Google Translate

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Versiunea șocantă a originilor piramidelor egiptene - „The Science”. Pyramids Egypt


1. Cel mai mare mister al umanității este la un pas de a fi dezvăluit
Ediția americană a „The Science” a publicat versiunea șocantă a originilor piramidelor egiptene. În timpul cercetării acestui subiect dintr-un punct de vedere fundamental nou, unele fapte au fost dezvăluite, care au schimbat total percepția oamenilor asupra lumii obișnuite. Indiciul era atât de evident; hai să-l descoperim împreună.


 
 
2. Oamenii de știință nu au observat lucruri evidente timp de un secol
În timp ce unii căutau un răspuns în traducerea hieroglifelor, alții erau uimiți de contrastul arhitectural. Egiptenii antici ar fi trebuit să aibă o tehnologie incredibilă pentru a construi aceste piramide. A apărut o întrebare, și anume dacă au avut această tehnologie, de ce nu sunt și alte construcții? Cu un astfel de nivel de iscusință, constructorii piramidelor ar fi putut construi megalopolisuri întregi, care ar fi rămas până în zilele noastre. Deci?



3. Toată cercetarea modernă se bazează pe acest fapt
Nici măcar astăzi nu există vreo macara care să poată ridica o lespede de piatră ce cântărește 41 de tone, la înălțimea de 150 m. Poți să-ți închipui cum au făcut egiptenii asta? Dacă nu, apare posibilitatea ca piramidele să fi fost construite cu mult înainte de ascensiunea Egiptului Antic. Acum misterul devine cu adevărat interesant. 



4. Scepticii nu au dat o explicație credibilă. Cum este posibil?
Piramidele au fost construite din lespezi de piatră perfecte în ceea ce privește forma și dimensiunea. Unele dintre acestea au rotunjimi ireproșabile și pereții din interiorul construcției sunt finisați cu o precizie uimitoare. Această calitate poate fi obținută doar cu ajutorul tehnologiei cu laser. Dar vorbim despre Egiptul Antic, era uneltelor de piatră și cupru. 



 5. Subiectul cărților fantastice este acum real
Dacă Egiptenii nu au construit piramidele, cine a făcut-o? Singura explicație rațională este existența altor civilizații care au trăit înaintea noastră. Ei ar fi putut avea întreaga tehnologie necesară care putea face posibilă construirea piramidelor. Atunci apare altă întrebare: unde este cimitirul acestei națiuni hi-tech? Este posibil ca ei să fie îngropați adânc sub pământ? Atunci e greu și să ne imaginăm cât de uriașe ar fi piramidele de fapt. Probabil, egiptenii și-au însușit doar vârfurile și cea mai mare parte este ascunsă sub straturi de nisip și pământ. 



6. Un destin trist al strămoșilor noștri
Este posibil ca civilizația dispărută să fi construit buncăre pentru a supraviețui unui potop global. Nu e o coincidență că aceste construcții au formă de piramidă, pentru că această structură domolește puterea oricărui val, din orice direcție. Apa ar curge pe lângă marginile sale și ar trece mai departe. Dar dacă strămoșii noștri misterioși erau capabili să le calculeze și să le construiască, de ce au dispărut, care a fost greșeala lor fatală? Sau a fost doar un plan insensibil de a salva doar un grup restrâns de oameni pentru continuitatea familiei? 



7. Noi dovezi ale unei teorii nebune
Toată lumea a încercat să găsească refugiu din calea potopului. Oamenii de știință continuă să găsească piramide peste tot în lume. În 2005, un cercetător independent, Semir Osmanagic a descoperit o piramidă în Bosnia: a fost mascată ca un munte. În timpul expediției arheologice, oamenii de știință au dat peste o lespede de piatră făcută dintr-un material asemănător cu betonul. Cu toate acestea, compoziția avea alte elemente, necunoscute de știința modernă. 



8. Semnele civilizației dispărute sunt peste tot în lume
O nouă piramidă a fost descoperită la Sevastopol. În timpul procesului de căutare a apei termale, sondele au descoperit o construcție de piatră la adâncimea de 10 metri. Locul a fost ales intenționat; a dispersat o radiație de frecvență super înaltă cu raza de 100 metri. Mai târziu, a fost inițiată o cercetare la scară mai mare cu descoperirea subsecventă a setului de piramide. Toate acestea au fost așezate în linie. Ce înseamnă asta? Egiptul Antic a populat întreaga planetă sau o civilizație dispărută a existat în realitate. 



9. Ne așteaptă un viitor terifiant. Am putea fi șterși complet de pe suprafața pământului
Dovedirea acestei teorii este doar o problemă de timp. Dar este umanitatea gata să afle adevăratele secrete ale planetei noastre? E gata să recunoască faptul că o altă civilizație a existat și ne-a depășit dezvoltarea de câteva zeci de ori? Și să înțelegem ce trebuie să facem pentru a nu repeta destinul trist al strămoșilor noștri. Oamenii de știință sunt convinși că aceste piramide sunt, de asemenea, un mesaj din trecut care ne avertizează asupra repetiției unui potop global.



Viitorul nostru e terifiant. Misterul originilor Piramidelor a fost dezvăluit
----------------------------------------------------------------
------------------------------------------------ 
------------------------------------------------

vineri, 13 noiembrie 2015

Piramidele din Peru - enigme, mistere ale stravechilor civilizatii. 'Grabiti-va sa cititi... ca mai avem... si alte locuri de vazut!' :)

 În ultimii ani, descoperirile arheologice în legătură cu piramidele au devenit din ce în ce mai numeroase şi mai interesante. Cel mai important aspect este acela că piramidele par să fie răspândite pe suprafaţa planetei noastre într-un număr mult mai mare decât se credea până acum.



Siturile arheologice scot la iveală într-un ritm susţinut noi piramide în diferite regiuni ale lumii. Ceea ce este uluitor e faptul că sunt prea multe similarităţi între piramidele situate în zone diferite pe Pământ, aparţinând unor culturi diferite pe o perioadă de mii de ani, pentru ca ele să fie considerate un simplu produs al „întâmplării”. Aceste similarităţi vizează atât tehnica de construcţie, cât şi ornamentele şi elementele decorative.





Să luăm ca exemplu piramidele din Peru. Există o apropiere foarte mare între modul în care au fost realizate stilizat păsările în aceste construcţii, cu modul de realizare a „oului” ce înfăţişează aşa numitul „om-pasăre” din Insula Paştelui, redat în fotografia de mai jos.



În ambele reprezentări există acelaşi mod de stilizare a capului şi aceeaşi poziţie în genunchi a fiinţei cu aparență umană.


„Omul-pasăre” (jumătate om-jumatate pasăre) reprezintă cel mai important simbol al unui ritual antic pe Insula Paştelui. Cel ce urma sa fie desemnat următorul mare conducător al tribului trebuia să înoate în ocean până la aşa-zisa „stânca a păsărilor”, să urce pe acea stâncă foarte înaltă, să ia un ou din cuibul unei păsări, să-l pună într-un buzunar special conceput pentru aceasta pe propriul lui cap şi apoi să se reîntoarcă la tribul său de pe insula principală, înotând din nou prin ocean, fără să piardă oul aşezat în buzunarul de pe cap. Primul care ajungea înapoi, dintre cei care luau startul în acea probă dificilă, urma să fie desemnat noul conducător al tribului.



Ar fi o coincidenţă prea mare să considerăm că două culturi primitive, separate de o distanţă mai mare de 3000 de kilometri pe ocean, au acordat un aşa mare respect acestui simbol „om-pasare” în reprezentările lor, care sunt foarte asemănătoare.
Pe de altă parte, analizând particularităţile ruinelor din Peru, Mexic, Guatemala şi Insula Paştelui, este imposibil să remarcăm modul identic de tăiere a pietrelor, precum şi precizia cu care acestea au fost îmbinate în structurile la care au fost folosite (clădiri şi monumente). De pildă, în fotografia de mai jos este înfăţişată o porţiune din zidul Rapa Nui de pe Insula Paştelui.



În Peru găsim aceeaşi tehnologie de construcţie, la zidurile incașe:



O primă concluzie ar fi că oricine a construit aceste monumente impresionante nu s-a limitat doar la un singur continent şi nici nu a tăiat piatra folosind dălţi şi cuţite din piatră sau din bronz, aşa cum se străduie să ne facă să credem, în prostia şi ignoranta lor, ghizii turistici, precum şi o mare parte dintre arheologii şi oamenii de ştiinţă contemporani.
Piramidele din Peru sunt cel puţin la fel de interesante ca faimoasele piramide din Egipt. Poate că distanţa foarte mare care ne desparte de ele le face mai puţin cunoscute lumii, însă ele ascund multe mistere şi taine care sunt încă departe de a fi descifrate de ştiinţa modernă. 


Complexul piramidal Caral, situat la nord de Lima, capitala ţării, este unul dintre cele mai vaste câmpuri de piramide din lume, fiind oficial considerat cel mai vechi oraş din America. Construcţia lui este atribuită civilizaţiei Norte Chico, o societate precolumbiană care s-a dezvoltat şi înflorit cu mai bine de 5000 de ani în urmă.


În conformitate cu teoria arheologilor, acest complex a fost construit la o mie de ani după apariţia civilizaţiei sumeriene în Mesopotamia, fiind „contemporan” cu construirea marilor piramide de pe platoul Gizeh din Cairo (Egipt). Civilizaţia Caral a existat cu 2000 de ani înaintea civilizaţiei olmece şi reprezintă una dintre cele şase locuri de pe Pământ în care civilizaţiile antice au apărut şi s-au dezvoltat separat. Aceasta înseamnă că între ele nu a existat niciun contact şi că, după afirmaţiile cercetătorilor, s-a „întâmplat” ca acele civilizaţii să apară în acele locuri de nicăieri şi să se dezvolte în decursul timpului, construind piramide.


Presupunerile savanţilor şi a ştiinţei moderne în această privinţă sunt penibile şi lipsite de consistenţă. Analizând însă fără prejudecăţi piramidele din Peru, din situl Caral, se poate constata cu uşurinţă că ele sunt cu mult mai vechi de 5000 de ani. Chiar dacă civilizaţia Caral nu cunoştea ceramica, scrisul şi nici vreo altă artă – după cum afirmă cărţile şi manualele din prezent-, totuşi ni se spune că acei oameni au reuşit cumva să construiască piramidele ce dăinuie şi azi, adică au reuşit să edifice nişte ansambluri arhitectonice care ar pune foarte mari dificultăţi chiar şi în prezent inginerilor, proiectanţilor şi constructorilor, dacă nu cumva aceste probleme ar fi chiar insurmontabile la nivelul actual de tehnologie şi cunoştinţe ale omenirii. La toate acestea s-au adăugat platforme înalte şi foarte bine finisate, precum şi pieţe largi, de forma circulară, „scufundate” în pământ.



Toate aceste inconsecvențe se explică prin faptul că civilizaţia Caral şi a indienilor Moche nu sunt cele care au construit complexul piramidal original din Peru, pe care l-au găsit abia mai târziu, îngropat sub mai multe straturi de rocă şi pe care l-au refăcut.


Această „temă” se repetă de-a lungul istoriei oriunde o civilizaţie antică misterioasă lasă în urma sa monumente gigantice ce nu pot fi explicate de ştiinţa modernă. De exemplu, misterioasele coline ce sunt presărate de-a lungul văii Ohio şi în partea de sud-est a Americii sunt atribuite nativilor de pe acele locuri, în ciuda faptului că indienii înşişi au spus în repetate rânduri că nu ei au ridicat acele movile înalte, ci că aceasta a fost făcut de o rasă dispărută, cu multe mii de ani înaintea lor.



Arheologia „de piaţă”, considerată „modernă”, ignoră însă tradiţiile indifene şi continuă să scrie propria ei „versiune” asupra istoriei. De pildă, în același stil tâmp, se afirmă şi despre indienii Caral că au venit acolo de niciunde, au ocupat locul şi apoi au plecat. Totuşi, fragmentele de oase şi de vase descoperite în preajma complexului nu atestă deloc faptul că aceiaşi indieni au construit piramidele şi întregul complex de la Caral.
Complexul Caral prezintă de asemenea similarităţi uimitoare cu ruinele găsite în Turcia antică. Chiar şi arhitectura ciclopică din Grecia antică poate fi regăsită printre construcţiile de la Caral. Unele dintre construcţii arată chiar ca şi cum ele s-ar afla în deşertul pustiu din Egipt.













Deşi evidenţele şi dovezile sunt tot mai multe, totuşi ştiinţa modernă se agaţă cu încăpăţânare de teorii halucinante şi versiuni orgolioase despre istorie. Toate acestea vor avea însă un sfârşit şi atunci castelul de carton clădit cu trudă de savanţi se va nărui în mod lamentabil pentru ei...


Sursa:  http://www.edituradaksha.ro/articles/view/piramidele-pierdute-din-peru-a196
-------------------------------------------------------------

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Enigme, mistere ori... monumente ale naturii, in Romania. Capete uriase... din piatra. STRANGE ARTEFACTS? Ancient original stone skull?




Stanca Trei Caldari; Caldarile uriasilor, Piatra Neamt

Muntele Cozla, pe langa partia de schi si telegondola, mai este cunoscut si pentru traseele turistice apreciate de iubitorii de natura. Muntele Cozla strajuieste partea de nord a orasului Piatra Neamt, fiind situat in vecinatatea satului Garcina si avand altitudinea maxima de 679 m in punctul “Trei Caldari”. Traseul pe Cozla are mai multe puncte de plecare si se poate parcurge fie pe jos din Piatra-Neamt, fie cu Telegondola de la Gara pana la punctul “Trei Coline” si apoi pe jos pana la punctul “Trei Caldari”.

Traseul spre „Trei Caldari” este deosebit de frumos, calatorii fiind mereu inconjurati de copaci si verdeata. Din pacate, traseul nu este marcat corespunzator, fiind vizibil pe ici pe colo semnul cu banda albastra, iar turistii trebuie sa dibuiasca mai mult singuri cararea. De asemenea, sursele de apa sunt inexistente. Cu toate acestea, traseul nu este lung, este accesibil oricui si este presarat de multiple puncte de belvedere ale orasului.

Ajungand la altitudinea maxima, turistii pot intra in contact cu rezervatia geologia de marmite eoliene „Trei Caldari”, un monument al naturii care strajuieste muntele, semanand cu un craniu uman sau, cum ii spune numele, cu „Trei Caldari”. Pe cat de interesant este peisajul, pe atat de dezamagitoare este constatarea ca stanca a fost mutilata in timp de trecatorii care si-au lasat scrijelite numele pe pietrele care, teoretic, trebuie protejate.


Denumita si "La trei caldari" sau "Caldarile uriasilor", stanca parca sta de veghe in padure, asemeni unui cap cu trei ochi care asteapta sa fie descoperit.

Peretele de piatra impresioneaza prin cele trei scobituri rotunde, cu diametrul de cca. 60 cm, care au fost declarate monumente ale naturii, datorita raritatii lor.

Nu se cunoaste cu exactitate originea acestor stanci, specialistii avand diferite variante: unii considera ca este vorba de un fenomen carstic, altii le atribuie o valoare periglaciara, in timp ce altii le califica drept marmite eoliene, formate prin actiunea indelungata a vanturilor.

Traseul pana la Trei Caldari este foarte usor si accesibil tuturor iubitorilor de drumetii, indiferent de conditie fizica.

Stanca Trei Caldari, Piatra Neamt este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Moldova, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.

Dealul Cozla este rezervatie paleontoligica, unicat in Europa, fiind format de marne, sisturi argiloase, straturi bogate in fosile si alge.

Ca fapt divers, pe Cozla au fost descoperite in 1882 izvoare de ape minerale cloruro-sodice si sulfuroase, recomandate de analizele facute la vremea respectiva de Petru Poni, in tratarea afectiunilor digestive si circulatorii. Desi aceste ape au atras la Piatra Neamt mii de turisti, in timp, exploatarea nerationala a dus la colmatarea lor.











 Narile Sohodolului / Sohodol's nostrils

The Nostrils (Narile) from "Cheile Sohodolului Runcu Gorj" : 
Travel - Voyage – Turism -Published on Aug 13, 2015
There are two spectacular karst formations that Sohodol river has formed here.
It is like giant nostrils, which smell like water that passes underneath.
There are two ovoid tunnels, big long 76 m and the small length of 57 m.
When you look at them you can not help but think if you're in front of a living organism or just some lifeless rocks?

https://www.youtube.com/watch?v=sMEdHRJfgio

http://www.hailabord.ro/2012/03/cheile-sohodolului-frumusete-impietrita.html

https://www.google.ro/search?q=Narile+Sohodolului+%2F+Sohodol's+nostrils&ie=&oe=

https://www.google.ro/search?q=Narile+Sohodolului+%2F+Sohodol's+nostrils&ie=&oe=#q=cheile+sohodolului+narile

http://romaniamegalitica.blogspot.ro/search?q=Sohodolului+


 CORBII DE PIATRA. Monastirea, La chilii


Monastirea Corbii de Piatra apare in documente, de la reinfiintarea ei in 1512 cu aceasta denumire. Dar, pe parcursul timpului, mai apare, din cand in cand si cu un alt nume: monastirea de la Meris sau monastirea Meris sau monastirea Merisul.

Denumirea Schitul rupestru 'Sf. Ap. Petru si Pavel' este complet gresita. Hramul monastirii a fost, de la reinfiintarea ei la 23 Iunie 1512, 'Adormirea Maicii Domnului' si cu acest hram apare in documente pana in sec.XIX cand devine biserica de mir si cand a fost pus hramul 'Sf. Ap. Petru si Pavel'. La fel s-a intamplat si cu titulatura in aceasta perioada, in sec. XVI-XIX, locasul de la Corbii de Piatra purtand in documentele vremii totdeauna denumirea de monastire nu de schit, iar redeschiderea lui in 1996 se face sub aceeasi titulatura: Monastirea Corbii de Piatra. De aceea folosirea titulaturii Schitul rupestru 'Sf. Ap. Petru si Pavel' este gresita pentru ca hramul 'Sf. Ap. Petru si Pavel' a fost pus cand nu mai era asezamant monahal, deci nu mai putea fi numit monastire sau schit, dar si datorita faptului ca, chiar daca acum s-a adaugat, cinstind memoria inaintasilor, al doilea hram, 'Sf. Ap. Petru si Pavel', intotdeauna numele unei monastiri este dat de hramul principal. Deci, daca ar fii sa numim si altfel sfantul locas decat cu titulatura lui oficiala, Monastirea Corbii de Piatra, in nici un caz insa cu cea de Schitul rupestru 'Sf. Ap. Petru si Pavel'.

Afirmatia conform careia unul din cele doua foste sfinte altare (cel din stanga) ar fi fost catolic este complet falsa. Absolut toate caracteristicile bisericii, arhitectura, pictura si configuratia celor 2 foste sfinte altare sunt dupa izvodul bizantin, ca sa nu mai spunem ca, fiecare graunte de gresie marturiseste cu glas mare, ca bisericuta rupestra respira prin toti porii, ortodoxie in stare pura.

Cele trei lacasuri rupestre, de la Corbii de Piatra, Namaiesti si Cetatuia NU formeaza un triunghi echilateral, asa cum sustin unele afirmatii care incearca sa creeze spectaculosul ieftin acolo unde el se afla de fapt, dar "curatit si lamurit de sapte ori" in cuptorul istoriei si care nu se descopera neaparat mintii ci mai degraba inimii.

Monastirea Corbii de Piatra nu are si nu a avut vreodata hramul "Izvorul Tamaduirii", analogie fortata cu monastirile Namaiesti si Cetatuia, tot in duhul celei dinainte, analogii care vor sa vada in cele trei sfinte monastiri altceva decat sunt ele de fapt: marturii ale dainuirii noastre ortodoxe pe aceste meleaguri.

Monahia Magdalina, ctitora restauratoare a lacasului de la Corbii de Piatra ca si asezamant monahal, era matusa voevodului Neagoe Basarab. Aceasta legatura de rudenie face ca sa nu mai apara surprinzatoare inchinarea monastirii, la cateva luni dupa redeschidere, domnitorului Neagoe.

Tamplaria (usi, ferestre) nu a fost inlocuita (asa cum sustin unii din mai marii zilei, care nici macar nu au trecut pragul bisericii) pentru simplul fapt ca nu exista! Actuala tamplarie s-a pus ca urmare a concluziei la care au ajuns specialisti in restaurare conform careia stricaciunile de pe peretele nordic al bisericii au fost de cauzate de infiltratiile de apa, corelate cu inghetul din timpul iernii. S-au incercat toate felurile de incalzire pe timpul iernii dar fiecare facea mai mari pagube: soba cu lemne, facea fum si praf, radiatoarele electrice, din cauza umiditatii excesive s-au scurtcircitat si au luat foc iar radiatoarele pe baza de gaz sporeau umiditatea. La acestea se adauga faptul ca in urma incalzirii, apa din pereti si podea se evapora, transformand biserica in sauna, rezultand un condens care se depunea pe fresca de unde apa picura asa cum picura inaintea unei ploi de vara. Asa ca s-a recurs la aceasta lucrare care izoleaza foarte bine termic si, in urma acestei lucrari, din iarna lui 2003 temperatura in biserica nu a mai scazut vreodata sub +50 C. Acest fapt a avut un efect benefic asupra picturii care si-a mai revenit si chiar unele portiuni care pana acum erau ilizibile acum pot fi vazute.

Biserica rupestra a monastirii poate fi vizitata zilnic. In cazul in care nu gasiti deschis, la intrare sunt afisate numere de telefon la care va puteti anunta vizita si in cateva minute vi se va deschide. In tot cursul anului, in fiecare duminica sau zi de praznic se savarseste Sfanta Liturghie.

http://www.corbiidepiatra.ro/

http://corbiidepiatra.ro/imagini/foto/albums/06-Din%20Corbi/DinCorbi/index.html

http://romaniamegalitica.blogspot.ro/search?q=Corbii+de+Piatr%C4%83

====================================================

marți, 3 noiembrie 2015

În dialogurile sale, Platon mentioneaza ca Atlantida a fost distrusa de zei. Pamantul, va fi distrus de oameni. CERN - Large Hadron Collider (LHC)... locul de unde va veni... Apocalipsa?


10 mind-blowing facts about the CERN Large Collider you need to know

Scientists will attempt to recreate the conditions immediately following the ‘Big Bang’ event that gave birth to the Universe millions of years ago.

In September, Europe’s Large Hadron Collider (LHC) will smash together sub-atomic particles at nearly the speed of light, an unprecedented experiment that has some of the leading voices in the world of science – and religion – sounding the alarm on the risks involved.

CERN is perhaps most famous for its discovery in 2012 of the elusive Higgs Boson [named after British physicist Peter Higgs who predicted its existence in 1964], the so-called ‘God particle,’ which allows other particles to build up mass as they pass through the Higgs field.

Today, however, CERN is more famous – or perhaps infamous is the better word – for an upcoming experiment in which scientists will play God in an effort to recreate the conditions immediately following the ‘Big Bang’ event that gave birth to the Universe millions of years ago.

For those who are in the dark about CERN and the controversial objectives it hopes to achieve, here is a quick primer.


10. CERN is the world’s biggest machine

Straddling the French-Swiss border, the $9 billion CERN collider complex is buried at a depth of up to 575 feet (175 meters). The tunnel complex runs along a 17-mile (27-kilometer) circuit. Scientists involved in the project say the laboratory was built underground because the Earth’s crust provides protection against radiation. They also say it was buried out of respect for the natural landscape, which sounds slightly ironic considering the massive damage the collider could possibly cause down the road.

9. Massive gravitational pull

The CERN collider is composed of some 9,600 super magnets – which are 100,000 times more powerful than the gravitational pull of Earth – that fire protons around a circular track at mindboggling speeds. A beam might rotate for up to 10 hours, travelling a distance of more than 10 billion kilometers, enough to make it to the far reaches of our Solar System and back again. Travelling just below light-speed, a proton in the LHC will make 11,245 circuits every second.

No less amazing are the magnet’s coils, which are made up of 36 twisted 15mm strands, each strand comprised in turn of 6000-9000 single filaments, each filament possessing a diameter as small as 7 micrometers. The 27km length of the LHC demands some 7,600 km (4,100 miles) of cable, which amounts to about 270,000 km (145,000 miles) of strand — more than enough to circle the Earth six times at the Equator. According to the CERN website, if the filaments were unraveled, they would “stretch to the Sun and back five times with enough left over for a few trips to the Moon.”

8. CERN generates extreme temperatures

There may be another reason for the CERN super collider being buried hundreds of feet underground: The unbelievable hot temperatures it can reach. How hot you ask? Well, about as hot as conditions in the Universe after the Big Bang, or more than 100,000-times the temperature at the center of the Sun. This will be achieved, CERN says, by accelerating and colliding together two beams of heavy ions, an epic scientific event that will take place next month.




7. But Stephen Hawking is worried

Although it may require some mental gymnastics to wrap one’s brain around exactly what the CERN scientists are attempting to achieve in their underground lab, the average layman may instinctively understand that such an experiment may be wrought with unforeseeable pitfalls. Stephen Hawking, the eminent physicist, seems to agree.

“The God particle found by CERN could destroy the universe,” Hawking wrote in the preface to a book, Starmus, a collection of lectures by scientists. The Higgs Boson could become unstable at very high energy levels and have the potential to trigger a “catastrophic vacuum decay which would cause space and time to collapse and… we would not have any warning to the dangers,” he continued.

Hawking is not the only voice in the scientific wilderness predicting possible catastrophe if CERN continues in the atomic fast lane. Astrophysicist Neil de Grasse Tyson told Eugene Mirman on his Star Talk radio program that the experiment could literally cause the planet to “explode.”

“Ask yourself: How much energy is keeping it together? Then you put more than that amount of energy into the object.”Tyson was confident of the result: “It will explode.”

In late 2008, when CERN was first firing up the engines on its atom-smashing machine, Otto Rossler, a German professor at the University of Tubingen, filed a lawsuit against CERN with the European Court of Human Rights, on the grounds that the facility could trigger a mini black hole that could get out of control and annihilate the planet. The Court tossed out Rossler’s request, but he nevertheless succeeded in generating heated discussion on the possible dark side of the experiment.

6. Opening the door to other dimensions

One year after CERN’s grand opening, Sergio Bertolucci, former Director for Research and Scientific Computing of the facility, grabbed headlines when he told a British tabloid the super collider could open otherworldly doors to another dimension for “a very tiny lapse of time,” mere fractions of a second. However, that may be just enough time “to peer into this open door, either by getting something out of it or sending something into it.”

“Of course,” added Bertolucci, “after this tiny moment the door would again shut; bringing us back to our ‘normal’ four-dimensional world … It would be a major leap in our vision of nature… And of course [there would be] no risk to the stability of our world.”

Naturally, this comment has triggered fears that the CERN collider could unwittingly invite unwanted visitors from other time-space dimensions. Anybody for dinosaurs strolling along the Champs-Élysées, or alien life forms seizing the entire planet? Such scenarios – at least for some scientists – are no longer confined to the fictional world of Isaac Asimov novels; with the ongoing work at CERN, there is even talk of opening up a portal for time travel.

Simply postulating such futuristic scenarios shows how far mankind has traveled in a relatively short expanse of time, and our dystopic future predicted in books like “Brave New World” and “1984” may already be here. Will man be able to control the technology he has created, or will the technology destroy him, his works, and with it the entire planet?

5. CERN’s curious choice of geographic location

Now on top of all the speculation as to what CERN scientists are really attempting to do with their Large Hadron Collider, many observers could not help but notice that the town in France where CERN is partially situated is called “Saint-Genus-Poilly.” The name Pouilly comes from the Latin “Appolliacum” and it is believed that in Roman times a temple existed in honor of Apollo, and the people who lived there believed that it is a gateway to the underworld. It is interesting to note that CERN is built on the same spot.

Religious leaders – always suspicious of the aims of the scientific world – drew a connection to a verse straight out of Revelations (9:1-2, 11), which makes reference to the name ‘Apollyon.’ The verse states: “To him was given the key of the bottomless pit. And he opened the bottomless pit… And they had a kind over them, which is the angel of the bottomless pit, whose name in the Hebrew tongue is Abaddon, but in the Greek tongue hath his name Apollyon.”

Now try telling a spiritual leader that the Bible is conspiracy theory.

4. Tapping into ‘Dark Matter’

Astonishingly, astrophysical observations have demonstrated that all visible physical matter accounts for only four percent of the Universe. Now the race is on at CERN to find those elusive particles or phenomena responsible for dark matter (23 percent) and dark energy (73 percent). Essentially what the CERN experiment hopes to achieve is to separate – by way of the atom smasher – the invisible dark matter, which has been described as the very glue that holds together, from the visible. There’s just one problem with this experiment: Nobody has any idea what the consequences will be if that goal is achieved. So once again, this ‘dark versus visible’ paradigm has generated a battle that transcends the scientific world, becoming a question involving philosophy and spirituality.


3. CERN logo

I will leave it up to the imagination of the reader to determine if the public relations team at CERN opened up the door to massive conjecture – not to mention a huge amount of ‘conspiracy theory’ – by opting for the particular logo design that they did.


2. Deity of destruction as corporate mascot

Although most corporations shun any connection with religion and the spiritual world, CERN has chosen as its mascot a Hindu goddess. But not just any Hindu goddess. Just outside of its headquarters building sits an ancient statue to Shiva, ancient Apollyon, the goddess of destruction. Strange?

1. No Democratic debate

CERN is presently ramping up the largest atom collider in the world (it takes months for the magnets to get the particles to reach near light-speed) in preparation for their next atomic collision which is scheduled to take place next month – with barely a mention in the media of the risks involved. Since some critics say this scientific experiment poses greater risks than even the tests prior to the introduction of the atomic bomb, it would stand to reason that there should be much more discussion on this ‘dark matter.’ Sadly, and not a little ironically, CERN – which essentially governs itself as its own fiefdom – is operating just as invisibly as the particles they are attempting to study.

However, CERN has been the trailblazer on a number of other highly credible projects, which may tempt people to give them the benefit of the doubt regarding CERN, which certainly ranks as one of the most comprehensive and expensive scientific experiments in history.

In 1989, under the guidance of Tim Berners-Lee, CERN began the World Wide Web project, which led to the first webpage in history. On April 30, 1993, CERN announced that the World Wide Web would be free to anyone.

by RT.com | September 2, 2015

Sursa:
http://www.infowars.com/10-mind-blowing-facts-about-the-cern-large-collider-you-need-to-know/
https://www.rt.com/op-edge/313922-cern-collider-hadron-higgs/
------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------
In limba romana,
Cititi aici:
=============

CERN – Geneva. Large Hadron Collider (LHC). Cercetari... departe de ochii lumii. Cheltuieli enorme. Rezultatele secrete!

==================================

duminică, 1 noiembrie 2015

Ica Stones. In vizita la "Dr. Cabrera Stone Museum" in Ica, Peru. Un reporter inteligent, impresii si informatii... de la fata locului. Ep.3.


Pamantul in era glyptolitica

 Exista o serie de pietre care au fost gravate cu mari si continente  ale emisferelor unei planete. Pe fiecare piatra e reprezentata o emisfera . Pietrele au aproximativ 70 cm in dimateru, culoare inchisa si  sunt gravate adanc. Gravurile reprezinta observarea unei planete de la mare inaltime, iar asezarea continentelor nu corespund cu forma continentelor de pe planeta noastra. 


Fig 59 - Prima Emisfera Terestra : A - North America, C - South America, B - Continent Mu, D-Atlantida.

Fig 60 - A Doua Emisfera Terestra : G - Lemuria, E' : Anterior Asia,  E ''- Australia, F : Africa.

Pe suprafata fiecarei emisfere pot fi vazutecontinente diferentiate intre ele prin mari : masa continentala este aproximativ de 80 %, iar 20 % mari, adica la fiecare 4 parti de pamant exista o parte de apa. Nu exista simboluri care sa reprezinte aoa in stare solida ( gheata ) si nu par a exista ghetari la poli. 
     In jurul grupelor de continente si mari exista o centura mare cu linii ondulate. Daca luam in calcul putinatatea apei in comparatie cu masa continentala, e de inteles ca o evaporare intensa a avut loc, iar centura ondulata este o reprezentare simpla a acumularii de vapori de apa in atmosfera. sunt observate unele canale de linii ondulate ce conecteaza atmosfera si se intind deasupra marilor. ( 2 din Fig 59, 60 ). si se poate deeduce ca aceste canale indica faptul ca evaporarea continua si vaporii continua sa urce.

Datorita proportiei gigantice de vapori de apa din atmosfera, suna plauzibil sa deducemca planeta trece printr-un stadiu de incalzire termica intensa. Evident ca un enorm calup de vapori presupune concentrarea unei mari cantitati de energie in ei. Conform cu ceea ce am gasit in sistemul de simboluri folosit in mesajele glyptolitice, energia la care m-=am referit e reprezentata pe pietre prin linii ondulate ce pot fi observate in atmosfera.
     Reteaua de canale care sunt conectate cu atmosfera si se intinde deasupra marilor, capata semnificatie suplimentara cand  realizam ca parte din energia ce exista in atmosfera e canalizata catre continente, prin canale. In final observam ca piramidele - simbolul unui sistem ce capteaza, acumuleaza si distribuie energie - isi au baza orientata spre atmosfera, iar varful lor e indreptat spre continente ( 3 din Fig 59 si 60 ), este cert ca ele indica faptul ca parte a energiei din atmosfera e captata in complexul sistemului tehnologic, pentru uz specific. 
Toate acestea semnifica faptul ca planeta reprezentata prin cele doua emisfere se afla intr-o conditie critica din cauza acumularii progresive de energie calorica ( mai sus mentionata ). aceste circumstante critice sugereaza ca un eveniment cataclismic este iminent.

