Google Translate

duminică, 18 decembrie 2011

Ipoteza soc! Brăţările dacice, obiecte de podoabă, artefacte ritualico-magice sau ... brăţări radionice?!

Conform unor specialisti militari in psihotronica si razboi radioelectronic, Brăţările dacice alcatuiau un dispozitiv radionic, folosit de sacerdoti atat pentru influentarea starii de sanatate, cat si pentru manipularea psihica a maselor. Aveau proprietati radionice. Brăţările masive, în jur de un kilogram, acţionau ca nişte bobine Tesla, potrivit acestor specialişti.





























Bratarile radionice ale dacilor
August 26, 2011 Autor: Adina Mutar
Bratarile dacice descoperite de „braconierii arheologici” pe Culmea Caprareata, la est de incinta sacra a Sarmisegetusei, aveau proprietati radionice.

Brăţările masive, în jur de un kilogram, acţionau ca nişte bobine Tesla, conform specialiştilor
Conform unor specialisti militari in psihotronica si razboi radioelectronic, ele alcatuiau un dispozitiv radionic, folosit de sacerdoti atat pentru influentarea starii de sanatate, cat si pentru manipularea psihica a maselor.

„7”, numarul magic
Folosind un aparat de detectie a metalelor marca “Spectrum Wait”, „braconierii” din Deva au reusit ceea ce arheologii n-au reusit niciodata, descoperirea unor gropi sacre care demonstreaza inca o data cunostintele extraordinare ale castei preotilor daci. Cercetatorul Florin Medelet a fost primul care, cercetand 25 de bratari spiralate de argint, descoperite in imprejurimile Sarmisegetusei, a remarcat ca acestea depaseau sensul strict de podoabe, incadrandu-le in „domeniul ritualico-magic”. Bratarile studiate erau terminate la ambele extremitati cu capete de sarpe, urmate de 7 palmete infatisand „pomul vietii”. La fel cum sunt si bratarile de aur recent descoperite. „7” este si modulul numeric folosit la construirea sanctuarului mare, care are 30 de formatiuni a cate 7 stalpi.

Comoara de sub lespezi
Conform declaratiei data la politie de catre sapatori, in zona culmii “Caprareata” – punct arheologic al sitului „Sarmizegetusa Regia” – „la distanta de 5 metri de o stanca aflata pe panta muntelui, s-a descoperit o lespede de piatra sub care se afla o groapa triunghiulara, cu dimensiunile de 50x50x60 cm, avand peretii placati cu lespezi de piatra. In interiorul acesteia, dupa evacuarea pamantului, s-au descoperit zece bratari spiralice din aur masiv asezate perechi, cate doua, respectiv cate o bratara mai mica introdusa intr-una mai mare; trei perechi de cate doua bratari erau asezate vertical, iar alte doua perechi de cate doua bratari erau asezate orizontal, la nivel inferior, separate de primele printr-un strat de pamant”.

Misterele cultului solar
Ulterior, in zona bazinelor de apa de pe paraul Godeanu, la poalele culmii Caprareata, alti sapatori neautorizati au mai localizat o groapa sacra, amenajata cu lespezi de piatra, deteriorata, in care au descoperit doua bratari de tipul celor descrise mai sus. In ziua urmatoare, tot pe o panta a culmii Caprareata, acestia au descoperit o a treia groapa triunghiulara de cult, in care au declarat ca au gasit alte trei bratari din aur. Toate cantarind peste un kilogram. Cele trei gropi de cult erau amplasate intr-un triunghi imaginar cu varful in jos, doua pe panta culmii, iar a treia la poale, la est de incinta sacra unde se oficiau misterele cultului solar. Conform cercetatorului Gheorghe Serbana, denumirea culmii burdusita cu bratarile masive nu vine de la capra, ci de la Cap (de) Ra, zeul soarelui, al carui cult era celebrat la Sarmisegetusa si care nu este exclusiv zeu egiptean. In afara de casta preotilor, in misterele cultelor Soarelui erau initiati si razboinicii si capii familiilor aristocratice, sarpele fiind emblema religioasa, lupul al castelor de luptatori, iar ursul al familiilor aristocratice. De sarbatorile solstitiale, la aceste mistere participa si poporul.

Sistem energetic de mare putere
Observand schita „inginereasca” a gropii de cult, un triunghi isoscel format din lespezi de piatra ce contineau cinci „bobine” din aur despartite printr-un strat de pamant, cativa specialisti in razboi radioelectronic de la Academia Militara, au recunoscut imediat o „cutie de rezonanta”. Dar cand au aflat ca este vorba despre mult controversatele bratari dacice, au cerut mai mult timp si detalii tehnice: numar de spire, grosime, inaltime etc. Acum, in urma recuperarii catorva bratari, col.dr. Emil Strainu, specialist in psihotronica si razboi radioelectronic, si-a facut o parere preliminara: pe Caprareata se afla un sistem de dispozitive radionice de mare putere.

Dirijarea energiei radionice
Conform col. dr. Emil Strainu, „cele trei dispozitive puteau focaliza, concentra si dirija energiile subtile”, unele bratari actionand ca bobine Tesla, captatoare de energie radionica. „Bratarile, amplasate intr-o cutie de rezonanta, jucau rolul de circuite oscilante si transformatoare de frecventa, putand induce maselor stari benefice sau negative, in functie de ceea ce doreau sacerdotii care actionau dispozitivele, prin fluxuri radionice emise de la distanta”, subliniaza col.dr. Strainu. De exemplu, se putea induce luptatorilor stari de manie si curaj nebunesc. Asa si vorbesc anticii despre razboinicii daci, actionand pe campul de lupta fara teama, asemenea lupilor. Mircea Eliade, care a studiat indelung mitologia populara romaneasca, vorbeste si despre puterea miraculoasa a razboinicilor de se transforma ritual in lupi. Eliade era de parere ca razboinicii se constituisera intr-o intr-o confrerie de luptãtori, la intrunirile carora se oficiau ritualuri sacre, luptatorii fiind posedati de spiritele lupilor, ceea ce avea sa fie denumit ulterior „furor heroicus”. Nenumarate triburi cu nume de lupi sunt atestate si in regiuni mai indepartate, in Spania (Loukentioi si Lucenses), in Galicia celtiberica, in Irlanda si Anglia. Cam pe unde au ajuns luptatorii-lupi, avand ca steag de lupta sarpele cu cap de lup.

Spirala, sarpele totemic
Printre totemurile dacilor, trebuie mentionat si sarpele, in forma lui naturala sau in cea fantastica, de balaur. Sarpele in forma naturala, ca animal consacrat Soarelui si care reprezenta energia inmagazinata, spiralata, a fost folosit ca simbol din cele mai vechi timpuri, pe ceramica sacra, apoi de catre casta razboinica, pe scuturi si coifuri. Sarpele fantastic, incoronat, cum avea sa fie folosit si de faraonii egipteni, a fost considerat de arheologi, un animal simbolic al localnicilor din Carpati inca din perioada culturii Hallstatt. Figurarea iconografica a Cavalerului trac mosteneste in reprezentarea arborelui sacru incolocit de un sarpe caracteristica totemica antica din epoca predacica.

Tratamentele radionice
Energia radionica manevrata de preotii daci prin aceste sisteme spiralate putea fi folosita si in scopuri terapeutice. Preotii daci erau recunoscuti ca cei mai buni lecuitori ai lumii antice. Pentru specialistii in terapii radionice din ziua de azi, „podoabele” dacice, bratari spiralate sau sub forma de spirala stransa ca o rozeta sunt tot atatea instrumente radionice cu efect curativ. In practica, obiectivul radionicii este ide a intari sistemul imunitar al omului si de a creste capacitatile organismului de autovindecare , ajutand la inlaturarea influentelor factorilor toxici, influentelor la nivel emotional si psihologic. Totodata, creste potentialul energetic al pacientului, in sensul dobandirii unei stari de bine, nu numai la nivel fizic, ci si emotional, mintal si spiritual. Adica, exact cum se spunea despre vindecatorii daci, acestia lecuiau si trupul si sufletul, altminteri vindecarea nu ar fi fost completa. Radionica sustine ca fiecare persoana dispune de o forta vitala sau camp energetic, care, atunci cand este tulburat, produce manifestari si simptome de boala in corpul fizic. Tratamentele radionice incearca sa alinieze, sa regleze campul energetic personal, actiune cunoscuta ca „normalizare”. Radionica a fost promovata in timpurile noastre de dr.Albert Abrams (1863-1924) si s-a dezvoltat datorita unor practicieni renumiti precum dr.Ruth Drown (USA), Sir George de la Warr, David Tansley si Malcom Rae (Anglia).

„Ratiile” bratarilor dacice
Una dintre afirmatiile fundamentale ale lui Abrams este ca tot ceea ce exista intr-o forma sau alta are o „semnatura vibrationala unica”. Aceste semnaturi sunt reprezentate in radionica printr-o serie de coduri numerice, asa numitele „rate” radionice. Dr. Albert Abrams considera ca dispozitivele metalice in forma de spirale dublu- concentrice influenteaza sistemul nervos central. Purtate ca bratari, pot avea un efect calmant, echilibrand sistemul nervos, inducand o stare de armonie. Cele de aur lucreaza cu cea mai purã si nobilã energie, cea a Soarelui, caruia ii si este consacrat aurul. Inca de pe vremea masagetilor (mileniul II i.C.) se purtau bijuterii spiralate din aur, la maini si la picioare, acestea avand efect benefic asupra organismului. Masagetii, inchinatori exclusiv la Soare, purtau bentite de aur, cu motive serpentiforme si spiralate, cand plecau la razboi. Ca preotii geto-daci cunosteau efectele „bobinelor” ca generatoare de energie vitalã o demonstreaza sofisticatul sistem de pe culmea Caprareata, din incinta sacra de la Sarmizegetusa. Nu se stie cu ce „ratie” radionica lucrau, dar se presupune ca intregul sistem concentra in interior energie radionica din mediul inconjurator, ca apoi sã o emane pentru a insufla razboinicilor „furor heroicus” sau sa o reverse asupra multimii pentru a o face sa simta energia cosmica.
enational.ro


Din tot ce am citit, vazut, dacii nu erau iubitori de podoabe!
Cantitatile enorme de aur, argint, foloseau altor scopuri.
Inclin sa cred ca aceste bratari din aur masiv puteau servi unor activitati ritualico-magice, sau, de ce nu, ca brăţări radionice in captarea si folosirea unor energii subtile, ori energie radionica din spatiu. Eventuale cercetari stiintifice pluridisciplinare, pot dezlega aceasta noua enigmatica problema.
Admin

28 de comentarii:

  1. Bruce Copen Laboratories - What is Radionics?
    ----------------
    Radionics is concerned with the context of control fields and “subtle energies”. The term “subtle energies” refers in this context to those forms of energy which cannot presently be objectively (physically) measured, because they are signals of very low amplitude which are masked due to the component “noise” of electrical equipment).

    In the course of time, however, various subjective methods have been developed, such as radiesthesia, kinesiology, RAC, electro-acupuncture etc, by means of which it is possible to perform reproducible measurements in this context.

    PRINCIPLES OF RADIONICS

    The principles of present-day radionics were laid down by the American doctor, Dr Albert Abrams (1863-1924). In the context of his work into differentiation between various symptoms by means of an automatic reflex movement of the stomach of a patient detected by percussion. He discovered an empirically defined arrangement of variable resistances (potentiometer). In this context, the patient was connected via a forehead electrode to the “input” of a variable resistance box. At the “output”, a healthy person was connected, also via a forehead electrode (Test person). On the abdomen of the test person, it was now possible to diagnose the pathology of the patient on the basis of settings of the decade resistance by means of the special knock reflex.

    It was not until later that Abrams found that it was not even necessary for the patient himself to be present. It was adequate for him to be replaced by a blood sample (as a “specimen” or “proof”). This specimen was poured into a metal cup which (in place of the patient) was connected to the “Input” of the variable resistance box.

    http://www.copenlabs.com/whatsradionics.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Radionics is the use of blood, hair, a signature, or other substances unique to the person as a focus to supposedly heal a patient from afar.[1] The concept behind radionics originated in the early 1900s with Albert Abrams (1864–1924), who became a millionaire by leasing radionic machines which he designed himself.[2] Radionics is not based on any scientific evidence, and contradicts the principles of physics and biology and as a result it has been classed as pseudoscience and quackery by most physicians[3]. The United States Food and Drug Administration does not recognize any legitimate medical uses for such devices.[2][3][1]
    From Wikipedia, the free encyclopedia

    RăspundețiȘtergere
  3. Brăţările dacice sunt cea mai importantă descoperire după tezaurul de la Pietroasele, a spus Directorul Muzeului Naţional de Istorie a României (MNIR), Ernest Oberländer-Târnoveanu.

    "Îndrăznesc să spun că, după tezaurul de la Pietroasele, este cea mai importantă descoperire făcută pe teritoriul României", a spus Oberländer despre brăţările dacice din aur descoperite la Sarmisegetusa Regia şi care au fost scoase ilegal din ţară. Dintre ele, au fost recuperate până în prezent 13 şi se crede că numărul lor se ridică la 24, potrivit mediafax.ro.

    Lazăr, care a condus ancheta pentru recuperarea ansamblului de piese dacice care fuseseră scoase ilegal din ţară şi răscumpărate de statul român în Germania, cu suma de 302.000 de euro, a declarat că există probe clare privind existenţa a 24 de brăţări dacice, şi a deplâns lipsa ofiţerilor specializaţi în patrimoniu.

    Ansamblul de piese recuperate cuprinde cea de-a treisprezecea brăţară din aur dacică din zona Sarmizegethusei Regia, două umbo-uri de scut de paradă din fier şi 229 de monede de argint dacice de tip Koson şi stateri (monede de aur sau argint de la vechii greci şi macedoneni) de tip Lysimachos, emise la Tomis şi Callatis.

    Lazăr a spus că, ajungându-se la brăţara cu numărul 13, s-a trecut de jumătatea drumului. Dar trebuie "să ne gândim că mai avem până la piesa cu numărul 24, referindu-ne numai la brăţări", a mai spus acesta, adăugând că "sunt probe foarte clare privind existenţa a cinci tezaure cu 24 de piese".

    RăspundețiȘtergere
  4. Organele judiciare împreună cu Guvernul şi MCPN au întreprins mai multe acţiuni de depistare şi recuperare a bunurilor arheologice şi numismatice sustrase şi exportate ilegal. Acestea s-au desfăşurat în cooperare cu Interpolul şi cu organele judiciare din Franţa, Germania, Elveţia, Austria, Marea Britanie, Belgia, Serbia şi SUA. Alte operaţiuni de recuperare s-au desfăşurat în România, la care au luat parte mai multe inspectorate judeţene ale Poliţiei şi Poliţiei de Frontieră.

    Primele patru brăţări dacice au fost răscumpărate cu suma de 980.000 de lei de la un colecţionar american. Acestea au fost aduse în ţară pe 7 ianuarie 2007 şi au fost expuse la MNIR. Cea de-a cincea brăţară a fost predată statului român de către autorităţile judiciare franceze, în ianuarie 2007. Aceasta aparţinea unui cetăţean german din Munchen şi fusese expusă la Expoziţia Bienală a Anticarilor, organizată de Grand Palais din Paris. O altă brăţară geto-dacică din aur a fost recuperată în luna iunie 2007, la Baia Mare, de la un hunedorean.

    Alte trei brăţări dacice au fost recuperate în august 2007, din Elveţia şi din SUA. Răscumpărarea celor două brăţări dacice din Elveţia a costat 140.000 de euro, iar a celei din SUA - 60.000 de dolari.

    A 10-a şi a 11-a brăţară dacică, recuperate de autorităţile române de la un cetăţean german, au fost aduse la MNIR în decembrie 2008. Pentru răscumpărarea acestora a fost plătită suma de 131.000 de euro. Cea de-a 12-a brăţară dacică, descoperită la un cetăţean din SUA, a fost răscumpărată cu suma de 68.994 de euro şi expusă la MNIR pe 27 iulie 2009.

    De asemenea, în ultimii ani au mai fost recuperate: un colier dacic din aur şi o pereche de cercei elenistici târzii sau romani imperiali timpurii, proveniţi din aşezarea dacică Căpâlna, judeţul Alba, obiecte exportate ilegal înainte de 2005 şi repatriate pe 27 ianuarie 2009, o serie de bijuterii din argint dacice, peste 2.000 de monede de argint greceşti, dacice şi romane, zeci de unelte şi arme dacice din fier, vase de bronz romane, sute de podoabe şi accesorii de bronz romane, bizantine şi medievale. Toate acestea se află în prezent la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Excelent articol, asa da! Nu ma indoiesc absolut deloc de proprietatile acelor bratari. De ce crezi ca se urmareste acapararea totala a acestei tari? Asa, de dragul politicii, al simetriei? In nici un caz.

    RăspundețiȘtergere
  6. DA, este interesant.
    Dar PROBLEMA Nr.1 este alta!
    Bratarile dacice, plecate anul trecut (140 piese de TEZAUR) la ROMA, au mai revenit in Romania? Cine ne poate spune? De ce OFICIAL nu stim nimic? Unde este un COMUNICAT?? La plecare, au dat TOTI comunicate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deosebit de grav ar fi sa ne alegem cu niste falsuri (asa cum s-a mai intamplat in istoria plecarii in "excursie" a unor valori inestimabile), sau sa trebuiasca sa le mai "ras-cumparam" o data! Romani, treziti-va!

    RăspundețiȘtergere
  8. De cum am vazut bratarile la Muzeul National de Istorie mi-am dat seama ca erau dispozitive orgonice. Tocmai aflasem de energia orgonica si de Wilhelm Reich. Sensul spirelor este antiorar la fel cu sensul in care se manifesta energia orgonica in emisfera nordica.
    Foarte interesant articolul. Incepe sa se faca lumina in intunericul in care a fost aruncat(intentionat) trecutul neamului nostru. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mrs frumos de informatie, o sa-l preiau si eu, cu indicarea sursei, multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  10. salut. aM VB NOI MAI DEMULT DESPRE UN SCHIMB DE LINKURI, ce zici<>? se mai poate
    adresa mea
    http://comoaraculturalaaromaniei.blogspot.com/
    numai bine

    RăspundețiȘtergere
  11. Vraja pt. timpiti, ca doar nu or fi prosti sa ne spuna adevaru', nu?

    http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/did-military-haul-ufo-kansas-150544531.html

    RăspundețiȘtergere
  12. http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/origin-stonehenge-rocks-discovered-154814786.html

    RăspundețiȘtergere
  13. http://news.yahoo.com/space-ball-drops-namibia-133326985.html

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.rawstory.com/rs/2011/12/22/1100-year-old-mayan-ruins-found-in-north-georgia/

    RăspundețiȘtergere
  15. ... uite ce am gasit pe net interesant .. o fi adevarat? (Pare dintr-un film SF ... ala StarGate .. in care intrau aia in sarcofage de vindecare aproape morti si intr-o ora, ieseau ca noi. ) =======================

    La Rosia Montana metalul cel mai cautat nu este uraniul, wolframul, litiumul ori cobaltul... ci aurul. Nu este vorba de un zacamant de aur obisnuit, comun, masurabil prin puritate, asa cum suntem obisnuiti in 18 sau 24 de karate. Este vorba de un zacamant cu adevarat special, un zacamant unic in lume... Ei bine, este vorba de AURUL MONOATOMIC. Probabil ca uni dintre cititori, se intreaba ce este atat de special la el. Marturisesc ca la fel am interpretat si eu informatia pana cand am aflat despre calitățile și, mai cu seama de proprietatile lui terapeutice, fara insa a le ignora pe cele militare!

    Intamplarea - daca pot spune asa - a fost sa cunosc un „om”, cetatean roman, geolog de profesie, plecat din tara in urma cu 40 de ani, stabilit in Toronto, aflat in vizita la o ruda din Brasov. „Omul” avea contract cu o companie canadiana, companie angajata de Gabriel Resurse, concesionarul terenurilor de la Rosia Montana, pentru studii si prospectii geologice privind straturile si componenta solului. Intr-o discutie pornita de la o tema IT... povestea a curs spre Rosia Montana si comorile locului.

    Find din fire sceptic, am crezut ca vorbea doar aburii berii amestecate cu whisky. „Omul” vazand ca... nu-l iau in serios a scos din buzunar o cutie (cam cat una de chibrituri) din care a ales doua „pietricele” de culoare galben-rosiatica nu mai mari decat o boaba de piper. Mi le-a pus in palma si mi-a spus sa strang pumnul pentru un minut, apoi sa-i spun ce simt. (Cu o zi inainte, urcasem pe munte si aveam o febra musculara aproape generala: spate, brate, abdomen, gambe). La inceput... am luat-o ca pe o gluma, insa mi-am spus sa-i fac „jocul”, indemnat si de partenerii aflati la masa ce imi „sopteau” prin priviri sa „merg inainte”.

    Timp de 10 secunde nu am simtit nimic... apoi, am simțit o vibratie („omul”, care ma privea atent... zambi cu subinteles si ma intreba: „Simți!... Nu te speria. Lasa-l sa lucreze!”) Cei de la masa ma priveau ciudat, doi dintre ei bufnind in ras chiar. Dupa aproximativ un minut am deschis pumnul si am pus cele doua bobite pe masa. „Omul” mi-a spus: „Acum esti energizat. Fluxul energetic este stabilizat si te vei simti... cu totul alt om”. Primul efect vizibil a fost ca scapasem de febra musculara și simteam un plus de energie prin tot corpul. Intrebandu-i pe cei doi amici ai mei de ce i-a bufnit rasul... acestia mi-au spus: trebuia sa te vezi, ti se ridicase tot parul de pe brate si cap in sus de ziceai ca esti bagat la 220.

    „Omul” s-a ridicat de la masa, ne-a salutat si ne-a urat drum bun la intoarcerea acasa... Inainte de a pleca l-am intrebat ce erau cele doua „pietricele”. Mi-a raspuns soptit, aplecandu-se la ureche... tinere, este AUR MONOATOMIC si singurul loc din această lume in care se găseste este la Rosia Montana. Asta vor sa extraga de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  16. Integritatea dacica nu va mai exista pe aceste meleaguri.Romanul si a pierdut identitatea nationala.Stabiliti in strainatate sau, nu vindem tot ce se poate si cat mai repede posibil. Nu mai avem coloana vertebrala.Suntem manipulati de hoti iar cei ce stiu adevarul tac sau vorbesc in carciumi, unde sunt ascultati doar de.. consumatori.Pacat ca ne-am pierdut adevaratele valori, ca am fost jefuiti,tradati,vanduti de ai nostrii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aceste comentarii sunt fascinante, de ce oare nu apar pe Facebook la orice link? ca acei amarati filmati implorand sa se deschida expluatarea zacamantului?
    Cum s-a concesionat terenul de la Rosia Montana?
    Cum nu spune nimeni nimic despre acst ZACAMANT UNIC IN LUME!!! prin calitatea UNICA a aurului din aceasta mina?
    Daca s-ar fi descoperit un astfel de zacamant in oricare alt stat, ar fi VUIT presa, televiziunile...dar la noi nu!
    Oare Tatulici cand a facut acel reportaj in strada,de la Rosia Montana ce stia despre AURUL MONOATOMIC?(Sunt convins ca un profesionist ca el este super documentat!unde se incadreaza el ca profesionist,ca om,ca roman?)
    Un om de televiziune pe care l-am respectat canva pentru munca sa, s-a alaturat in lista mea de manipulatori agrsivi ai opiniei publice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, citez:
      ================
      „Omul” s-a ridicat de la masa, ne-a salutat si ne-a urat drum bun la intoarcerea acasa... Inainte de a pleca l-am intrebat ce erau cele doua „pietricele”. Mi-a raspuns soptit, aplecandu-se la ureche... tinere, este AUR MONOATOMIC si singurul loc din această lume in care se găseste este la Rosia Montana. Asta vor sa extraga de acolo.

      Ștergere
  18. acest popor a fost binecuvintat de dumnezeu cu o tara frumoasa si bogata unde sa-si duca cu demnitate traiul,a fost inzestrat cu haruri mai mult decat altii,dar cumva,incet,incet a ratacit drumul drept si corect harazit lui.iar acest lucru s-a intimplat atunci cind a inceput sa se dedea la crime impotriva conducatorilor,care vrem nu vrem sunt unsii lui dumnezeu.toti cei care s-au ridicat si au incercat sa faca ceva-nu pt ei insisi ci pt neam au fost tradati si-sau asasinati:decebal,vlad tepes,mihai viteazul,brincoveanu,chiar si ceausescu pe care l-am asasinat intr-o zi de craciun.oare toate aceste crime de care suntem cu totii vinovati direct sau indirect,nu apasa pe umerii nosti ca neam,nu au dus ele la starea in care ne aflam astazi.degeaba cautam vinovati,noi suntem singurii vinovati pt soarta ce ne-am atras-o prin faptele noastre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. usor , usor ... inclin sa cred ca nu este o binecuvantare bogatia ce ne-a adus atata suferinta fizica ... nu suntem vinovati de lacomia celor din jurul nostru ... incep sa cred ca nationalismul este un instrument de producere a banilor ... ce este viata ??? o lupta pentru un petic ce pamant ??? ar trebui sa fie o cale de a pleca de pe Terra !!! o astfel de motivatie ar termina conflictele intre popoare , religii ... Viata este scurta si ne putem bucura de ea vizitand locuri deosebite ce se afla pe aceasta planeta la indemana noastra ... numai cate feluri de mancare sunt , bauturi , obiceiuri ...

      Ștergere
  19. un copil se naste pur si curat si are asupra lui harul sfantului duh dat la botez dar cu timpul pierde aceste daruri.asa si un popor.pana nu vom constientiza greselile si nu ne vom purifica la nivel national nu ne vom recapata darurile si harurile pe care le-am avut candva...mi se pare asa de simplu de inteles,dar nu am vazut sa vina nici un lider spiritual sa-i indemne pe romani sa faca o rugaciune-cu atat mai bine daca e colectiva-pt iertarea noastra ca popor

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.cotidianul.ro/bratarile-dacice-turnate-in-secolul-xx-228093/

    Citeste putin ce scrie in articolul din link si mai citeste o data articolul asta si vezi ce penibil suna unul din punctul de vedere al celuilat... diferenta intre cele doua articole e ca unul chiar aduce dovezi, pe cand celalalt face doar supozitii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Specialhttps://www.libertatea.ro/stiri/bratarile-dacice-testate-cu-aparatura-nucleara-997615

      Ștergere
  21. La inceput ,de domeniul fantasticului,apoi picand in realitate devine chiar fantastica toata povestea!

    RăspundețiȘtergere
  22. http://rdcnroman.blogspot.ro/2012/12/bratarile-dacice-dispozitive-de.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt structuri, aparate de echilibrare vibraţională folosite în perioada cu vibraţia cea mai joasă a planetei. O astfel de echilibrare vibraţională era destinată pregătirii cercetătorilor pentru călătorie astrală (sau vis lucid, sau, impropriu spus: decorporalizare). Erau aşezate pe braţele unor jilţuri care şi ele erau create în mod special pentru păstrarea echilibrului de acest fel, iar dedesubtul jilţului, la o distanţă variabilă sub podeaua încăperii special ordonată după criterii alese cu grijă, se afla un rotocol - cele descoperite şi aşezate în spaţiul de la Sarmisegetuza (caut o fotografie şi reamintesc despre ce scriu) - care selecta şi amplifica un anumit tip de vibraţii planetare care să ajute la întreg procesul pe care îl desfăşura cercetătorul astral aşezat pe jilţ.
    Tocmai acesta este secretul neînţelegerii - şi răspândirii de către romani - a faptului că dacii şi-ar fi aruncat semenii în suliţe pentru a duce oarecare mesaje lui Zalmoxis: de fapt îşi aruncau "sufletul" în "suliţele" Soarelui - ceea ce este cu totul altceva. Tot aşa romanii au spus - denaturând adevărul pe care conducătorii îl cunoşteau prea bine - că creştinii mâncau trupul conducătorului lor spiritual şi îi beau sângele - chestiune de care noi ştim bine că nu e de loc adevărată...

    Este bine că au desecretizat astfel de informaţii, dar ele nu sunt răspândite - oamenii le consideră şi acum obiecte de podoabă sau de cult religios. Este bine să se cunoască complexul de structuri şi acţiuni desfăşurate cu ajutorul lor, clar, fără echivoc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Adrian timischi11 iulie 2017 la 18:47

    Multumesc pentru luminare tuturor participantior la acest articol si in primul rand administratorului acestui blog sau articol.

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări