Google Translate

luni, 8 aprilie 2013

Cultura si civilizatia megalitica, un univers din multivers! Moartea nu exista! Toate-s vechi si noua toate.

 
 
Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology,
a dovedit prin fizica cuantica faptul ca moartea nu exista. Cand trupul isi termina „bateriile”,
mai raman 20 de wati de „energie informationala”.
 
 
S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
 O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii.
 
 
„Multiversul” ne asteapta
S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology

Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”. Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza
conceptul de biocentrism.
 
 
S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Stravechiul „pom al vietii”, care arata ca ce este in Cer, asa si pe Pamant

Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea! Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.
 
 
S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Podul Einstein-Rosen, calea de legatura intre universuri

Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati – masurat stiintific – care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul. Se stie de ani multi ca „energia nu se distruge, se transforma”, iar „fantana energo-informationala” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede intr-o nou univers.
Timpul si spatiul, „instrumente pentru creier”
 
 
 S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Bratarile sacre ale dacilor, un pod „Einstein-Rosen” pentru sufletele nemuritoare

Un experiment, publicat recent in „Science”, arata comportamentul unei particule ce trebuia  sa treaca simultan prin doua separatoare de fascicule. Particula a trecut prin primul separator de fascicule. Cat timp aceasta a petrecut in separator, un Observator oarecare se poate decide sa actioneze comutatorul celui de-al doilea separator, pornindu-l sau oprindu-l. Ceea ce Observatorul a decis la acel moment, a determinat particula sa se comporte intr-un anume fel, sa treaca mai departe sau sa mai astepte. Indiferent de alegerea pe care a facut-o Observatorul, particula este cea care experimenteaza optiunile. Ideea e ca manifestarea energiei transcede ideea clasica de timp si spatiu.
 
Ganditi-va la cei 20 de wati de energie ca la un holoproiector, care afiseaza rezultatele experimentului pe un ecran. Indiferent daca Observatorul a oprit sau a pornit al doilea separator de fascicule, holoproiectorul ramane activat de aceeasi baterie de 20 de wati. Conform Biocentrismului, spatiul si timpul sunt doar instrumente pe care creierul uman, „bateria de 20 de wati”, le foloseste ca sa aranjeze intr-o forma accesibila informatiile primite. Mintea are nevoie de ele. „Bateria” nu, doar le proceseaza la un moment dat, dar functionarea ei categoric nu depinde de timp si spatiu.
 
 
Legatura Cer-Pamant
Vorba lui Einstein: „Oamenii ca mine stiu ca diferenta intre trecut, prezent si viitor nu este decat o iluzie perpetuata de incapatanarea umana”. Orice se intampla cu trupul uman, „bateria” este cea care va experimenta trecerea prin „al doilea separator de fascicule”. Aici intervine Multiversul. Intr-un univers, trupul poate sa moara, dar simultan, in alt univers, el poate continua sa traiasca.
 
 
Practic, ceea ce au descoperit cercetatorii acum, in trecut se numea Pomul vietii, a carui filosofie se regaseste in toate culturile antice. Este Thorul, „legatura Cer – Pamant”, care constituie calea prin care „fantana nemuritoare de energie”, „bateria de 20 de wati” purtatoare de infoenergie sare dintr-un univers in altul. In stiinta, Thorul poarta denumirea de Podul Einstein-Rosen. De fapt, sunt mai multe poduri, fiecare catre alt univers, care uneste „gaurile negre”. Conform acestei teorii, universul in care ne aflam noi se afla in interiorul unei gauri negre, care exista in interiorul altui univers si tot asa. Cine este Observatorul care alege sa ne comute la un moment dat, acordand „bateriei” energoinformationale sa experimenteze si alte universuri? Rugaciunea „Tatal nostru” contine esenta acestei teorii: „Tatal nostru care esti in ceruri (…) / Faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant”!
 
S-a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
2013-01-24 · | Autor: Adina Mutar
SURSA: http://www.enational.ro/dezvaluiri/romania-mea/s-a-dovedit-stiintific-moartea-nu-exista-232315.html/#ixzz2Pq5HedwM

================================================
======================================
==================================================
=============================================

9 comentarii:

 1. Nenea ala n-are nici cea mai mica dovada ca bateria de 20 de wati nu se dezintegreaza dupa moartea fizica ( dupa o perioada ). Zice doar ca exista bateria.
  Adica eu trag nadejde pana in utlima clipa, ca bateria aia se imprastie si elibereaza energia in Univers. O viata pe pamant mi-a fost foarte de ajuns, nu vreau sa mai servesc si altele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Tzipi,te salut!
   Nu te grabii, surioara! Lucrurile nu sunt atat de simple! Nimeni aici nu vorbeste de "reancarnarea" atat de discutata/discutabila conceptual. "Multiversul" este "ceva" in care si eu cred. Mai mult, de catva timp experimentez PERSONAL acest INEDIT, care aduce DOVEZI concrete in sprijinul conceptului "multiversului".

   Ștergere
 2. Salutare !

  Nici eu nu vorbeam despre reancarnare.Mie imi este clar ca Multiversul e o realitate, insa cine are chef sa-l exploreze, dupa o viata traita pe planeta asta ? Nu mai servesc de buna voie ! De asta era foarte atractiva ipoteza cu bateria care se disipa, isi pierde energia, si gata circul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Apropo de ... "Nu mai servesc de buna voie!" ...
   ==============
   Teoriile reancarnarii sustin ca... si asa, nu avem memoria vietilor anterioare! Tzipi, si "aici", ca pe "pamant": NIMENI nu te intreaba cu BUNA CREDINTA ce vrei, daca vrei ori nu vrei.... Intotdeauna aproape, hoatarasc "ei" pentru noi, fac ce vor muschii lor, noi nu contam in ECUATIE! A dracului problema, ale caror rosturi inca nu le intrevad!

   Ștergere
  2. Nici eu nu pot deslusi toate itele, insa sunt convinsa ca e acolo "cineva",( posibil, zeii care ne-au creat si ne cultiva-recolteaza ) care ne reancarneaza cu de-a sila : posibil ca recicleaza sufletele care pot fi imbunatatite genetic intr-o noua viata pe pamant.
   Eu nu pot sa cred ca exista cineva care se reancarneaza de buan voie si nesilit de nimeni ...

   Ștergere
 3. http://news.yahoo.com/mysterious-stone-structure-discovered-beneath-sea-galilee-111707097.html

  RăspundețiȘtergere
 4. http://www.wakingtimes.com/2013/04/10/ancient-civilisations-six-great-enigmas/

  RăspundețiȘtergere
 5. nimeni nu te reincarneaza cu de-a sila dar, desigur este mai usor sa dai vine pe cineva decit sa iti responsabilitatea de a-ti purifica karma intr-o singura viata si a te elibera-nu depinde decit de tine tzipi

  RăspundețiȘtergere
 6. http://news.yahoo.com/ancient-europeans-mysteriously-vanished-4-500-years-ago-151646349.html

  RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări