Google Translate

sâmbătă, 5 iulie 2014

Vitejii de demult-oameni cu nume. Adevarata istorie a Nephilimilor si a Giborimilor de Tzephanyahu H. O’heachthighearna. Elita globalista nu vrea ca dvs. Sa cunoasteti aceste informatii.


Vitejii de demult-oameni cu nume.
Adevarata istorie a Nephilimilor si a Giborimilor de Tzephanyahu H. O’heachthighearna
Elita globalista nu vrea ca dvs. Sa cunoasteti aceste informatii.






=====================================================================
===============================================================
===================================================

4 comentarii:

  1. ADN-UL TIBETANILOR

    http://www.economist.com/news/science-and-technology/21606257-secret-tibetans-success-lies-ancestors-who-were-not-quite-human-life

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dracu' pseudonim are asta? Jumate de nume este evreiesc, jumate irlandez. Nicaieri pe internet nu am gasit pe individul cu un astfel de nume. Ce hram are asta, ce credibilitate are, sincer?

    RăspundețiȘtergere
  3. ozn in chile?

    http://www.huffingtonpost.com/leslie-kean/government-agency-in-chil_b_5558713.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Admin, urmaresc blog-ul dvs si gasesc majoritatea articolelor interesante. Dar as dori sa va atrag atentia ca mesajul initial al acestui material nu va face cinste. Nu se poate ponegri in acest fel o biserica(ORTODOXA) care pastreaza traditiile direct de la Sfintii Apostoli si careia poate ca ii datoram chiar si existenta noastra ca popor unitar si vorbitor de limba romana. Eu cred ca multe afirmatii din prezentul material pot fi combatute cu usurinta de catre unul din staretii manastirilor romanesti din tara sau de la Sfantul Munte. Dar asa isi exprima de obicei membrii sectelor opiniile, numai fata de oameni cu prea putina sau fara pregatire teologica. Am mai citit despre astfel de confruntari din care "sectarii" au iesit de-a dreptul sifonati si au plecat cu coada intre picioare. Sunt curios ce ar fi raspuns parintele Arsenie Boca unui astfel de individ?
    Ca sa clarific ceea ce reclam, ma refer la partea introductiva despre bisericile mincinoase, la felul cum Biserica Ortodoxa este pusa la un loc cu cea catolica, la faptul ca ea ar ascunde cartea lui Enoh si altele. Cum sa ascunda cineva ca au existat uriasi cand se spune clar chiar in Vechiul Testament? Aici e vorba de credinta fiecaruia, atata timp cat este scris in Biblie, ca si om, problema se pune daca tu crezi ( esti crestin ) sau nu crezi in ce e scris acolo.
    Rugamintea mea este ca pe viitor sa treceti printr-un filtru aceste materiale si sa aveti in vedere ca marea majoritate sau majoritatea covarsitoare a romanilor care traiesc atat pe teritoriul acestei tari cat si in afara granitelor ei sunt crestini ortodocsi cu stramosi care s-au jertfit pentru aceasta credinta.
    Toate cele bune si Doamne ajuta!

    Adrian

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări