Google Translate

sâmbătă, 5 mai 2012

Imparatul Traian. “Intemeietorul” neamului romanesc, dezbracat si la curu gol


Dacistii s-au gasit nasul! In sfarsit. S-a gasit dovada faptului ca noi ca popor suntem urmasi de daci si de romani. Asa, sa nu mai abereze unul si altul cum ca nu prea suntem latini si nu vorbim o limba latina si ca nu avem naravuri de latini, datini latine si alte cele (latinesti). Dovada se afla expusa in fata Muzeului National de Istorie. Si cu asta gura dacistilor o sa fie inchisa pentru totdeauna.

Chiar asa, individul ala dezbracat si la curu gol ( si la alte cele) este un imparat. Imparatul Traian. “Intemeietorul” neamului romanesc. In fata dansului leviteaza o lupoaica (practicanta a stiintelor yoghine) care expune trecatorului secretul genezei noastre. Da, lupul roman (care i-a alaptat pe Romulus si Remulus) este acelasi cu lupul din Sarpele cu Cap de Lup. Capul ala de lup are doua trupuri unul in legatura cu familia cainilor si altul cu cea a serpilor.

Probabil ca mintile primariei nu se asteptau ca trecatorii sa rada la struto-camila. Dar oricum este o mai buna alternativa decat cea in care poporul isi pune intrebarea: cu acordul cui au fost aruncati pe fereastra 45.000 Euro? Traieste Romania ani de glorie si de prosperitate? Economia duduie? Sau tuseste?

Si pentru a se inchide gura dacistilor iata ce spune Razvan Theodorescu:
“Statuia este un simbol al naţiunii noastre care realizează întâlnirea între latinitate şi creştinism, cei doi piloni ai poporului român.”
Si cam atat. Cam asta este dovada radacinilor noastre latine. Statuia asta nacajita.
Dragilor, Imparatul e dezbracat!
Sursa:
Dovada « RAVEDA


Multumesc, Raveda!
Admin

==============================
===============





Sursa :
Admin

========================
=======================================

9 comentarii:

  1. Pai nu ne meritam soarta? Ne-o meritam cu prisosinta. Am fost un mare popor, acum sintem drojdia Europei si a lumii. Halal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ar fi sustinerea politica, multi ar infunda puscariile!Din pacate, atat micile dar si marile TUNURI, date impotriva Romaniei si poporului roman, economiei nationale, s-au facut sub stindard politic, flamura unui partid sau altul! Pentru aceasta am vrut DEMOCRATIA, pluripartidismul??? Intreb, nu dau cu parul!!!

      Ștergere
  2. Spaga si parandarat-ul au devenit sport national, de la portar la ministru! Despre asta vorbea acum doua zile si ministrul justitiei, d-l Predoiu! Sifonarea banilor publici a ajutat la capatuirea boierilor/baronilor de azi! 45.000 de euro? Este o nimica toata! Pacat de arta,istoria nationala! Aici jalea este de necuprins! Hidosenia, a fost ridicata la nivel de opera!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un academician (pupin..., pacat de stiinta lui de carte), transforma aceeasi hidosenie in ... argument istoric! Hidoasa struto-camila, este incarcata cu o simbolistica aiuritoare! Personal, ma intriga si nu inteleg din ce vad ... cum arata intre altele si "mana dreapta" a "imparatului"! O vad disproportionata, tinuta intr-un mod care ma pune pe ganduri ... Nu-i inteleg "semnificatiile"! Ori este facuta ....... la plezneala! Ma ajuta cineva?

      Ștergere
  3. "e-o tara plina de eroi in curu´ gol" raku feat ombladon "cautand"

    RăspundețiȘtergere
  4. După dezvelirea statuii împăratului Traian, complet gol, amplasată pe treptele Muzeului Naţional de Istorie de pe Calea Victoriei, din Capitală:
    ==========================
    Pe site-urile pe care a apărut această informaţie, cititorii şi-au dat frâu liber imaginaţiei şi au făcut mişto la greu de monumentul pentru care Municipalitatea a plătit 200.000 de lei, adică...45.000 de euro.
    Iată câteva dintre "caracterizările” făcute de bucureşteni pe site-ul hotnews.ro.
    - “Dacă-mi permiteţi, aş propune pentru lucrarea de artă titlul: “Maidanez rănit cu fular”.
    - “Dacă o lasă acolo, peste 100 de ani zona se va numi «La căţeaua zburătoare» sau «La cucu şi căţelu’» sau «La câinele şi cucul gol».
    - “Nu credeam că poate exista un monument mai grotesc decât cel al lui Avram Iancu din Cluj, ce mai curand te duce cu gandul la tepusele lei Vlad Tepes. Acum am văzut că da. E o performanţă să reuneşti simbolurile etnogenezei româneşti într-o reprezentare ce înfăţişează un ins care fuge cu câinele bolnav la veterinar”.
    - “Băh, oameni buni, ăla n-are chiloţi pe el, dar maidanezului i-au pus fular la gât??? Păi, e frig sau nu e?”.
    - “Mai rar poţi vedea asemenea porcărie. Lupoaica stă înţepenită într-un rigor mortis în braţele împăratului cu expresie de beţiv tocmai alcoolizat, care s-a dezbrăcat şi stă cu cucu’ ostentativ expus publicului. Vă daţi seama ce imagine poate crea în mintea unor copii care vor vedea hidoasa statuie pentru prima oară”.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.adevarul.ro/actualitate/dacii_adevaruri_tulburatoare_documentar_0_700130188.html

    RăspundețiȘtergere
  6. baaaaaaaaaaaaaa idiotilor romanii sunt atlanti din atlantida ba noi suntem agatharsi ba noi nu avem legaturi cu aia ,,,, uite aici si mai cauta in continuare pe net.... http://www.youtube.com/watch?v=duj_84hnc58 baaa aia sunt dujmanii nostrii de acum 100.000 de ani baa!!! de cand au atacat lemuria si au facut desertul din australia unde chiar s-au gasit straturi de nisip radioactiv ca si in desertul sahara si gobi!!!! agatharsii nu au fost atacati de atlantida deoarece au adunat tot armamentul nuclear la ei si au zis ca daca o sa fie bombardati nu mai ramane nici o bucatica din THERRA!!!! cauta ce zice herodot despre noi,,,,, nu pot sa cred ca pe un site ca asta gasesc asa ceva!!! rusine baaa!!! cum sa fim urmasii romei ma !!! cand aia sunt raul pe pamant ei l-au rastignit pe IISUS care a fost la noi in BUCEGI si a luat lectii de la ZAMOLXE pentru ca scrierile lui zamolxe apar in predicile lui IISUS!!!!!!! atlantida(sau vatican sau imperiul roman sau ROSU SI ALB adica piele alba si par rosu) sunt dujmanii neamului nostru de 100.000de ani baaa!!!! intereseazate cine au fost plesagiii agatharsii dacii!!!! cauta idiotule ca pana in 1800 am fost agatharsi daca stiai asta!!! dupa 1776 anul de glorie al masoneriei DACIA a fost atacata cu primul pas(pasoptistii aia au fost injectati in tara ca sa ne minta cine am fost si sa ne minta in legatura cu tot!!!!)din 1800 12minute de cutremur i-au blocat pe ultimii agatharsi in munti sub pamant baa!!!!si era cutremur artificial cum a fost acu o luna ala din italia ...cauta programul HARP pe google!!!acelasi care a generat si tzunami-ul !!!! si de la 1800 DACIA e cotropita de imperiul roman care s-a aliat cu sionistii !!!!! nu am fost nu sunt si nu voi fi niciodata sange din sangele atlantilor satanisti ascunsi in vatican si in imperiul roman cu curvele alea de cavaleri de malta!!! moarte lor si samantei lor!!!!sunt agatarsh sunt dac!!!! asta e DACIA!!!3 soldati de cacat au stat umpic in dacia si gata suntem romanizati cand in alte tari imperiul roman a stat sute de ani si nici macar o influenta!!!hai jet!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. astept raspuns pe seby14n@yahoo.com noi urmasii romei???? aia spalati pe creier poate sunt daca cred povestile astea de cotropire a unei natii!!! ca asa cuceresti un popor ii schimbi istoria si identitatea si il faci indiferent fata de trecutul lui ca si cum ar fi ceva banal!!!!

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări