Google Translate

vineri, 7 septembrie 2018

REMEMBER. STEMA R.S.R.
Spre știință și aducere aminte!
Celor de azi... și celor ce mâine, vor urma!
--------------------------------------


7 comentarii:

 1. Minunat, pacat ca nu toti inteleg....eu inca mai sufar

  RăspundețiȘtergere
 2. Lasind superstitiile la o parte si nefiind o persoana care sa creada in coincidente, ati observat ca, odata stema tarii taiata, indepartate de pe tricolor, si bogatiile noastre s-au dus pe apa Simbetei?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. CORECT ALL KORRECKT ... pencă aveți dreptate! AURUL DIN MUNTE NU-I, PETROL NU-I, PĂDURE NU-I, AGRICULTURĂ IOC, IAR STELUȚA CEA DE SUS E CIUMĂ ROȘIE ... DEASUPRA ALBASTRULUI LAC RUSESC !

   Ștergere
 3. Daily Mail maninca rahat asa cum face adeseori

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-6144569/The-day-Queen-hid-bush-avoid-Romanias-murderous-dictator.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Burcule, mai trăiești? Tot cu capul în nori ai rămas. Revenind la subiect, ți-a convenit în timpul comunismului. Referitor la slugi, slugi am fost mereu. Ba la turci, ba la austriecu, ba la ruși, acum la americani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pemeteu de la MHblogonlain16 noiembrie 2018, 18:27

   Aja, aja !
   =======================
   „Toată istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoșească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, așa temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată, iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni și așa mai departe, la nesfîrșit. Apoi ne-au luat la urină rușii, care timp de un secol și-au încrucișat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o bășică a udului mai mare (de, bețiile...) i-au dovedit.”
   —H. R. Patapievici, Politice, ediția 1996, pag. 63

   Ștergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări