Google Translate

marți, 17 octombrie 2017

Coincidențe stranii...'punere in scena'...'exploatare in orb'?!? Comemoram 2 ani... de la Tragedia/Incendiul din clubul Colectiv! Enigmele raman...


Goodbye to Gravity lansează albumul "Mantras of War"
20 august 2015
Goodbye to Gravity lansează albumul "Mantras of War" pe 30 octombrie. Noul material conține 10 piese și marchează începutul colaborării cu Universal Music România.
-------------------------------
"Mantras of War" a fost produs în decursul anului 2014 de către basistul Alex Pascu în studioul Traian 150 din București. Goodbye to Gravity a plecat apoi în insula Santorini pentru a mixa discul la Black Rock Studios, cu ajutorul experimentatului inginer de sunet Kostas Kalimeris, care a colaborat cu numeroși artiști precum Bring Me The Horizon, Steve Harris și Joe Bonamassa. Materialul a fost masterizat de Svante Forsbäck (cunoscut pentru colaborări cu trupe precum Rammstein, Volbeat și Amorphis) la studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda.

Cover artwork-ul a fost realizat de designerul Radu Damian în acuarelă, pentru un look retro SF autentic.
------------------------------------
Tracklist "Mantras of War" - Goodbye to Gravity :

      1.The Day We Die (4:47)
           2.Shadow Puppets (4:24)
           3.Atonement (4:33)
           4.Four Minutes of Rage (3:59)
           5.Rise From the Fallen (3:36)
           6.Heed the Call (4:15)
           7.What If (3:54)
           8.Spaceman (Babylon Zoo cover) (3:04)
           9.This Life Is Running Out (3:54)
    10.Ode to a Sacrifice (5:34)

Sursa: https://www.infomusic.ro/2015/08/goodbye-to-gravity-mantras-of-war/
 ----------------------------------------


Goodbye To Gravity lanseaza noul album 'Mantras of War' in Club Colectiv

Vineri, 30 octombrie 2015, Goodbye To Gravity lansează noul album 'Mantras of War' cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!

Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul ‘Mantras of War’ precum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.

“Este o etapă foarte importantă pentru noi”, spune basistul Alex Pascu. “Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.”

“Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adaugă vocalistul Andrei Găluț.

Sursa: http://www.letsrock.ro/noutati-Goodbye+To+Gravity+lanseaza+noul+album+Mantras+of+War+in+Club+Colectiv-7705.html
------------------------------------------------


Friday night October 30, 2015 (one day before Halloween) saw a great horror as disaster struck in one of Bucharest’s chief nightclubs – Colectiv. The night featured the band Goodbye to Gravity that was launching a new album called “Mantras of War“, including a piece with a premonitory title: “The Day we Die”.../




"Ziua în care vom muri".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări