Google Translate

sâmbătă, 28 august 2010

Romania, tara enigmelor neluate in seama! Asa curg banii, pe apa sambetei ... Ep.2.

 
 

In urma cu 7 zile am inceput prin a posta cateva IMAGINI dintr-o locatie din Romania, de o importanta si spectaculozitate speciala!
Azi, in Episodul 2, voi continua ... tot cu imagini,
ale aceluiasi ... "Sacred Site" , "Sacred Space"!

"Veghetorul"
locurilor sacre, de milenii scruteaza cu privirea ...
                            catre ceva! Cauta ori ... asteapta!
 
 
Martor la ce vreau sa spun ... imi este cerul: temple antecrestine, fostau in piatra "cioplite", in vremea cred eu, a uriasilor biblici pe pamanturile sacre ale locului!  "Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea, si chiar si dupa ce s-au impreunat fiii lui DUMNEZEU cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii: acestia erau vitejii cari au fost in vechime,  oameni cu nume."
(Geneza 6:4)  
 
           Rar se pot intalni alaturate, DOUA ALTARE
ca acestea: Altarul Virilitatii!
 
 
Un Phallus! Phallic Symbol, remarcabil!
Trebuie sa nu ai habar de cultura, civilizatia megalitica, sau sa fii rau intentionat, in a te preface ca nu observi, ori sa cotrazici evidenta:
 
 
Si totul ... la dimensiuni uriase, ciclopice!
Doar noi, nu vedem, nu realizam!
Mai putin acesti tineri!
 

 
Desi ingropat, URIASUL vegheaza!
Sa fie Gebeleizis, zeul fulgerului și al orizontului ?! ...
(Human skull? Skull symbolism?!)
 
 
Bendida – zeiţa fertilităţii şi protectoarea familiei, intr-o pozitie indecenta!?
Acesta este cel de-al doilea ALTAR!
Altarul Fertilitatii!
 

 
O imagine un pic mai buna
 
 
Alta ... si mai buna
 
 
Iar aici ... ambele ALTARE ... in splendoarea lor!
Egyptenii, traiesc de secole din mirajul Sfinxului, piramidelor.
Altii, vand orice nimicuri!
Doar noi ...
 
 
Noi ...
Noi cerşim din poartă în poartă! Ne permitem să dăm cu piciorul!
============================

sâmbătă, 21 august 2010

Romania, tara enigmelor neluate in seama! Asa curg banii, pe apa sambetei ... Ep.1.

 
Inca nu am fost AICI!
Va rog, nu va grabiti! Analizati atent imaginile!

 
Nici macar nu stiu daca voi mai apuca!

 
Dar ... dincolo de o anumita istorie, legende ale locurilor,

 
cu o mare incarcatura si pline de mister, am VAZUT ... acest cap!  
  Ochii imensi! Privirea scrutatoare catre CEVA! Spre ... undeva!
Sfinxul din Egypt,
stim cu totii, inca ascunde teribile nedumeriri, enigme! 
 Ori, acum, ... chiar aşa ... CE A FOST MAI ÎNTÂI: OUL sau GĂINA?
 
 
Prin COMPARATIE cu alte MINUNI similare ale lumii,

 
am REUSIT sa ... mi se para totusi ... ceva!
 
 
Ca ... parca ... ne-am mai intalnit!
Eu, sigur! Dar voi?
Voi ce credeti?
Stiti unde sunt?
Locatia?

Ehee ... pacat!
Sunt in Romania lu'Boc,Udrea&Co!
 
 
Sunt aici din vremuri ancestrale!
Supuse degradarii!
Sunt minuni ale lumii, care incastreaza mesaje divine!
Si ce daca!
==============================
Admin,Romania Megalitica

miercuri, 11 august 2010

Podul lui Dumnezeu. Podul Natural de la Ponoarele

Una dintre cele mai importante minuni naturale ale României se degradează pe zi ce trece. Este vorba despre Podul lui Dumnezeu din localitatea Ponoarele, judeţul Mehedinţi.
 
 
Unic în ţară şi chiar în lume, este afectat de infiltraţii, dar şi de traficul greu de pe Drumul Naţional care îl traversează.
 
Comuna Ponoarele din judetul Mehedinti se poate lauda cu cateva fenomene carstice pe cat de rare, pe atat de interesante, cum ar fi Podul lui Dumnezeu (unul dintre cele mai mari poduri naturale din lume si singurul circulabil) sau Campul Afroditei.
 
In zona circula legende foarte interesante referitoare la aparitia si existenta fenomenelor, legende cu conotatie biblica, de unde si numele de "Podul lui Dumnezeu".
 
 
Daca stiinta ne vorbeste despre pod ca rezultat al prabusirii tavanului unei pesteri, legenda locului ne infatiseaza o cu totul alta versiune. Pe vremuri de mult uitate, se spune, aici locuia Dracu. Chiar in Pestera Ponoarele (Pestera de la Pod) isi avea salasul. Ravasiti de raul care ii inconjura, satenii l-au rugat pe Dumnezeu sa-i scape de el. A lovit Dumnezeu cu palma tavanul pesterii, acesta prabusindu-se peste gura ei, formand podul.


Alte legende spun ca podul ar fi fost construit de Dumnezeu pentru ca Sfantul Nicodim sa treaca spre Tismana dupa ce oamenii l-au alungat din comuna, loc unde a vrut sa construiasca o manastire. Altele vorbesc despre faptul ca ar fi fost construit chiar de legendarul Hercule sau de Iovan Iorgovan, personaj de basm care urmarea balaurul ce-i rapise mandruta.
 
Podul lui Dumnezeu
GOD Bridge, unic natural bridge.
Un monument unic în lume
 
De la Baia de Arama se desparte un drum asfaltat care se avânta în urcus pe largi serpentine, pentru a ajunge apoi la Ponoarele, localitate vestita pentru Sarbatoarea liliacului, organizata în fiecare an la începutul lunii mai, si prea putin cunoscuta pentru un monument natural unic pe toata suprafata pamântului: Podul lui Dumnezeu. Podul este, de fapt, prefigurat de bolta unei stânci, cu o deschidere de 25 m si o lungime de 50 m, care se întinde peste doua lacuri carstice (Zatonul Mare si Zatonul Mic).
 
Ceea ce uimeste nu este doar asemanarea configuratiei boltii naturale cu un pod adevarat de tip roman, ci si faptul ca aceasta bolta sustine într-adevar un carosabil natural larg de 6 m, în prelungirea drumului Ponoarele - Izverna, pe care circula turme de oi, care cu fân, automobile si vehicule grele. Numele podului - Podul lui Dumnezeu - s-a transmis la Ponoarele din generatie în generatie, cu o deplina convingere ca la mijloc se afla vointa divina. Specialistii apreciaza ca Podul lui Dumnezeu se datoreaza prabusirii naturale a unui tavan al Pesterii Ponoarelor, existenta în imediata vecinatate a podului. În literatura de specialitate se releva ca poduri naturale mai exista în Franta, la la Ardech, si în S.U.A. (cel mai mare - înalt de 88,4 m si lat de 10 m), dar singurul pod natural din lume deschis traficului rutier este Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, jud.Mehedinti.
 
Se merita sa vedeti si aici:
*** Podul lui Dumnezeu, minune a naturii la marginea Gorjului
1. Podul Natural si Pestera - Ponoarele - Jud. Mehedinti
2. Podul lui Dumnezeu
3. Pestera podului
4. Podul lui Dumnezeu.Text + PHOTO (click pt.marire)
5. Libertatea.ro
Podul lui Dumnezeu
6. Ponoare.ro Blestemul de la Podul lui Dumnezeu
7. Ponoare.ro PODUL LUI DUMNEZEU Unul din cele trei poduri naturale din lume
8.
Primaria Ponoarele - Natura la ea acasa
9.VIDEO. podul lui dumnezeu mehedinti
10. Petrica Matu Stoian la Podul Lui Dumnezeu www.ponoare.ro
_____________________________
Nu se poate chiar totul fura in Romania!
Se poate insa vinde, ori lasa in paragina!
Toate sunt la fel de grave! Criminale chiar!
Podul lui Dumnezeu ... doar o vorba sa-ti
mai spun: dar daca nu-i chiar "natural"?
Cine sa-l fi facut?
Dumnezeu? Fii lui Dumnezeu?
Ingerii alungati din cer?
Lucifer alias Satana?
Sau ... uriasii din Biblie?!!
Si pietrele vorbesc!
Hmmm ... sa privim/ascultam atent,
cu mintea si sufletul din noi,
sa intelegem/descifram mesajul,
pietrelor ... megalitice!


P.S. "De multi ani, cercetatorii,inclusiv romani, afirma ca prima treapta a evolutiei vietii, mineralul, lumea de piatra nascuta la inceputurile omeniriri, este un "depozit" de informatii imemoriale. Multe dintre alcatuirile de stanca, par imprastiate intamplator pe suprafata planetei de mainile unor giganti, doar ca un mod de a masura timpul sau poate de a urmari cerurile... Dar s-au dovedit a fi uriase depozite de energie si li s-a masurat un camp cu puteri uluitoare, asupra celor care pot interfera cu el. Asa s-a intamplat cu marile menhire de la Carnac, considerate astazi ... pietre vindecatoare. Poate ca la fel este si in cazul megalitilor, din Carpaţii româneşti." Voi reveni! Urmatorul subiect.

sâmbătă, 7 august 2010

DACIA. Istorie pierduta? NU. Istorie furata! Pierit-Au Dacii?

 
 
Din tot ce s-a scris despre daci in antichitate, pana la noi nu a ajuns mai mult de 10%! Stranie si tragica soarta a unor documente distruse din voia destinului sau cu buna stiinta, ori care poate zac inca nestiute, in beciurile vreunor manastiri sau biblioteci!
 
 
Istoricii nostri ii citeaza adesea pe Herodot, pe Strabon si pe Dio Cassius, cu putinele lor fragmente in care se vorbeste despre geti si daci, lasandu-ne impresia ca acest neam a fost fie ignorat de marile puteri vecine, fie pur si simplu prea "barbar" ca sa prezinte interes. Totusi, exista numeroase marturii antice despre scrieri care vorbeau de stramosii nostri, dar care s-au pierdut.

Insa cata vreme aceste marturii exista, trebuie sa tinem cont de ele si sa admitem ca s-a scris mult mai mult despre geti si daci, decat ni s-a spus in cartile de istorie, ca acestia au starnit interesul vecinilor lor intr-o masura mare, atat prin modul lor de viata si prin religia si credintele lor,
 
cat si prin relatiile pe care le-au avut cu cei din jur si prin razboaiele pe care le-au dus.
 
 
Putem presupune ca primele informatii despre geti au fost consemnate de popoarele orientale cu care acestia au intrat in contact, in primul rand pe calea comertului. Dar din cronicile orientale nu ni s-a pastrat nici o informatie cu privire la geti. Comertul i-a pus in contact cu scitii de pe tarmurile nordice ale Marii Negre, cu persii, cu fenicienii, cu neamurile din Asia Mica si chiar cu egiptenii. Documentele acelora ii vor fi pomenit si pe stramosii nostri, cel putin cei dobrogeni.

Cel mai vechi eveniment in care sunt antrenati getii este cel pomenit de Herodot cu referire la campania lui Darius (sec. Vi i.Cr.), regele persilor, impotriva scitilor, care, inainte de a ajunge la Istru, ii biruie si pe geti. Cea de-a doua informatie ne trimite in timp doua secole mai tarziu si se refera la expeditia impotriva tribalilor a lui Alexandru cel Mare (sec. Iv i.Cr.) care, ajuns la Dunare, infrunta opozitia getilor.
 
 
Numarul mare al geografiilor pierdute, in care foarte probabil erau descrise si teritoriile getice, face ca misterul sa fie si mai adanc. Insusi marele geograf Strabon a scris o carte despre Tracia si Dacia, astazi cu desavarsire pierduta. Marele geograf Marin din Tyr descrisese in amanuntime teritoriile locuite de geti si daci, dar lucrarea sa nu a ajuns pana la noi, decat intr-o palida masura, prin intermediul unei prescurtari facute de Ptolemeu. Una dintre geografiile pierdute apartinea lui Demetrios din Callatis (actuala Mangalia), iar datele prezentate de el cu privire la teritoriile getilor trebuie sa fi fost foarte exacte. Nici hartile, nu putine, care infatisau lumea cunoscuta in vremea dacilor nu au ajuns pana la noi: de la cea mai veche harta a lumii despre care avem stiinta, cea a lui Anaximandru (sec. Vi i.Cr., invatat care a calatorit pana la sciti), si pana la cucerirea romana, nu s-a pastrat absolut nici o harta care sa infatiseze Dacia veche. Cele mai vechi harti reprezinta Dacia de dupa cucerire.
De la Dromihete la Burebista se intinde o perioada de mai mult de doua secole de mare pustietate documentara. Fie ca dacii traiau in pace si nu au atras atentia grecilor si romanilor, fie ca scrierile care se refereau la acea epoca s-au pierdut, noi nu stim mai nimic despre acele vremuri. De la Strabon avem cateva informatii pretioase despre epoca lui Burebista,
 
cu care vestitul geograf era contemporan. Dar Strabon la randul sau a folosit lucrarile lui Posidoniu, cel mai invatat om al acelei epoci. Din pacate, nici o scriere a lui Posidoniu nu s-a pastrat pana astazi.
Dio Cassius scria si el, in cartile sale pierdute, despre aceasta epoca. Augustus insusi, contemporan cu Burebista, a scris despre propria sa viata, lucrare si ea pierduta, unde fara indoiala ca pomenea si de relatiile cu Dacia.

Momentul cuceririi Daciei: o imensa gaura neagra

De la Burebista la Decebal avem din nou o mare lacuna documentara. Cateva nume de regi daci ne sunt pomenite de catre Iordanes, dar mai mult nu stim. Istoricul Titus Livius includea aceasta perioada in opera sa uriasa, dar cartile 124 si 125, dedicate Daciei, s-au pierdut. Distrugerea operei marelui istoric se datoreaza imparatului Domitian, care a decretat crima de stat citirea acestei lucrari, si papei Grigore cel Mare, care a dispus arderea sa, din pricina ca in paginile sale se vorbea despre minuni, inainte de epoca crestina.
Informatiile despre daci reapar in preajma conflictului cu imparatul Domitian, cand batranul rege Duras ii cedeaza tronul lui Decebal. Evenimentele premergatoare cuceririi Daciei de catre romani, campaniile lui Domitian si ale lui Traian, infrangerea dacilor si intemeierea provinciei Dacia, colonizarea si organizarea provinciei, prazile imense luate de la daci - sunt evenimente care au avut parte de numeroase si detaliate consemnari in scrierile vremii. Ne-am fi asteptat ca numarul izvoarelor scrise din acea epoca, ajunse pana la noi, sa fie mult mai mare decat pentru epoci mai indepartate si mai nesigure. Si totusi... O bizara coincidenta a facut sa se piarda cam tot ce s-a scris despre daci si razboaiele lor cu romanii.

Mai mult, in Istoriile sale, pastrate doar in parte, Tacit a scris mult despre daci, infatisand expeditia lui Traian, insa tocmai capitolele acelea s-au pierdut. Pliniu cel Tanar, prieten apropiat al lui Traian, a scris si el pe larg, intr-o istorie a epocii sale, despre cucerirea Daciei si intemeierea provinciei. E posibil chiar sa-l fi insotit pe ilustrul sau prieten in Dacia si sa fi fost martor la evenimente. Dar si aceasta istorie a pierit in negura vremii. Caninius, un bun prieten al lui Pliniu, a scris in versuri istoria expeditiei lui Traian, poem astazi pierdut. Appian, un mare istoric care a trait in vremea imparatilor Traian, Hadrian si Antoninus Pius, a scris in douazeci si patru de carti Istoria Romanilor, din care ne-a ramas numai jumatate. Cartea 22, care continea o istorie a Daciei, se afla tocmai intre cartile pierdute. Marele istoric Dio Cassius a scris si el o istorie a domniei lui Traian, nimicita cu totul de timpul necrutator. Dar si lucrarea sa de capatai, monumentala Istorie romana, la care a muncit 22 de ani, a ajuns la noi doar fragmentar, mare parte a ei fiindu-ne cunoscuta doar din unele rezumate tarzii.

Intre cartile pierdute se afla si intreaga carte 67, care cuprindea expeditia si razboaiele lui Domitian contra dacilor si relatari ample etnografice, istorice si geografice despre Dacia. Tot pierduta este si cartea 68, care cuprindea expeditiile lui Traian in Dacia, caderea dacilor sub dominatia romanilor si colonizarea Daciei. Din acestea nu avem, ca si din multe altele, decat o foarte modesta prescurtare tarzie, plina si aceasta de lipsuri. Plutarh, celebrul istoric grec, a scris o biografie a lui Traian, care a avut aceeasi stranie soarta: pierduta cu desavarsire. Ammianus Marcellinus a scris o istorie de la Nerva pana la Valens, dar aceasta importanta scriere ne-a parvenit cu totul ciuntita. Din 31 de carti care o alcatuiau, cele dintai 13 au pierit - si tocmai acelea in care se trata si despre Dacia si in care se scria istoria de la anii 96 pana la 350 d.Cr. In sfarsit, Apollodor din Damasc a scris o carte in care descria detaliat constructia podului lui Traian. Nici aceasta nu a putut strabate veacurile...

Si totusi... Suntem indreptatiti sa speram ca nu toate scrierile care au pierdut lupta cu timpul sunt disparute definitiv. In marile biblioteci de manuscrise din lume, cum sunt Biblioteca Vaticanului si cea a manastirii Sfanta Ecaterina de pe muntele Sinai, zac inca zeci de mii de manuscrise necercetate. Timpul poate sa ne mai rezerve mari surprize!

Dacii - un subiect incomod

Este oare o simpla coincidenta, o intamplare, ca au disparut aproape toate scrierile despre daci? Ce nestiut blestem bantuie memoria acestor enigmatici si bravi stramosi ai nostri si ce magie poate rupe acest blestem? Este tot o intamplare faptul ca specialistii au decretat drept "falsuri" niste documente pe care nu le-au cercetat niciodata, refuzand sa creada ca dacii si-ar fi putut scrie propria istorie pe placi de aur sau de plumb? Al cui somn este deranjat de acesti intelepti si curajosi daci, care nu fac decat sa-si ceara dreptul la istorie? Este oare tot o intamplare ca singurul care s-a ocupat vreodata de dramatica poveste a disparitiei manuscriselor despre daci a fost in totalitate ignorat? Soarta lui Papadopol-Calimah este una emblematica.

Despre daci se vorbeste in mediile academice putin: ei sunt "barbarii" Europei, atat de proslaviti in anii comunismului, cand autohtonismul era ideologizat. Acum, a nu vorbi despre daci reprezinta un absurd si inutil semn de dizidenta, de manifestare anti-comunista si de simpatie pro-europeana: daca vrem in Europa, e de preferat sa vorbim mai mult de Roma, decat de Sarmizegetusa; daca vrem cu Occidentul, trebuie sa ne uitam trecutul si traditiile. Nimic mai gresit! Nu putem fi universali decat prin ceea ce avem particular. Suntem romani tocmai pentru ca stramosii nostri au fost daci: daca ar fi fost celti, noi am fi fost probabil francezi, iar daca ar fi fost iberi, astazi am fi fost spanioli. A ignora sau a contesta importanta componentei dacice a istoriei noastre inseamna a nega propriul nostru specific romanesc.
UPDATE: 10 august 2010
__________________________
Imparatii daci ai Romei.
Imparatii romani de origine dacica sunt un subiect foarte putin cunoscut. Poate numele lor le sunt familiare multora, dar cu privire la originea lor dacica s-a pastrat tacere.

Enigme Istorice

De-a lungul timpului, cei mai multi istorici romani, dar si unii straini, le-au contestat originea, in ciuda documentelor care ne garanteaza obarsia lor dacica. Totusi, fara acesti daci ajunsi la carma Imperiului, istoria Daciei, a Europei si chiar a intregii crestinatati ar fi fost alta. Istoria oficiala le contesta dacismul si astazi, din motive greu de inteles. (...)

Falsificarea istoriei

Se impune o intrebare: de ce manualele de istorie nu pomenesc nimic despre rolul dacilor in istoria imperiului roman? A existat si continua sa existe o adevarata conspiratie in jurul acestui subiect. Istoricii nostri, dar si unii straini, in special maghiari, au facut tot posibilul pentru a “demonta” originea dacica a unor personaje ajunse pe tronul imparatiei romane. Despre mama lui Galeriu s-a spus ca era o barbara, ba roxolana, ba ilira, ba, in cazul cel mai bun, daca romanizata, desi sursele ne spun raspicat ca era daca de la nordul Dunarii, chiar daca avea nume latin. Despre informatiile pe care ni le da Lactantiu cu privire la Galeriu s-a spus ca nu merita sa fie luate de bune. Despre cele din “Historia Augusta”, care ne atesta originea dacica a lui Regalian, la fel, ca ar fi vorba de niste nascociri. De ce toate acestea? Din doua motive diferite, dar cu un unic scop. (...)

__________________________

Am citat la greu, dintr-un articol de exceptie,
"pierdut" si el in lumea virtuala a internetului!
Problemele sunt reale, grave! Ne-au extirpat istoria!
Din motive GREU de inteles, "lucrarea diavolului"
continua si azi! Guvernantii de dupa '89, daca
nu au vandut, furat, au lasat in paragina
vestigii inestimabile ale trecutului!
Fara istorie, suntem nimeni!
Trebuie facut ceva!

marți, 3 august 2010

Sfinxul Banatean.Sfinxul de la Topleţ. Sfinxul de pe Valea Cernei. Un megalit enigmatic, uitat de toti!

SFINXUL DE LA TOPLET.
 ( vazut pentru cei care au ochi sa vada, din drumul european E 70 Bucuresti -Timisoara, dincolo de Topleţ, pe partea dreapta, cu 3 km inainte de a ajunge in gara Baile Herculane. )
                       ===================================================
MOTTO: 'Mai exista si un Sfinx banatean, “de la Toplet”, undeva, pe un mal al raului Cerna...'
===============================
 =========================================
========================
Poate fi el rezultatul capriciilor vremii? E indoielnic, având in vedere perfectiunea formelor.
Privit dintr-un anumit unghi, constatam ca avem de-a face cu o reprezentare antropomorfa. E destul de dificil sa-ti imaginezi ca vântul si ploile s-au straduit sa daltuiasca o stânca care sa reprezinte un cap omenesc. Si nu orice fel de cap. Ci unul impunator, misterios, degajând o forta si autoritate greu de obtinut si de catre un sculptor talentat.
Spatiul liber din jurul acestui simulacru, te duce cu gândul la un amplasament anume ales. Stânca pare sa vegheze ca un adevarat "Pazitor al pragurilor".

Daca "Sfinxul" a fost inaltat de oameni, oare când s-a produs acest lucru si cine erau acesti oameni? Cât de departe putem sa ne lasam purtati de imaginatie pentru a afla din ce motive acei oameni l-au creat?

Ce mesaj ne transmit peste milenii aceste stanci uriase cu forme ciudate din Carpati? Reprezinta ele figuri uitate de ZEI si de EROI daltuite in piatra? ...
Nimeni nu stie cu exactitate...

Povestile care mai circula si astazi aici, isi poarta eroii catre izvoarele Cernei... pe care grecii o numeau Ternessos, romanii Dierna sau Lerna iar populatiile autohtone Zernes.

De la gara din Baile Herculane se merge pe drumul european DN 70 spre Orsova,
( vazut aici din sens opus, cum mergi spre Orsova, Bucuresti. Pare a fi ...
o pasare uriasa, un chip uman ... extraterestru.
) unde ajungem la al doilea pod de beton peste riul Cerna . La capatul podului, gasim un drum de tara (baltit, plin de gunoaie si gropi), care trece pe linga gradinile oamenilor . O luam pe acest drum ... circa 3 km si ajungem la Sfinx .

Sfinxul reprezinta figura dacica (???!!!) a unui cap de om, cu un coif dacic orientat cu fata spre vest . Nici pina in momentul de fata nu se stie cum a fost posibila o sculptura a naturii (???!!!) atit de perfecta .
Stinca are o inältime de 16 m si o latime de 8 m, putind fi usor observata de la distanta - inaintea aparitiei vegetatiei inalte - de pe drumul european E 70 Bucuresti - Timisoara . Din pacate, indicatoarele E.Udrea, 3D sau clasice, nu au ajuns pana aici! Milioane de oameni au trecut in zeci/sute de ani "pe langa", fara a-si da seama ca pe dreapta, cum mergi spre TIMISOARA, peste apa CERNEI, exista un MEGALIT care ar aduce "bani cu carul" unor buni gospodari! [ Enigmatica Terra, emisiune TVR Cultural, despre megalitii din Romania. Prezentare filmata a ing. Dan Braneanu, membru al Uniunii Ziaristilor Profesionisti. Imagini ale statuilor megalitice lasate de Daniel Ruzo. Filmarile au fost facute in Bucegi, Ciucas si la Cetateni (Cetatea lui Negru Voda):

Unora care au minte si respect pentru natura, istoria tarii in care locuiesc. Spuneti va rog, si d-nei E.Udrea! Macar niste indicatoare de semnalizare pentru turisti!

Pacat de aceasta tara frumosa, presarata la tot pasul cu "minuni ale lumii", dar ai carei multi, prea multi locuitori, nu stiu decat "vaicareala" ori "intinsul mainii"!
P.S. ATENTIE! In zona sunt vipere!
Vipere cu corn!
Muscatura este mortala!


Ele probabil,  pazesc TAINA ... Sfinxului de la Topleţ!

Admin, Romania Megalitica
_____________________
_______________________

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări