Google Translate

marți, 16 mai 2017

Al Naslaa Rock Formation ori... artefact megalitic?!? Cum comentati?



Al-Naslaa, piatra antică tăiată în două cu o tehnologie încă nedescoperită de omul modern

Al-Naslaa este o piatră gigantică, tăiată în două, care ascunde numeroase secrete ale istoriei omenirii. Aceasta se află într-0 zonă numită Tamya, din Arabia Saudită și ridică numeroase întrebări fără răspuns în rândul specialiștilor.

Chiar în mijlocul deșertului din Arabia Saudită, există o piatră misterioasă. La prima vedere, orice călător poate realiza că aceasta nu are ce cauta acolo, dar cu toate acestea ea există și ascunde numeroase informații interesante.


Un prim punct demn de menționat este că piatra în cauză este de dimensiuni considerabile și cântărește câteva tone. Interesant este faptul că ea este tăiată în două cu o precizie ieșită din comun. Acest aspect i-a fascinat pe arheologi. Concluzia este că Al-Naslaa a fost împărțită în două cu ajutorul unei tehnologii extrem de avansate, asemănătoare cu cea a laserului din ziua de astăzi.

Cine deținea în trecutul îndepărtat această tehnologie și care a fost motivul pentru care a fost tăiată în doua? Nu se poate răspunde oficial la această întrebare, dar este cert că opera de artă a fost realizată de o civilizație mult mai avansată decât a noastră. Tăietura este de-a dreptul perfectă și fascinant este faptul că nici cu tehnologia din ziua de astăzi nu s-ar putea realiza așa ceva.


Fiecare jumătate are la bază o altă piatră, pe care se sprijină într-un echilibru perfect. Nici cea mai aprigă furtună de nisip nu putut să le dărâme până în prezent. Oamenii de știință s-au întrebat cum este posibil ca o structură de piatră de câteva tone să se sprijine pe o bucată de piatră și să stea în echilibru? Nici la această întrebare nu s-a găsit niciun răspuns.


Megalitul a fost descoperit de Charles Huver în 1883, și încă de la descoperirea sa, a fost un subiect de dezbatere între experți care au păreri împărțite atunci când vine vorba de originea sa.

Un alt aspect ciudate și greu se explicat se referă la inscripțiile de pe această piatră. Se poate citi numele faraonului Ramses al III-lea, dar se pot vedea și numeroase desene sau chiar sculpturi.

Așadar, cine a adus acea piatră acolo și pentru ce? Probabil că istoria omenirii este atât de vastă încât nu cunoaștem numeroase aspecte, care ar putea să facă lumină asupra unor artefacte antice sau chiar monumente precum această piatră decorată cu simboluri egiptene.

Sursa: http://www.efemeride.ro/al-naslaa-piatra-antica-taiata-in-doua-cu-o-tehnologie-inca-nedescoperita-de-omul-modern
 -------------------------------------------
 https://www.google.ro/search?q=Al-Naslaa&client=firefox-b&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiKqJ2c3vTTAhXH7xQKHaiKBFkQ_AUICSgA&biw=1920&bih=872&dpr=1
-----------------------------------------------

2 comentarii:

  1. Artefact megalitic, clar. Tehnologie extraterestra, clar din nou. Restul e.... istorie adevarata pe care au altii grija sa o tina "sub pres".

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestia asta cu ”ținutul sub preș” e o marotă specifică românilor. Cunoașterea nu e monopolul cuiva, totul este să vrei și să poți.

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări