Google Translate

duminică, 24 noiembrie 2013

Maya. Civilizaţia Maya. Artefacte. Civilizatii extraterestre. UFO. OZN. Razboaie ale zeilor. Soare. Comete. Un DOCUMENTAR... care NU a mai aparut! Innecat intr-un scandal! Dar...artefactele spun ENORM. Vorbesc singure!


Iata un ARTEFACT în care se poate observa, în centru, o planetă cu atmosferă. Aceasta poate fi Pământul… Spre sud găsim o planetă mai mică, posibil un satelit care nu are atmosferă (Luna???). În cele 4 puncte cardinale observăm că sunt 4 nave extraterestre. La cel aflat în partea de nord observămun detaliu extreme de important: un om îmbrăcat în costum şi cască de cosmonaut!!!
 
OZN-ul dinspre est este plasat în spatele unei comete sau asteroid, în timp ce OZN-ul din vest se deplasează spre această cometă pentru a o opri sau devia din calea Pământului. Observăm inclusiv un câmp de forţă specific. Acest OZN, care împinge înapoi cometa, este altfel reprezentat decât celelalte pictograme.

Documentarul realizat de Jason Kirby, care arată legătura între civilizaţia Maya şi OZN-uri extraterestre, desi a fost promis in INTEGRALITATEA lui... NU cunosc sa fi aparut undeva.
Mai mult, exista AFIRMATII [ Mayan documentary filmmaker breached contract, committed fraud ] ca s-au produs fraude, incalcari grave CONTRACTUALE... care ar fi condus la incetarea filmarilor, stoparea productiei. Ca lucrurile au stat asa sau altfel... NIMENI nu mai spune.

Secvenţele din acest mini-documentar insa, conţin unele obiecte descoperite mai mult sau mai putin recent, în anumite camere din piramidele mayaşe, care nu fuseseră găsite până acum. Asta şi pentru că mayaşii construiau piramidele una în cealaltă, iar tehnica folosită de către arheologi nu permitea să vedem acolo unde mayaşii au încercat să nu o putem face!


Calakmul, pyramid

În documentarul cu pricina sunt prezentate anumite descoperiri foarte recente pe care guvernul Mexican le-a ţinut secrete, şi care arată foarte clar reprezentarea unor OZN-uri, dar şi a extratereştrilor!

Raul Julia-Levy, un producător care lucrează în prezent la un documentar solid despre legătura mayaşilor cu civilizaţiile extraterestre, şi care beneficiază de ajutorul guvernului Mexican pentru a avea acces la descoperiri care până acum au fost ţinute secrete, a vorbit pe seama incredibilelor dezvăluiri: “Toate astea sunt foarte importante pentru întreaga umanitate, nu numai pentru Mexic.

 Informaţiile, împreună cu unele dintre artefactele mayaşe prezentate în acest documentar au fost ţinute secrete de către guvernul mexican timp de 80 de ani. Recent, au fost descoperite alte artefacte mayaşe, informaţii despre ele fiind făcute publice de către guvernul mexican.

Conform Reuters, “Revelaţiile mayaşilor despre 2012 şi dincolo” este un documentar aflat în producţie, care va prezenta dovezi clare, codice (manuscrise), artefacte, şi alte documente puse la dispoziţie de guvernul mexican. Recent au fost descoperite noi dovezi ale contactului civilizaţiei Maya cu extratereştrii. Ministrul Turismului din provincia mexicană independentă Campeche susţine că “mayaşii obişnuiau să construiască piramidele peste cele vechi, fapt care nu a făcut posibile senzaţionale descoperiri” . În zona arheologică Calakmul, arheologii de la INAH au descoperit noi camere într-o piramidă, neexplorate până atunci.

Pentru realizarea acestui documentar, guvernul mexican permite accesul realizatorilor la anumite secrete de stat în legătură cu sfârşitul calendarului mayaş. Informaţiile, protejate timp de 80 de ani, vor revela credinţele şi înţelepciunea mayaşilor despre evenimente viitoare, care sunt numite “şocante” de către producătorul documentarului.

Filmul este prevăzut pentru lansare înainte de sfârşitul calendarului mayaş, adică 21 decembrie 2012.
“Aceste dovezi explică cine suntem noi”, susţine Raul Julia-Levy. “Oficialii mexicani au declarat că mayasii şi extratereştrii au o istorie comună. Este oficial. Este cât se poate de oficial”, a adăugat producătorul documentarului aflat în lucru. “Lumea nu a văzut toate aceste lucruri. Nimeni nu le-a văzut încă. Dar sunt absolut convins că lumea este pregătită pentru a afla adevărul. Asta va crea un impact global în modul cum oamenii vor vedea realitatea”, a întărit Raul Julia-Levy.


“Toate astea sunt foarte importante pentru întreaga umanitate, nu numai pentru Mexic” a spus Raul Julia-Levy

 
 
Întrun alt artefact, figurat mai jos, se observă cum mayaşii au reprezentat un OZN foarte detaliat. Acesta decolează de la sol (se poate observa Luna în partea stângă). OZN-ul are aceleaşi semne distinctive ca şi cele de mai sus: o scară de acces figurată în centru, o cupolă de pilotaj, şi un jet de aer sub el.



Artefactul mayaş ne arată cum, din soare – aflat în partea de sud-vest a reprezentării – iese printr-un triunghi negru un OZN care se îndreaptă spre Pământ (aflat în zona de nord-est). De asemenea, mai observăm alte două OZN-uri, şi Luna.



Sateliţii americani de monitorizare a Soarelui au fotografiat acest triunghi negru aflat în soare, care are o mărime impresionantă, şi care i-a intrigat pe cercetători. Acest triunghi este foarte clar reprezentat pe artefactul mayaş! Să mai amintim că mayaşii au susţinut mereu că soarele este de fapt o poartă stelară (stargate) prin intermediul căruia nave cosmice extraterestre călătoresc în galaxie, aşa cum a declarat Hunbatz Men, membru în Consiliul Înţelepţilor Mayaşi.

Nassim Haramein subliniază că aceste două artefacte importante desemnează evenimente cosmice care au avut loc în trecut, sau care vor avea loc în viitor. Concluzia, citează roaim.net, este susţinută de faptul că mayaşii aveau un calendar foarte exact. Despre acesta deja ştim că le întrece în exactitate pe cele moderne, şi că se încheie pe 21 decembrie 2012. Faţă de aceast aspect există teorii care susţin că mayaşii aveau cunostinţe detaliate despre anumite evenimente care urmau să se producă în viitorul lor.

Sursahttp://ovidiuciutescu.wordpress.com/2012/09/15/1incredibilele-intalniri-ale-civilizatiei-maya-cu-ozn-uri-extraterestre-foto-video/
=================================

================================================
================================================================


Mayan Secrets to Be Revealed by Mexican Government in '2012' Doc
 
Le gouvernement du Mexique dévoile des pièces mayas prouvant le contact extra-terrestreAncient Artefacts with images resembling ET's & Space ships????..===========================================================================================================Mayan documentary filmmaker breached contract, committed fraud========================================================================================================================================================
MULTUMESC, prietene Danila!
=====================================
 
Bună dimineaţa la toată lumea!
"Umblînd pe NET" am găsit ceva interesant, chiar foarte interesant. Dacă este adevărat ceea ce se afirmă acolo, atunci omenirea trebuie să-şi revizuiască întreaga istorie.

*******************************
Le gouvernement du Mexique dévoile des pièces mayas prouvant le contact extra-terrestre.

Sursa: http://www.arcturius.org/chroniques/?p=17484

S-aveţi o zi bună!
 
=================
============================================
==============================================================

3 comentarii:

  1. Interesant! Chestiile astea te pun pe ganduri...Trebuie sa-mi reevaluez - macar in parte "optica" despre "LUME + VIATA".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, sper ca nu sunt off-topic, am revazut recent un documentare despre Atlantis, Agharta si Shamballa, civilizatiile Mayase, ingeri, confederatii galactice multe altele despre ordinea mondiala si rasele de extraterestrii si intraterestrii implicati in developarea Terrei si evolutia rasei umane. Documentarul are 6 ore dar merita fiecare minut pentru cine are rabdare. Am participat la adaptarea acestuia in limba romana dupa cat m-am priceput dar momentan nu am accesul necesar pentru a-l incarca pe filelist. Poate intr-o buna zi o sa fie disponibil si tradus pentru publicul larg.
      Va dau un link pe youtube pana atunci. Imi cer scuze pentru cei care l-au vazut deja. Daca vi se pare interesant si considerati puteti sa il publicati ca un blog entry.
      link-ul este:
      https://www.youtube.com/watch?v=px3HWwDUsyI

      Ștergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări