Google Translate

sâmbătă, 18 iunie 2011

Unul dintre cele mai mari secrete ale omenirii, la indemana oricui! Il poti vedea, admira, fotografia!

Sphere Within Sphere (Sfera con Sfera) is a bronze sculpture, by Italian sculptor,
The inner ball represents the Earth and outer ball represents Christianity.
Versions of the sculpture can be seen in the Vatican Museums in Rome, Trinity College Dublin, the United Nations Headquarters in New York, the Hirshhorn Museum and Sculpture Garden in Washington D.C., Christian Theological Seminary in Indianapolis, the de Young Museum in San Francisco, Tehran Museum of Contemporary Art in Tehran, and the University of California, Berkeley.
From Wikipedia, the free encyclopedia











is an Italian sculptor. He was born on 23 June 1926, in Morciano, Romagna, Italy.


Incredibil.
In opinia mea, marele sculptor Arnaldo Pomodoro,
nascut in Romagna, Italia, 
devoaleaza incepand cu anul 1963, unul dintre cele mai mari si bine pazite secrete ale omenirii. Despre aceste opere, desi expuse in locuri deosebite, se scrie si se vorbeste putin. Extrem de putin, din pacate. De ce? Nu stiu!
Nu veti gasi prea multe informatii.
Care ar fi TERIBILUL secret?
~ Voi reveni ~
Admin

13 comentarii:

  1. Pai citesc, ma uit la sferele acestea si cand sa aflu minunea de secret, hop si tu, pe alta data,
    " voi reveni". Hai mai repede, ca mor de curiozitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am mai rabdat si m-am dus la "sursa". Iata doua raspunsuri plauzibile gasite acolo!
    1. Super massive solar storm will hit the Earth in 2012...they know and they show this since more thousand years in sculptures and paintings but we so fools that we never known what we see... (corectat putin de mine)

    2. Planitoid or planet that is actually a spaceship :Nibiru

    RăspundețiȘtergere
  3. Victoreeee......
    Ce mult imi placi tu mie!
    OK, esti ... pe drumul cel bun!
    Dar ... eu ... ceva mai incolo!
    Poate mai apar si alte ... idei/variante!
    Te asigur insa ca interpretarea "mea" ...
    Nu "intra" in cele 2 variante expuse de tine!
    Mai incercam ???

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropo de:
    2. Planitoid or planet that is actually a spaceship :Nibiru !
    _________
    Unii speculeaza si afirma ca celebra Cometa ELENIN, ar fi fost ... prefatata de aceasta opera! Este si aceasta ... o idee ... nu-i asa?
    Mai ales ca mai nou, se discuta ca ELENIN, nu vine singura/singurica!!! Hmmm... Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  5. Varianta mea ...
    Daca nu o va "impusca" nimeni, un pic mai incolo! Azi as dori sa public aici ... o alta ... URGENTA! Se deruleaza in draci evenimentele! Mai sa nu stiu, ce sa mai cred!
    Este aiuritor! Suntem bombardati zilnic cu o explozie uriasa de informatii! Unele chiar credibile, de la surse consacrate, demne de incredere! Dar si aici ... am gasit o hiba:
    Auzi expresie: "este, dar stiinta ne spune ca nu ar trebui sa fie!" ... Ce zici si de asta???
    Cum trebuie sa interpretam cele spuse???
    Ce sa mai credem despre stiinta actuala?

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi cer scuze!
    Pentru cine are TIMP, in dreapta sus a Blogului, am postat un interviu VIDEO:
    Bill Ryan -- Inelia Benz!
    Dati Full Screen si vizionare placuta!
    Este mai mult decat interesant!
    Poate lasati apoi, aici si ... impresiile!
    __________
    Asa incepe:
    __________
    Bill Ryan (Bill): Salutare! Sunt Bill Ryan de la Project Avalon. Iar filmul pe care îl vedeţi acum este un interviu cu una din cele mai remarcabile femei, pe care am cunoscut-o în ultima vreme, şi care mi-a devenit prieten apropiat.

    Subiectul acestui interviu este misiunea ei pe această planetă, capacităţile pe care le posedă ea, care sunt extraordinare şi semnificative. În cele 100 de minute care urmează, ea ne prezintă, în detaliu, ce poate face şi ce a făcut deja. Întâmplările amuzante şi problemele pe care le-a trăit când era fetiţă, şi ce face ea acum, în mod responsabil, cu puterile ei considerable. Aceasta e o poveste extraordinară pe care v-o recomand să o ascultaţi până la capăt. Motivul pentru care fac această scurtă introducere acum este pentru că e important de subliniat că cele mai extraordinare capacităţi psihice enumerate în acest interviu nu sunt darurile unei persoane extraordinar de speciale, la care noi nu putem măcar aspira. Aceste daruri sunt prezente în toate fiinţele umane, înnăscut. Acesta e mesajul Ineliei către noi. Ea spune că, deşi vine dintr-un loc neobişnuit, să zicem... Iar asta e o misiune neobişnuită, e o viaţă nobişnuită. Darurile cu care e înzestrată sunt omeneşti. Iar mesajul pe care ea vrea să-l înţelegem noi toţi este că aceste daruri sunt zestrea noastră din naştere, pe care stăpânii planetei nu vor ca noi să ştim că le avem. Iar ei înşişi le folosesc, desigur.
    ............

    RăspundețiȘtergere
  7. Inelia Benz - Schimbarea Liniei Temporale a Planetei Pământ
    ____
    Numele meu complet este Inelia del Pilar Ahumada Avila, şi eu sunt, de asemenea, cunoscută sub numele de Inelia Benz.

    M-am născut în Chile în 1966, din părinţi foarte activi politic. Părinţii mei l-au susținut deplin, şi au fost apropiați de preşedintele Allende, care a fost răsturnat în timpul unei violente lovituri de stat în 1973. Ce a urmat, a fost ruperea şi devastarea familiei noastre. În cele din urmă cu toţii am părăsit ţara, şi eu am crescut în Anglia.

    În timpul anilor '90, m-am mutat, împreună cu primul meu soţ şi trei copii, la Dublin, Irlanda, unde m-am dus la colegiu pentru a absolvi Ştiinţele Comunicării. De-a lungul şederii mele în Irlanda am fost un lider de grup budist activ - o practică pe care am făcut-o timp de 14 ani şi aș recomanda-o pentru oricine dorește o practică zilnică puternică.

    După aceasta m-am mutat în diverse ţări şi m-am implicat ca asistent al Lucratorilor Luminii și Luptătorilor Luminii în munca lor, şi nu în ultimul rând, în explorarea şi investigarea a ceea ce face pe planetă „partea întunecată”. De asemenea, am conceput şi investigat instrumente şi practici care sunt rapide şi eficiente în creşterea gradului de conştientizare şi ale vibraţiilor persoanelor fizice şi a planetei. Călătoria nu a fost lipsită de pericolele sale şi lovituri dureroase, dar a meritat în întregime.

    În ianuarie 2010, am primit o solicitare din partea la „Sursei” de a ieşi în public, lucru pe care l-am făcut. Această misiune a devenit din ce în ce mai importantă la începutul acestui an (2011), după o altă cerere de la Sursă, am facut echipă cu Bill Ryan şi de atunci m-am lansat în activitatea publică împreună cu el.

    RăspundețiȘtergere
  8. De acum, text si video, aici:
    _________
    Bill Ryan -- Inelia Benz. Un interviu fascinant! Alternativa viabila, ori imaginatie cat cuprinde
    _____________

    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.com/

    Va invit, cu deosebita placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am stat pe film secvential! Recunosc ca sunt bulversat. E de necrezut! O sa ma uit inca odata, in liniste, sa analizez daca femeia aceasta chiar spune adevarul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru prezentarea clipului cu Inelia Benz.

    RăspundețiȘtergere
  11. Unul dintre cele mai mari secrete ale omenirii, la indemana oricui! Il poti vedea, admira, fotografia! - Citeste aici! -

    RăspundețiȘtergere

Click here!

Follow Vasile Burcu

COUNTERsite

BING, Search romania megalitica:

TOP 10. Cele mai citite Postări