Google Translate

sâmbătă, 7 iunie 2014

Serapeum.Saqqara.Platoul Giza.Egipt. Prostia, incultura unora, fâlfâie pe net un SECRET cunoscut de peste doua milenii..., cu titlu de MARE si misterioasa DESCOPERIRE. Din pacate... Stapanii, OCULTA MONDIALA se opun aflarii adevarului. Au preferat sa declanseze... "Primăvara arabă"!




Serapeum.Saqqara. Platoul Giza.Egipt.
Foarte aproape de faimoasele piramide din Egipt a fost descoperită o reţea subterană complicată de camere şi tuneluri, cu minunate arcade şi nişe misterioase. O parte a acestor vestigii din antichitate a fost deschisă pentru vizitare în decembrie, 2012. Ansamblul subteran este numit Serapeum.






În acele nişe, arheologii au descoperit cel puţin 22 de cutii din piatră, precum nişte monoliţi, cântărind între 60 şi 70 de tone fiecare, în greutate fiind inclus şi capacul masiv de aproximativ 30 de tone.




Unul dintre aspectele remarcabile în legatură cu aceste cutii, care sunt goale în interior, este că suprafaţa lor este executată cu o precizie excepţională, toleranţa la planeitate fiind de doar câteva zecimi de milimetru; de asemenea, unghiurile acestor enigmatice paralelipipede sunt realizate la o perpendicularitate perfectă (exact 90 de grade). Mai mult decât atât, interiorul acestor gigantice „cutii” din piatră goale este atât de bine şlefuit, încât suprafaţa acestora este precum oglinda.


 Poate că cel mai remarcabil aspect în legătură cu aceste realizări impresionante şi totodată inexplicabile pentru nivelul tehnologic pe care savanţii moderni îl atribuie vechilor egipteni îl reprezintă materialul din care ele sunt alcătuite. Pentru mai multe detalii în această direcţie urmăriţi clipul video, în care Steven Mehler este ghidul prin lumea fascinantă şi misterioasă a Serapeum-ului din Egipt:


 

 
Însăşi existenţa acestor construcţii extraordinare, cum ar fi Serapeum sau piramidele de pe platoul Gizeh demonstrează cu prisosinţă că populaţia acelor vremuri nu ar fi putut realiza niciodată, tehnologic vorbind, ansamblurile arhitectonice respective (sau cele din alte zone ale lumii, cum ar fi Mexic, Peru, Bolivia, Cambodgia, China etc). Din acest punct de vedere, prostia egiptologilor şi a savanţilor contemporani sau, mai bine zis, manipularea informaţiei istorice de către cabala malefică, care susţine că un popor sărman, abia ieşit din caverne, a putut proiecta şi realiza aceste monumente megalitice, este ea însăşi o prostie monumentală.

 
Un argument simplu şi logic ar fi următorul (pe lângă nenumărate alte dovezi ce desfiinţează „blocada” ştiinţei „moderne” instituită în scopul ascunderii adevărului): dacă egiptenii din antichitate aveau în urmă cu 4-5 mii de ani cunoştinţele necesare edificării unor astfel de construcţii foarte complexe, unde ar fi trebuit să ne aflăm noi în prezent din acest punct de vedere, al tehnologiei construcţiilor? În loc de aceasta, chiar şi în zilele noastre construim case din chirpici sau nu suntem capabili să proiectăm coloşi de genul piramidelor din Egipt. Într-adevăr, proiectarea şi construcţia unor astfel de monumente, la parametrii la care ele au fost realizate, chipurile, „în urmă cu 4500 de ani”, nu este posibilă în prezent, după cum au declarat unii dintre inginerii, arhitecţii şi oamenii de ştiinţă care încă mai dau dovadă de un anumit bun simţ şi decenţă ştiinţifică.

Toate acestea se petrec în prezent deoarece a existat şi continuă să existe o luptă disperată din partea celor care încearcă să conducă, să controleze şi să stăpânească lumea, pentru ca omenirea să nu afle adevărul despre originile sale şi nici despre faptul că, în trecut, ea a fost vizitată de reprezentanţi ai unor civilizaţii extraterestre, care au realizat acele construcţii extraordinare.

 Nu este mai puțin adevărat că există de asemenea un mare scepticism în rândul majorității oamenilor cu privire la aceste aspecte oculte. Ei nu doresc sa fie deranjați din dulcea lor mediocritate; ei sunt mulțumiți cu ochelarii de cal ce le-au fost puși, ba unii sunt chiar ferm convinși că acesta este adevarul.

Pentru ei, atunci când va fi revelat, adevărul va fi dureros, deoarece vor trebui să rezolve nu doar o problemă gravă de concepție, ci și una care ține de orgoliu și de devenirea lor spirituală.

Sursa:
http://www.edituradaksha.ro/articles/view/cutii-din-piatra-misterioase-gigantice-cantarind-60-de-tone-fiecare-au-fost-descoperite-in-subteranul-platoului-gizeh-langa-marea-piramida-din-egipt-a175
=======================
============================================
===========================================================

Alte surse. Click here:
1. Lost History of the Pyramids - The Underground Labyrinth of Egypt
 


2. Mysterious Enormous Underground Labyrinth Of Egypt
Holds Secrets Kept From The Outside World


3. Mysterious Enormous Underground Labyrinth Of Egypt Holds Secrets Kept From The Outside World

===================================================================
===================================================
============================

2 comentarii:

  1. latino.foxnews.com/latino/lifestyle/2014/06/06/new-trail-to-machu-picchu-found-in-peru-nearly-mile-long-and-with-tunnel/

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.topsecretwriters.com/2014/05/astronomers-baffled-mystery-radio-bursts-space/

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări