Pagini de interes

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Sfinxul din Bucegi! Un TEMPLU, ALTAR megalitic enigmatic! Un BRAND de tara, incomparabil cu frunzele Elenei Udrea!

Monument of Humanity
 
"Our discoveries were made like this: Observing rocks near where thousands of people lived, but they didn’t see them because they lacked faith in the magic world and in the works of art left by a former humanity which created and respected this world and produced these incomparable works of art, but left no signature. The artistic work was the rhythm of life, like heartbeats, or breathing, or walking on this earth. It was a work of magic.
 
Humanity has forgotten all of this and considers going to the moon much more important. It cannot explain the appearance of these genius men who break all barriers to arrive at surprising results without seeking for himself, and without listening to dogmatic voices - which try to reduce to words that which has no name.
 
We demonstrate in this book that the carvings and the sculptures made in the natural rock, to be seen from a point of view or a certain direction, and in conditions of special lighting, give credit to a style that could only be expressed by men of profound pantheist faith. The technique of these sculptors has not been repeated in subsequent history.
  
These works are found in different places on earth, very removed from one another, repeating the same symbols, and with one thing in common: they are found around sacred mountains, temples of lost humanity, so they won’t be forgotten and that they may serve one more time to purify and save humanity."
 
 These are the words of Daniel Ruzo, found in the introduction of his book, "Marcahuasi The Story of a Fantastic Discovery", first published in the Spanish language in 1974. Ruzo (1900-1993) was certainly one of the grandfathers of the New Age.
 
The "monuments repeating the same symbols" are found in Tepotzlan and Guanajuato, Mexico; Rio de Janeiro and Vila Velha in Brazil; Lake Titicaca, San Cristobal and Los Angeles in Peru; Stonehenge and Avebury in England; The Sacred Valley of the Kings in Egypt;  the Carpatos mountains in Rumania; and Kakadu National Park in Australia to name a few. Although Daniel Ruzo also studied the monuments of the Easter Islands, he made no conclusion about their origin. All of the monuments in all of these places, according to Ruzo, were created by a humanity that lived before the time of the flood for which Noah built his arc.
Cititi in continuare aici:
 
 
 
 
Sfinxul din Bucegi, Romania,
comparat de unii cu ... Sphinx of Egypt
 
 
Sphinx of Egypt
 
 
Sfinx ... din Bucegi, Romania
 
 
Bucegi Sphinx Romania
 
 
Sphinx of Egypt, vazut din spate ...
 

 
Sfinxul din Bucegi Romania, vazut din spate ...
 
 
 
Si totusi ... Sfinxul din Bucegi ...
 
 
 
 
... the Carpatos mountains in Rumania ...
 
 
Hmm ... parca simt Chemarea strabunilor! Voi ce credeti?
Admin, V.Burcu
P.S.: Scurta introducere cu Marcahuasi, cu al lor "Monument al Umanitatii", este tocmai in scopul de a demonstra cat de mult pretuiesc altii, valorile cu care i-au harazit Zeii !
Admin, Romania Megalitica

41 de comentarii:

  1. Multumesc cititorului de azi, din CHISINAU, R.Moldova! Daca revine, sau alti frati romani VOR sa CONTRIBUIE cu materiale, PHOTO, alte documentare ori COMENTARII la acest Blog, sunt bine-veniti! Aceeasi multumire si rugaminte pentru TOTI cititorii, inclusiv din afara granitelor Romaniei! Cu deosebita prietenie,
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfinxul din Bucegi alt. 2216 m
    Situat la 10 minute de cabana Babele, marele Sfinx din Bucegi, a fost fotografiat, se pare, pentru prima data, prin anul 1900, dar din fata, si nu din profil, asa cum apare in imaginile “uzuale”. El a fost denumit astfel abia incepand din anul 1936. Imaginea de sfinx a aparut in momentul in care stanca, azi inalta de 8 m, cu o latime de 12 m, a fost privita dintr-un anumit unghi, avand drept reper o axa ce porneste de la el catre Baba Vantoaselor, cum i se spune unei stanci din preajma. Stanca cu infatisare de om priveste spre cercul de precesie al echinoctiilor. Megalitul capata conturul cel mai limpede la 21 noiembrie, cand apune soarele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Babele
    Alaturi de Sfinx se inalta grupul de stanci cunoscute sub numele de "Babele". Pastrand legatura cu Sfinxul ele au fost supranumite "Altarele ciclopice din Caraiman" fiind inchinate Pamantului si Cerului, Soarelui si Lunii ca si lui Marte, zeu al razboiului si al agriculturii. Despre aparitia lor s-au format legende si teorii. Unii cercetatori apreciaza ca agenti modelatori au fost apa si vantul cu sprijinul inghetului si dezghetului. Se are in vedere si alternanta rocilor, gresii si calcare de pe platou. Insa nu poate fi negata interventia umana la finisarea formelor mai mult sau mai putin regulate. Pana acum, nici o dovada stiintifica nu a putut explica pe de-a intregul acest fenomen si astfel, legendele in jurul acestor stanci se dezvolta in continuare, unind realitatea cu supranaturalul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice vizitator al Bucegilor, indiferent de unde vine, a auzit si a dorit sa vada, cel putin o data, ciudatele forme ale stancilor de pe platou.

    Cel mai mult ne atrage "Sfinxul" (2216 m altitudine). Prin aspectul sau omenesc, creaza o imagine tulburatoare: fata proportionata, buze severe, barbie voluntara. Dupa toate probabilitatile avem o reprezentare a supremei divinitati a timpurilor pelasge. Pelasgi au fost triburi preindoeuropene care au populat indeosebi regiunea Marii Egee, pana la migratia triburilor grecesti, extinzandu-se astfel pana in Elada, Asia Mica si Egipt.

    Sfinxul reprezinta, dupa istoricul N. Densusianu, "Figura cea enorm de colosala din Carpatii Daciei si care ne infatiseaza o expresie suverana de demnitate si o imensitate de putere ce nu putea sa reprezinte decat pe zeul cel mare, national al triburilor pelasge, caruia i-au fost consacrate peste tot locul inaltimile cele mai impunatoare ale muntilor".

    Sunt destui istorici chiar si contemporani care vad in Sfinxul de la Gizeh o copie a celui de pe platoul Bucegilor. In sprijinul acestei ipoteze vine si constatarea asemanarii Sfinxului din Bucegi cu o statuie a lui Zeus descoperita in Italia si pastrata actualmente la Vatican. Acest bust prezinta trasaturile lui Zeus intr-o figura barbara, severa caracteristica tracilor. Iata o serie de asemanari care fundamenteaza ipotezele expuse: actualul Sfinx al Bucegilor are aceeasi inaltime cu Marele Sfinx egiptean de la Gizeh. Desi toate zeitatile Egiptului au corpuri omenesti si capete de animale, Sfinxul de la Gizeh are corp de leu si cap de om. Alaturi de Sfinx se inalta grupul de stanci cunoscute sub numele de "Babele".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Sfinxul reprezinta, dupa istoricul N. Densusianu..." - Draga Anonimule, N. Densusianu nici n-a cunoscut despre existenta Sfinxului, nici nu l-a descris. Daca totusi insisti in a afirma contrariul, te asteptam cu citat, lucrarea, pag (cu anul editiei, ca Dacia preistorica a avut mai multe).

      Ștergere
  5. Sfinxul, omul de piatra

    Cea mai misterioasa alcatuire din Carpati ramane Sfinxul din Bucegi, megalitul aflat la 2.000 de metri inaltime si care seamana tulburator cu Sfinxul egiptean. Dintotdeauna oamenii s-au intrebat daca uriasa forma de piatra este efectul eroziunii sau o lucrare realizata de mana omului. Nu exista niciun indiciu care sa conduca la un raspuns, nicio inscriptie, niciun document, nimic. Nicio indicatie despre provenienta acestui monument megalitic. E destul de dificil sa crezi ca vantul si ploile au putut sapa o stanca astfel incat sa reprezinte un cap omenesc. Cu atat mai mult cu cat in jurul lui se afla un spatiu liber care te face sa te gandesti la un amplasament ales anume. Si apoi, daca el a fost inaltat de oameni, cine erau acestia si cand au cioplit capul de stanca? S-a spus ca Sfinxul ar fi o reprezentare a unui zeu primordial, poate a lui Saturn. Dar ce civilizatie sa fi fost aceea care sa ridice la o asemenea inaltime imaginea unei zeitati cu figura umana?

    Informatii de pe net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va sugerez urmatorul traseu:
      - ziua 1 - telecabina Pestera - Babele - Omu
      - Ziua 2 - Omu - Dunga rosie - Doamnele, Batrana, Saua Sturnga - Padina
      De ce? pentru ca va veti raspunde singuri la intrebare. Incercati sa schimbati punctul de vedere. Traseul e bun si pentru copii.

      Fiti atenti la cum arata muntii din aceasta parte. Sunt din acelasi tip de roca. De ce vantul si apa au facut complexul Sfinx-Babele numai pe o ramura a Bucegilor? La un moment dat, de pe muntele Batrana veti vedea Sfinxul. Contemplati! Veti intelege multe, mai ales daca incercati sa intelegeti toponimia. In momentul in care veti intelege nu veti mai avea dubii cine a facut acel complex.

      Ștergere
  6. Carpatii sacrii si energia vie.

    De pe Codul lui Oreste:
    In perioada de “dezghet”, cand Romania isi cauta surse pentru a se prezenta ca o tara puternica, cu o mostenire istorica mareata, si aici ma refer la perioada anilor 1967-’69, foarte multi arheologi si istorici au studiat structurile megalitice gasite in Carpati.

    Astfel, Daniel Ruzo, din Peru a scris despre prezenta unei pesteri in care se afla un tezaur ancestral. Iata cateva fraze din comentariul unui film documentar care se afla, in prezent la studioul Sahia Film: “Carpatii sunt o regiune a lumii, in care se situa centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute pana in ziua de azi”.
    Zona cea mai interesanta si misterioasa se intinde intre Varful Omu si Sfinx. Aproape toti ocultistii, inclusiv eu, am simtit calatorind in aceste zone, configurari energetice speciale. (foarte interesante sunt lucrarile lui Cornel-Dan Niculae: Leacuri si remedii magice din Carpati si Matraguna).

    Daca adugam si miile de marturii ale aparitie OZN-urilor in aceasta regiune, am putea afirma, fara sa gresim, ca exista un dreptunghi magic intre meridianele 23-26 de grade si paralele 45-46 de grade, care se comporta, uneori ca o zona crepusculara. (lucrarile lui Radu Cinamar si gen. Emil Strainu, compleateaza informatia cu date foarte interesante), insa cele mai “grele” pareri ne vin din istoria antica.

    Istoriografi, precum Hesiod, Homer, Dionisie Periegetul si chiar ilustrul Eschil au scris despre Varful Omul, ca fiind “cel mai maiestuos monument al lumii pelasge”. (grecii credeau despre pelasgi, ca sunt nepotii lui Zeus, nascuti din impreunarea fiului zeului suprem cu populatia aflata pe aceste meleaguri), iar Nicolea Densusianu scrie in Dacia Preistorica ca varful Omu este a saptea coloana a cerului pe pamant. Aici se afla centrul cercului de unde incepe civilizatia umana, cel putin asa credeau anticii.

    Daca configuram mental perimetrul care contine cetatea sacra Sarmisegetusa si varful muntelui Kogaion (locul unde, legenda spune, ca s-a retras intru eternitate maretul Zamolxe), putem avea o imagine de ansamblu, virtuala ce-i drept, a inimii civilizatiei geto-dacice. Legendele mentionate de istoricii greci povestesc de o Cale Sacra, prin care dacii reuseau sa comunice cu hiperboreenii. Herodot o numeste “Exampaenos-calea catre lumea primordiala a primilor zei”.

    Si totusi ... prea putini romani interesati!
    Protejarea patrimoniului, nu intereseaza!
    Autoritatile nu au decat un ZEU: "banul"!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Admin,

      Am ajuns aici din "intamplare", am citit cateva comentarii.
      Nu sunt chiar putini romani interesati, daca stau sa ma gandesc sunt mai multi decat as fi crezut! (si nu-i am pe toti in vedere!)
      Din pacate istoricii, arheologii, alti specialisti care ar trebui sa fie interesati de protejarea patrimoniului au o educatie profesionala formata de o scoala orientata gresit, voit!
      Tinerii specialisti, ambitiosi, pot schimba ceva. Noi, amatorii, putem ajuta cu puterile noastre, poate se schimba ceva in mentalitatea prafuita a oficialilor responsabili.
      Multa stima pentru ceea ce faceti, succes in continuare!

      Ștergere
  7. Sfinxul românesc din Bucegi,
    nu are doar aspectul sfinxului, ci si atributele misterioase ale acestuia. Orbita sa de piatra, pare sa accepte imaginea unei lumi care trebuie privita cu ingaduinta, care are multe de invatat si mare nevoie de ajutor. Atunci când te afli inpreajma lui, ai senzatia ca veacurile nu iti sunt destinate tie, biet muritor, decât daca intelegi care iti e rostul.

    De aici, de sus, eu pot privi fiecare fapta a voastra, pare sa spuna cel ce strajuieste inaltimile Bucegilor. Toate lucrurile si intâmplarile la care am fost martor sunt pentru mine fapte previzibile.

    Rolul meu este cel de straja a neamului care a trait cândva aici, care vietuieste si astazi, dar care din pacate, si-a uitat radacinile si rostul.

    Câte natiuni se pot mândri cu un Sfinx inaltat pentru ele?

    Câte natiuni se pot raporta la inspiratele initiative ale stramosilor, cunoscatori de taine ancestrale, care au avut forta de a daltui in piatra, arhetipul maretiei?

    Sfinxul din Bucegi este cunoscut astazi doar ca o destinatie turistica. Oamenii vin, se uita la el, percepându-l ca pe inca un punct bifat din agenda excursiei.

    Exista insa in tara aceasta oameni simpli, daruiti de Dumnezeu cu puteri vizionare, care stiu ca Sfinxul Bucegilor sta intr-adevar de paza.

    Vizionara Valentina, femeie oarba din Iasi, a descoperit ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. De asemenea, ea afirma ca subteranele nedescoperite ale acestuia ascund o adevarata arhiva, din timpuri imemoriale, la care oamenii vor avea acces dupa multi ani.

    “Acolo e trecutul omenirii! Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, e demult, demult, tare mult inainte.”

    “Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamântului pe care locuim. De fapt, in Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie.” (…)”Atunci când cu stiinta care va fi pe pamânt va birui cineva sa ajunga sub muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea va sti ce are de facut. Dar asta se va intâmpla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi…”

    Noi, traitorii de pe acest pamânt, nu avem calitatile extrasenzoriale ale Valentinei.

    Dar, atunci când ne aflam in preajma Sfinxului din Bucegi, reziduuri de memoie ancestrala ne spun ca nu este intâmplator faptul ca aceasta daltuire antropomorfa sta de straja pe culmile Bucegilor, in România.

    Intuitia ne spune ca, daca este purtatoarea unui anume mesaj, acesta va putea fi receptionat in folosul intregii umanitati.

    Misiunea noastra ar putea fi aceea de decriptor al informatiilor posibile, atât de bine pazite de Sfinxul Bucegilor.

    de Maria BARBU

    http://2012en.wordpress.com/2008/07/19/sfinxul-romanesc/

    RăspundețiȘtergere
  8. Totusi intr-o drumetie de toamna tarzie, intr-o zi destul de calda pentru acea perioada, am trait un lucru interesant in Bucegi!

    Spun acest lucru acum, dupa circa doi ani, pentru ca la acea data multi m-ar fi socotit plecat cu sorcova. Poate par exagerat cu protectia mediului dar de regula imi place sa realizez un echilibru intre real si ireal.

    Mergeam printr-o vale destul de larga, cu un peisaj deosebit. Eram cu un prieten, intre noi fiind o distanta de circa 50 metri. In drumetii, eu fie merg prea inainte fie prea in urma. De obicei parasesc traseul pentru poze sau diferite aspecte montane ce mi se par interesante!

    Cerul era senin si domnea o liniste deplina. Am mers printr-o astfel de liniste, fiecare cu gandurile lui pana la un moment dat…

    Cateva bubuituri infundate, ce nu le puteai localiza cu exactitate, ne-au oprit. L-am vazut pe prietenul de drumetie cum se albeste la fata si mi-am dat seama ca nu mi s-au parut acele zgomote. Nu le auzisem doar eu! La interval de 20-30 de secunde se repetau. Acel zgomot pe care nu l-am mai auzit pana la acea data si nici ulterior, ne-a trezit la realitate! Se auzea in preajma noastra, ca si cum ceva ar fi fost sub pamant sau nevazut, nu departe de noi!

    Cel cu care eram a povestit si s-a dus vorba. Dar cum el nu mai stia sa ajunga in acel loc, mi-au zis sa-i conduc. De parca eu nu aveam ceva mai bun de facut! O explicatie logica nu am gasit pana in acest moment. Dar daca nu ai o explicatie asta nu inseamna ca ai de a face cu ceva supranatural! Totul poate fi inteles daca incepi…cu inceputul
    http://buceginatura2000.wordpress.com/2010/02/22/fenomene-mistice-in-bucegi-evident-ca-sunt/

    RăspundețiȘtergere
  9. Sfinxul din Bucegi este un brand de tara INCOMPATIBIL cu frunzele Elenei Udrea. Asa e mult mai corect spus, draga Admin.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ally,
    Iti multumesc de cel putin doua ori!
    In primul rand, pentru prezenta, comentarii!
    Apoi, imi insusesc punctul tau de vedere!
    Este mult mai ... la obiect spus!
    Nu in ultimul rand, ai un Blog care merita toata atentia!
    Recomand tuturor prietenilor mei: Zborul spre... Acasa,
    http://zborul-spre-acasa.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. am fost acum citeva zile in bucegi ,urcind bineinteles si pe platou.am facut suficiente fotografii ale sfinxului si va pot spune cu mina pe inima ca privit dinspre piatra arsa si cam prin jurul orei 14 se vede foarte clar figura unui om modern apartinind zilelor noastre care priveste catre virful omu.
    acest chip poate fi vazut dor prin aparatul foto altfel nu se vede,cum de altfel nici pe vreo fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anonim 16:36 ,
    Trimite pozele sa le vedem si noi!
    Sunt convinsa ca Admin le va publica imediat!
    Are adresa de e-mail pe Blog!

    RăspundețiȘtergere
  13. admin ai o adresa se email pe care sa trimit niste poze cu sfinxul?(adica una pe care o poti da publica).
    Eu am incarcat 2 poze pe un site dar nu stiu daca o sa mearga.
    http://www.freeimagehosting.net/11071
    http://www.freeimagehosting.net/d86a0

    sunt 2 poze facute sfinxului cum vi dinspre cabana babele. spre surprinderea mea se mai distinge foarte clar un chip (se mai vede un nas si o gura, si dintr-un anumit unghi se mai vede un chip-dar asta am realizat abia acasa cand m-am uitat pe poze si nu am apucat sa studiez mai mult). oricum sper sa mai merg anul asta :))

    RăspundețiȘtergere
  14. imi place sa stiu cat mai mult despre tot ce se intampla...si chiar am auzit despre descoperirile americanilor impreuna cu cei din romania referitoare la ce se afla in muntzii bucegi..intre sfinx si babele undeva pe la jumatate se spune ca exista o mare galerie 4 mese si scaune cel mai mic scaun avand 2m inaltzime...si ca mai exista un tunel care ajunge sub o piramida din egipt.unul care ajunge sub intorsatura buzaului si inca unu...asa au vazut americanii cu ajutorul unui satelit si se spune ca au spart pe undeva casa poata patrunde in una din galerii...presupun ca fac ceva experimente sau incearca sa ajunga la capatul tunelelor...asta ar explica bubuiturile de sub pamantul pe carel vegheaza Sfinxul...as dori sa va informati.va multzumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Există acum un Portal Dacia Megalitică şi Antică pe facebook vrei să-l vezi urmăreşte ce este nou în el , ca prieten şi invitat. Îţi mulţumesc- Adaugă pe pagina mea la "Preferinţe" Lăsaţi un mesaj scurt în I'Like(Îmi place) ca să ştiu că aţi vizitat pagina. Sânteţi invtaţi toţi din acest portal ca prieteni.
    http://www.facebook.com/pages/Dacia-Portal-Antic-Megalitic/313800378663091
    http://www.facebook.com/pages/Biblia-tanach/113104248812667
    http://aramaicnewtestament.net/
    http://biblia-tanach.dinamicart.ro/
    http://www.biblemap.org/
    normal08course@photos.flickr.com
    http://www.flickr.com/photos/httpbiblia-tanachdinamicartro/

    RăspundețiȘtergere
  16. am o problemă de taste acum văd...... lipsesc câteva litere . prezint scuzele mele execelenţei sale gramatica limbii Române. Mâine o tastatură nouă!

    RăspundețiȘtergere
  17. ...Să-mi fie iertată o mică intervenţie... Şuvoiul de energie nu va slăbi ... energia omului va creşte foarte mult şi, comparativ cu aceea a locului - dar şi ea în creştere, aparent şi temporar ea va părea a slăbi... Dar atunci când aceasta se va împlini... nu va mai măsura nimeni diferenţele, căci concentrarea omului va fi la lucrarea sa pentru pământuri, ape, ceruri şi toate vietăţile lor, îndrumaţi de entităţile sale ajutătoare (îngeri îi numim azi)cu care vor conlucra mereu...
    Toate cele bune !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. am fost de doua ori vara aceasta in bucegi. am peste 1000 de poze stranse cu traseul din sinaia pina la piatra arsa, pestera ialomicioarei, babele/sfinx si vf omu. ce m-a frapat au fost zecile de fete umane/animaliere de pe sfinx cat si alte figuri de pe traseul spre omu si de peretetele de stanca de linga pstera. caut sa discut pe tema asta cu cineva care este interesat si de ce nu, sa facem schimb de poze si impresii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti propun sa faci o selectie de 30-40 PHOTO pe care sa le postam aici! Mi le trimiti pe e-mail: vburcu2005@yahoo.com, iar eu le voi posta pe site. Conditia, sa fie PHOTO bune, de inalta rezolutie si continut interesant!

      Ștergere
    2. ok, o sa fie simplu. v-am tms deja pozele cu sfinxul si urmeaza si citeva din pestera ialomicioarei si cu peretele de pe traseul spre pestera

      Ștergere
  19. buna seara! ati primit pozele?? aveti ceva comentarii de facut sau pareri?? astept cu nerabdare un semn

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Constantin J.,
      Am primit pozele si le-am studiat cu multa atentie!
      Toate, vor face obiectul primei postari.
      Eforturile domniei voastre, ca amator fara posibilitati "tehnice" prea mari, merita promovat, incurajat! Poate se vor gasi mai multi "amatori" care sa ... clarifice enigmele! Personal va multumesc si felicit!

      Ștergere
    2. Multumesc! pentru incurajari si astept sa discutam pe acest subiect. Intre timp am mai retusat citeva poze. Este un subiect amplu de discutat si de dezvoltat, chiar si ,,amatori" fiind. Multe din descoperiri le-au facut oamneii care nu aveau in cap deja inoculat o anumita directie. Cine stie?? poate cineva care va vedea pozele va avea o idee geniala. Eu in continuare citesc si ma informez cit pot de mult. Vreau ca la vara viitoare sa stiu mai exact ce sa caut si unde. Nu ma laud dar deja am strans destule informatii si sunt la inceput. O zi buna va doresc!

      Ștergere
  20. Vad ca multe poze sunt insotite de comentarii. Acum citesc cartea Dacia preistorica - Nicolae Denusianu dar imi pot face timp sa fac anumite comentarii din cartile pe care le-am citit anterior despre pozele trimise. Mai am o rugaminte: va rog sa ma anuntati cind vor fi postate pozele mele si a doua ...:)))) (asa sunt mereu- 2 intrebari), cum sa fac ca sa am acces usor la acest site (fara sa dau mereu copy la adresa, pus pe google, dat ok....). ma puteti ajuta??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor la citit!
      Nimeni nu va opreste sa comentati, sa ne impartasiti opiniile!
      Indexarea oricarui blog/site se face cu mouse-ul, click dreapta, Add to favorites/for IE , ori bookmarks/for Firefox!

      Ștergere
  21. Buna ziua! V-am tms citeva poze cu imagini din Bucegi si din pestera Ialomicioarei. Imi puteti spune daca pot face obiectul unei noi postari?
    Multumesc! CJ

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnul meu, v-am tms citeva poze pe mail acum ceva timp. Astept un raspuns daca vor fi postate, pt ca am si alte optiuni de postare dar am vrut sa va dau sansa de a fi primii care faceti acest lucru. Daca nu se poate, e ok din punctul meu de vedere si am sa dau mai departe. Cu stima CJ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce mi-ati trimis, am selectat TOT ce a fost mai interesant!
      Va multumesc frumos!

      Ștergere
    2. Toate pozele "cu pricina", le gasiti aici:
      Sfinxul din Munții Bucegi, megalitul antropomorf situat la 2.216 m altitudine, studiat cu maxima atentie de un pasionat al enigmelor daltuite-n piatra. Multumesc pentru poze! UPDATE.

      http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2012/09/sfinxul-din-muntii-bucegi-megalitul.html

      Preferabil si comentariile, sa le faceti la aceasta postare, pentru a nu se crea confuzii!

      Ștergere
  23. Imi cer scuze pentru comentariul de mai devreme referitor la anumite poze care nu ar fi fost postate. Eram convins ca v-am tms si niste poze din pestera cu niste chipuri in ceata si inca o poza cu un perete de stanca pe care sunt citeva chipuri. Inca odata imi cer scuze. Am vazut ca ultimul mail tms catre dumnavoastra se referea la acele harti secrete ale Daciei. Din pacate eu sterg arhiva de mail-uri mai des decit ar trebui si numai stiu ce am tms. Multumesc! CJ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK!
      Nu sunt probleme, se mai intampla si confuzii/disfunctionalitati!
      Oricui, inclusiv mie! Nu sunt motive de cearta intre prieteni!
      DA, am primit acele harti! Extrem de interesante, vor fi publicate!

      Ștergere
    2. Multumesc! pentru intelegere. Am sa va mai tmt daca vreti si acele poze cu imagini din pestere si cu anumite figuri de pe un perete (asta ca sa mai dau apa la moara unora care au avut unele comentarii asupra unei altfel de viziuni asupra Sfinxului)

      Ștergere
  24. Ce dracu' CAUT eu AICI? M-am TAMPIT?

    RăspundețiȘtergere
  25. nu cred niciodata ca acest sfinx e 'opera' eroziunii vantului si a ploii, etc. , este facut de oamenii vechi cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  26. imi poti trimite si mie ce ai cu hartile secrete ale daciei? nu am bani sa calatoresc dar ma pasioneaza subiectul...popaionut1973@gmail.com

    RăspundețiȘtergere