Google Translate

luni, 29 mai 2017

De undeva... tot ni se va trage! Nici Pământul... nu ne mai suportă! Si Soarele... e tare supărat! Suntem răi... atât de răi!



Alerta NASA: Pamantul va fi lovit de o furtuna solara nimicitoare
--------------------------------------------
NASA a dat cateva sfaturi de ultim moment pentru guvernele lumii. Cercetatorii anunta ca Pamantul este amenintat de o mega furtuna solara, care va face ravagii uriase pe Terra.
-------------------------------------------
Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma catre toate guvernele lumii sa inceapa pregatirile pentru a preintampina haosul generat de un tsunami solar. Desi cercetatorii NASA recunosc ca nu se stie cu exactitate cand se va produce aceasta furtuna solara extrem de puternica, acestia avertizeaza ca acest lucru este iminent. Practic, intreaga infrastructura mondiala va fi devastata, de la electricitate la telecomunicatii, internet, transporturi aeriene si orice alt sistem care se bazeaza pe curent.

Cea mai puternica furtuna solara din istoria omenirii a avut loc in 1859, cand aurorele boreale au fost vazute in intreaga lume. Daca o furtuna de amploarea celei de atunci ar lovi acum Terra, ar costa economia mondiala 2.000 de miliarde de dolari si ar cauza pagube de o amploare deosebita. Mai mult, daca o furtuna solara de asemenea putere ar lovi Pamantul, ne-ar trebui cel putin 10 ani sa ne revenim. Savantii urmaresc cu foarte mare atentie o posibila producere a acestei furtuni inca din 2006. Rapoartele NASA releva ca o furtuna solara puternica ar putea avea loc in urmatorii 100 de ani sau peste urmatoarele 100 de zile.

Ce sunt  furtunile solare
--------------------------------
Furtunile solare se nasc la suprafata Soarelui. Aceste explozii de masa coronala (EMC) proiecteaza plasma ionizata in spatiu cu viteze foarte mari. Vanturile solare incarcate cu puternicele radiatii ce rezulta din aceste ejectii de masa coronala provoaca furtuni geomagnetice care interactioneaza cu campul magnetic terestru.
----------------------------------
Sursa: http://www.national.ro/news/alerta-nasa-pamantul-va-fi-lovit-de-o-furtuna-solara-nimicitoare-584820.html/#ixzz4iUas9EDa
-----------------------------------------------------

2 comentarii:

  1. Sa fim seriosi.... A trecut si 2012 si inca sintem aici. Din pacate si din fericire in acelasi timp

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect ce spune Nasa. Probabil. Dar asta nu inseamna neaparat ca vom disparea, asta inseamna doar ca Pamantul se schimba. Iar noi ar trebui sa tinem pasul cu El!

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări