA" DIN FUMUL CLADIRILOR ATACATE LA 11.09 ESTE PHOTOSHOP CRUNT. CINEVA ARE PREA MULTA IMAGINATIE AICI.... SA FIM SERIOSI, TOTUSI.... UNELE CHESTII CHIAR SINT CUSUTE CU ATA ALBA....
RăspundețiȘtergerePretine, matale cu cine te certi?
ȘtergereCu mama ta. Ai intrebat, ti-am raspuns.
ȘtergereSau se poate sa fie lupta alui rau cu oamenii credinciosi, vrea sa ii extermine.
RăspundețiȘtergereLOL, evident
Ștergerehttp://www.dailymail.co.uk/news/article-2403094/Mystery-ancient-caves-Nepal.html
RăspundețiȘtergereDaca ati avea curiozitatea de a studia Sfanta Scriptura ,veti observa cu usurinta ca El,acea entitate supranaturala numita in genere de oameni Dumnezeu,nu ucide pe nimeni,fie el ,,bisericos''ori ba.Chiar daca el este atotputernic,nu-si foloseste fortza sa faca rau oamenilor,dimpotriva.Iar diavolul nu are fata reprezentata ca in aceste poze dubioase ci,fiind tot creatia lui Dumnezeu,inger,nu poate fi decat asemanator ingerilor.Nu are coarne ori alte reprezentari hidoase ale imaginatiei oamenulor.
RăspundețiȘtergereAI CEVA LA MANSARDA. PE SCURT, ESTI IREMEDIABIL SPALAT PE CREIER DE DRAGUTA TA DE RELIGIE....
ȘtergereBlestemata de un preot! Mama Monicai Gabor a incalcat un legamant vechi de 300 de ani, iar asta i-a adus moartea! "Am strigat la ea sa se opreasca".
RăspundețiȘtergerePublicat Duminică, 25 August 2013.
==================
"Ghinion mai mare nu exista" sau "asa a vrut Dumnezeu"! Asa reactionau oamenii care treceau pe langa locul in care Veronica Bulai a avut parte de o moarte stupida, lovita in cap de un bolovan chiar langa Pestera Polovragi, judetul Gorj. Explicatia mistica a acestei morti violente se afla la 60 de kilometri distanta, acolo unde mama Monicai Gabor si-a petrecut ultima noapte, si unde a cazut victima a unui blestem vechi de 300 de ani.
Veronica si-a petrecut ultima noapte din viata la Manastirea Frasinei, la 25 de kilometri de Ramnicu Valcea, un loc cu o istorie incredibila. Situata intr-un loc izolat, pe un drum forestier care leaga Calimanesti de Baile Olanesti, manastirea este recunoscuta ca un Athos romanesc. "Femeile nu au voie pe munte. Este blestemul Sfantului Calinic, cel care a ctitorit manastirea. Au fost mai multe care au incalcat regula asta si n-a fost bine. Am avut o fata in sat, studenta, care s-a imbracat in straie barbatesti si a urcat pana la manastire. La intoarcere, a luat o masina cu lemne sa coboare in sat. Masina s-a rasturnat pe drum drept, iar fata a murit. Restul celor care era cu ea, au scapat fara nici o zgarietura", ne-a declarat un satean.
Legenda Manastirii Frasinei spune ca Sfantul Calinic, dupa ce a ridicat lacasul de cult, ar fi plecat pentru o perioada. Cand s-a intors, i-ar fi gasit pe preoti petrecand cu femeile din sat, moment in care Sfantul Calinic a facut un legamant pe vecie, ca nici o femeie sa nu mai aiba vreodata voie sa treaca pe la manastire. Cine indraznea sa incalce aceasta regula, urma sa moara in chinuri groaznice. La doi kilometri mai la vale a asezat o piatra in care a gravat cu litere chirilice un blestem adresat femeilor care cutezau sa urce mai sus de acel semn. Astazi, in locul respectiv s-a ridicat o alta manastire unde pot veni doar femei. Aici si-a petrecut mama Monicai Gabor ultima noapte.
"A venit un grup din Bacau. S-a cazat la noi miercuri si a ramas peste noapte. Au venit cu un microbuz", ne povesteste parintele de la manastirea de jos. Il intrebam daca stie ceva de moartea Veronicai. "Nu, noi nu prea ne uitam la televizor pe aici. Dar a fost o femeie din grup, care a urcat pe deal. Era bruneta si mai corpolenta. Stiu doar ca nu mai avea barbat", ne spune parintele. Un alt barbat, care nu purta straie preotesti ne confirma ca e vorba despre mama Monicai. "Am strigat dupa ea cand a urcat dealul. Nu stiu de ce a facut-o. Chiar a murit? Nu-mi vine sa cred", se mira barbatul.
Ii rugam pe calugari sa ne arate camera in care Veronica si-a petrecut ultima noapte din viata, iar acestia ne conduc la locul respectiv. Pe primul pat langa soba si langa peretele cu icoana Maicii Domnului a dormit mama Monicai, cu gandul la fiicele si nepoatele ei. "Puteti sa filmati, camera, doar sa nu ne dati si pe noi", ne spun calugarii.
ȘtergereParasim manastirea femeilor cu un sentiment ciudat si ne indreptam catre Frasinei. Pe drum ne intampina o placuta in care este scris blestemul Sfantului Calinic. "Calinic cu mila lui Dumnezeu, episcop al Ramnicului Noul Severin. Acest sfant locas s-a zidit din temelie spre a fi chinovie de parinti monahi si fiindca prin parte femeiasca putea sa aduce vreun scandal monahilor vietuitori aicelea. De aceea, sub grea legatura s-a oprit ca de la acest loc sa nu mai treaca inainte sub nici un chip parte femeiasca. Iar cele ce vor indrazni a trece sa fie sub blestem si toate nenorocirile sa fie asupra loc precum: saracia, garbovia si tot felul de pedepse. Si iarasi cele ce vor pazi aceasta hotarare sa ia blagosvlovenia lui Dumnezeu si smereniei noastre si sa vie asupra lor tot fericitul bine. Amin. Calinic, Episcopul Rimnucului Noul-Severin". Pe drum, avertismentele pentru femeile care ar putea cuteza sa ajunga pana aici se repeta de mai multe ori.
Sus, la manastire, ne intampina un alt calugar, care ne roaga sa nu-l filmam. "A murit o femeie care a vrut sa urce aici? Nu ma mira, au fost multe cazuri. Chiar si anul trecut, un profesor a venit cu sase femei, cu toate ca stia ca n-are voie. S-a imbolnavit si a murit, pentru ca blestemul nu se abate asupra femeilor ci si a celor care le permite sau le invita sa vina aici", ne spune calugarul.
O facem, dupa care plecam spre sat, unde avem o noua revelatie. Multi dintre locuitori, mai ales dintre cei tineri, au defecte fizice. Asa ne aducem aminte ce ne-a spus parintele: "blestemul nu se abate doar asupra faptuitorilor ci si asupra urmasilor". Ne dam seama ca tinerii din sat sunt, probabil, urmasii femeilor care in urma cu 300 de ani i-au tentat pe calugarii de la Frasinei, lucru care a dus la cel mai aprig blestem pe care un slujitor al bisericii l-a aruncat asupra slujitorilor ei.
http://www.wowbiz.ro/blestemata-de-un-preot-mama-monicai-gabor-a-incalcat-un-legamant-vechi--de-300-de-ani--iar-asta-i-a-adus-moartea-am-strigat-la-ea-sa-se--opreasca_66531.html
Veronica Bulai si-a petrecut ultima noapte din viata la Biserica de Femei de langa Manastirea Frasinei. Calugarii ne-au povestit ca o femeie cu trasaturile ei a urcat, din greseala, dealul care duce la manastirea de calugari, incalcand astfel legamantul vechi de sute de ani al Sfantului Calinic, ctitorul lacasului de cult. Acesta le-a blestemat pe toate femeile care se avanta pana acolo sa moara in chinuri sau sa se imbolnaveasca de boli grave. Mama Monicai Gabor si-a gasit sfarsitul la cateva doar cateva ore dupa ce a parasit Manastirea Frasinei, dupa ce un bolovan de pe munte a cazut si a lovit-o la cap.
RăspundețiȘtergerehttp://www.wowbiz.ro/video-socant-ce-s-a-intamplat-in-ultima-noapte-din-viata-veronicai-bulai-preotii-de-la-manastirea-frasinei-sunt-recunoscuti-pentru-ca-fac-exorcizari_66590.html
CE PORCARIE. CURAT CRESTINESC CE A FACUT ASA-ZISUL SFINT. CLAR AVEA CEVA CU FEMEILE CA MAI TOTI FRUSTRATII RELIGIOSI. MI-E SCIRBA....
ȘtergereCristinica draga,ca sa fii spalat pe creier ar trebui sa ai ceva in(pe)el.Tu nu stii decat sa negi,dar fara argumente.Daca tu crezi ca te tragi din maimutza,maimutza esti,ba chiar sefa lor.Daca esti atat de desteapta tu,inseamna ca si Einstein a fost un frustrat.Si am fost elegant in exprimare,tu nebuno,tu!zapacitooo!
Ștergerehttp://news.yahoo.com/humans-landed-treasure-island-earlier-thought-211618124.html
RăspundețiȘtergere