 PRIMA EMISFERA : 

Blocul A . ACEST BLOC ( Fig 61 ) prezinta o masa divizata in 15 de compartimente, dintre care  pot fi vazute ca contin vegetatie naturala ( reprezentata prin linii paralele ), iar una are animale  crescute de om  ( reprezentate prin romburi mici inchise intr-un cerc ). Nu exista semne ale vietii umane. Exista piramide, simbolurile folosirii energiei in aceasta parte a continentului, care apar intre doua centrale electrice ( reprezentate de stele ), care sunt in mijlocul blocului.


Blocul B : Acest bloc din Fig 62 e divizat in 9 compartimente, majoritatea corespunzand zonelor desertice. Exista doua compartimente umplute cu vegetatie naturala ( simbolizata de linii  paraele cu pamantul ) si alte doua compartimente umplute cu animale domestice (semnificate prin romburi incercuite cu cercuri ). Notabil in acest bloc este figura antropomorfica ( 5 din Fig 62 ) . Absenta simbolurilor de pe capul ei care arata capacitatea cognitive si prezenta unor linii paralele pe corpul sau, ne arata ca este un robot. 
      In acest bloc, existenta unui robot trebuie interpretata ca semnificand existenta unei activitati intelectuale facuta de un grup de roboti. Solul este traversat longitudinal de un canal, simbolul miscarii energiei care este eliberata din atmosfera. Aceasta energie eliberata e controlata permanent de roboti, simbolizata prin contactul nasului robotului cu canalul. Aici sunt piramide - simbolul energiei - in aceasta parte a planetei foarte indeaproape controlata de roboti.

 Blocul C - In acest bloc, Fig 63, poate fi vazuta prezenta singulara a unui individ cognitiv si
 stiintific ( 6 din Fig 63 ) cu simbolurile pe cap. Marimea acestei figuri indica faptul ca aici exista o formidabila concentrare de oameni de stiinta care traiesc in aceasta regiune constituita in Megapolis.
      Megapolis este reprezentat in bloc prin patratul din jurul figurii umane, izolandu-se  in acest felde alte compartimente din bloc. In jurul Megalopolisului exista zone extinse cu vegetatie cultivata de om ( reprezentata de linii paralele inauntrul unui cub ), ce sugereaza existenta agriculturii si imbogatirea atmosferei cu oxigen. Aici nu exista simboluri ale vietii animale. aici sunt 3 centrale electrice ( reprezentate prin stele ), la ceva distanta de Megalopolis. 
        Blocul e divizat 13 compartimente si are, ca simbol pentru faptul ca energia este eliberata 
din atmosfera, un lung canal similar cu cel din Blocul B, e conectat la reteaua de canale care
 se intinde deasupra marii acestei emisfere.

Bloc D - Teritoriul acestui bloc ( Fig 64 ) e divizat in 10 compartimente. Din nefericire, multe dintre simbolurile apropiate de marginile pietrei au fost sterse. Oricum, poate fi observat ca
in acest teritoriu cu vegetatie naturala si vegetatie cultivata. In completare, aici exista simboluri
 care arata zonele populate cu animale domestice si in special vedem capul si gatul anticamellus .
Doua centrale de energie pot fi distinse clar , una care este foarte apropiata de o zona muntoasasi e conectata prin doua canale care condus energia din atmosfera.
     Figura dominanta de pe piatra este o figura antropomorfica ( 7 din 64 ). Judecand dupa
 absenta simbolurilor de pe cap, putem deduce ca ar fi un umanoid ( Notharctus cu un minimum de capacitate intelectuala si care nu poate intelege ca motivul existentei sale este sa isi sporeasca si sa isi conserve cunoasterea. Prin marimea acestei figuri antropomorfice poate fi dedus ca este vorba de un grup de umanoizi.

A DOUA EMISFERA :

Bloc E - este cel mai mare dintre toate blocurile. Sectiunea sa centrala este atat de ingusta, incat pare a fi facut din doua blocuri unite printr-un pod. Din acest motiv il vom diviza in doua sectiuni : sub-blocul E' si sub-blocul E ''.
Sub-block E' - e format din 8 compartimente ( Fig 65 ). In unul dintre ele apare o casa ( 8 in Fig 65 ). Figura in forma de romb care poate fi vazuta intr-o fereastra, este simbolul codului cognitiv folosit pentru cunoasterea tehnica. Toate acestea indica faptul ca este casa in care maimuta-lemur Notharctus primeste o minima capacitate intelectuala si e avansat la nivelul umanoid, ceea ce ii permite sa indeplineasca mici si simple sracini.

     In acest bloc, un sistem muntos poate fi vazut aproape de centrala electrica . Doua mari piramide pot fi vazute, simbolul complexului tehnologic energetic. Aproape de CASA ESTE UN COPAC INTRE DOUA PIRAMIDE, UN SIMBOL AL FAPTULUI CA fabrici industriale existau aici. De asemenea poate fi vazut anticamellus. Cercul plin cu romburi ce ap[are pe unul din compartimentele de jos, simbolizeaza faptul ca aici erau crescute animale. Impresia din intregul bloc este ca aici erau activitati imense de activitati specifice fermierilor.
Sub -bloc E'' - in acest bloc exista 5 compartimente ( Fig 66 ). In unul dintre ele poate fi vazuta o figura antropomorfica ( 9 din Fig 66 ). Liniile paralele verticale care il acoperea mai jos de cap, semnifica faptul ca a obtinut un minimum de cunostinte tehnice caracteristice unui umanoid. acesta nu mai este un umanoid, ci mai degraba fiinta antropomorfica e legata de nivele de constiinta imediat superioare si care sunt caracteristice omului tehnologic , care este constient de motivul existentei sale.
    Figura din apropiere este a unei pasari , ceea ce ne permite sa luam in considerare existenta unei instalatii de transport aerian. Copacii si romburile inchise in cercuri ne permit sa luam in considerare existenta unei fermelor de vegetale si fermelor pentru cresterea animalelor. Doua surse de apa sunt simbolizate prin spaatii mici incercuite de o linie unduitoare. Exista si o centrala electrica simbolizata printr-o stea.

Block F : contine 9 compartimente ( Fig 67 ). In partea superioara a blocului poate fi vazuta simbolul ce se refera la aparatele de zbor ( pasarea ), probabil sunt folosite pentru transportul mancarii animalelor, dar exisra si simbolul transportului pe sol ( anticamellus intre doi copaci ) pentru transportul produselor vegetale.
     Asociate cu aceste doua figuri sunt doua frunze ce reprezinta elementele nutritive ale vietii umane. In partea superioara a blocului avem un complex simbolic ce reveleaza activitatea de transport a alimentelor pentru consumul uman. In una dintre compartimente exista o figura antropomorfica ( 10 din Fig 67 ) ce poarta pe cap un simbol al unui rang inalt intelectual si cognitiv. Observam doua piramide, simbolul complexului tehnologic ce capteaza, acumuleaza si distribuie energia, care apar deasupra figurii antropomorfice. 
Aceasta, in completarea faptului ca figura pare a lipi, suda cu un fel de instrument , ceea ce inseamna ca omul este insarcinat cu supravegherea complexului energetic, ceea ce necesita capacitati intelectuale inalte. Aproape de cele doua piramide exista un lant de mici piramide deasupra caruia exista o stea, simbolul centralei electrice. 
     Sub lantul de piramide sunt doua cercuri concentrice, simbol al navei spatiale, ceea ce implica existenta unei zone de lansare, aeroport pentru navele spatiale, in apropierea micilor piramide. In sectiunea de dedesubtul omului intelectual-tehnologic apare simbolul vietii vegetale, controlate de om ( linii pararlele incercuite cu un cerc ). Intreaga sectiune de dedesubttul celei anterioare are simbolul animalelor salbatice. Doua piramide mari care ating compartimentele mentionate mai sus indica faptul ca agricultura si cresterea animalelor sunt implicate intr-un fel in industrie.

Blocul G - este cel mai mic bloc dintre toate ( Fig 68 ) si consista din 4 compartimente, iar in unul dintre ele poate fi vazuta mamimuta-lemur Notharctus in starea sa naturala.( 12 din Fig 68 ), adica fara o minima abilitate intelectuala. Maimuta atinge o frunza plina cu patrate mici, un simbol in acest caz, al capacitatii intelectuale umane. Aceasta poate fi interpretata ca Notharctus se apropie de capacitatile necesare ca sa devina uman. 
    Simbolul ce apare in compartimentul urmator si care consista din doua cercuri concentrice (11 din Fig.68 ) reprezinta o nava spatiala a carei traiectorie este o linie semicirculara ce inconjoara partial nava spatiala si apoi incepe sa se onduleze. Cred ca nava spatiala e legata de simbolul capacitatii intelectuale si cognitive pe care il atinge Notharctus-ul.  Acestia sunt omanenii glyptolitici care au sosit din cosmos pe aceasta planeta, cu scopul de a transfera maimutei-lemur Notharctus abilitati cognitive ce il vor face uman. 

Figura unei case poate fi vazuta in alt bloc ( 13 din Fig 68 ) si are linii paralele ce pot fi interpretate ca semnifica invatarea unor cunostinte generale; este un simbol legat de energia cognitiva pe care Notharctus este pe cale de a o obtine. 
     Faptul ca este o casa fara usi si fara ferestre, trebuie interpretat ca semnifica ca actiunile din viata Notharctus vor fi complet diferite fata de momentul in care a fost elevat de omul glyptolitic la nivel cognitiv, ceea ce inseamna ca actiunile din viata sa vor fi guvernate de cunoasterea umana. el va parasi definitiv conditia sa de primata. 

In compartimentul superior sunt doua mari piramide asociate cu simbolul frunzelor pe o crenguta de copac.. Acest simbol indica prezenta unui grup de barbati. Asociat cu grupul de piramide ce indica prezenta energiei in general, se indica faptul ca cunoasterea umana a fost instaurata definitiv pe aceasta planeta. 
     Figura in forma unui nor ce apare deasupra Notharctus-ului, inteleg ca simbolizeaza ca cunboasterea data lui , vine din cosmos. In final, steaua care apare in compartimentul de sub Northarctus si care a fost mentionata ca simbol a statiei de energie, va indica faptul ca energia care vine din cosmos va fi centrata in acest bloc continental al planetei.

 Tzipi, Canada 
  ---------------------------------------------------------------
  Pentru o mai buna vizualizare, Click pe imagini
 High resolution photos:
 --------------------------------------------------------------------------------------------








PHOTO, din colectia autoarei.

 Tzipi, Canada 

Un subiect... fabulos!
Serialul... continua!
Multumim frumos, Tzipi!
------------------------------------------------------------------

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări