Google Translate

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

In ATENTIA Procurorului General al Romaniei, altor ORGANE abilitate ale STATULUI! Mehedinti. Baia de Aramă. Mănăstirea Sfinții Voievozi. Goana după cel mai mare tezaur din lume. Comoara lui Brâncoveanu a declanşat un adevărat război. VIDEO-DOCUMENT. Un vechi si enigmatic TEZAUR al Tarii Romanesti, in pericol! Romani, treziti-va!


Constantin Brâncoveanu
  • Constantin Brâncoveanu a fost un mare boier, Domn al Țării Românești între 1688 și 1714 și nepot al domnitorului Șerban Cantacuzino.
  • Născut: 1654, Brâncoveni, Olt
  • Decedat: 15 august 1714, Constantinopol, Turcia
  • Soție: Doamna Marica
  • Construcții: Palatul Mogoșoaia
  • Copii: Safta Brâncoveanu, Maria Brâncoveanu, Bălaşa Brâncoveanu, Ştefan Brâncoveanu, Matei Brâncoveanu, Radu Brâncoveanu, Constantin Brâncoveanu, Smaranda Brâncoveanu, Ilinca Brâncoveanu, Stanca Brâncoveanu, Anca BrâncoveanuMai multe
  • Părinţi: Matei („Papa”) Brâncoveanu, Stanca Cantacuzino




  • ======================================================================
    =================================================================
    ========================================================
     
     
    Goana după cel mai mare tezaur din lume. Comoara lui Brâncoveanu a declanşat un adevărat război - YouTube
     
    =========================================================
    =================================================================
    =======================================================================

    Goana după cel mai mare tezaur din lume. Comoara lui Brâncoveanu a declanşat un adevărat război

    Tezaurul brâncovenesc despre care se spune că este ascuns sub o mânăstire de la Baia de Aramă a declanşat un adevărat război. Este vorba despre o comoară imensă, tezaurul lui Constantin Brâncoveanu, şi foarte mulţi oameni interesaţi de ea.

    Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea În premieră, de la Antena 3.

    Tezaurul constă în zeci de tone de aur şi obiecte preţioase. Goana după tezaurul ascuns a început din anul 1997 şi se spune că ar fi cea mai mare comoară din lume.

    Acum, pe 12 noiembrie 2013, a avut loc cel mai recent scandal în curtea mânăstirii.
    Arheologii vorbesc despre o schiţă care indică faptul că sub mânăstire e o grotă şi acolo e aurul.

    Cel mai probabil, în căutarea comorii, în altarul bisericii, s-a săpat o groapă peste care s-a turnat beton, astfel se explică denivelările monumentului.

    Preotul bănuit de această faptă nu recunoaşte şi, ulterior, el este urmărit penal pentru că a săpat în biserică, iar mânăstirea este monument istoric şi trebuie respectate anumite reguli.

    Întreaga poveste, în videoul de mai sus

    Sursa:
    http://www.antena3.ro/romania/goana-dupa-cel-mai-mare-tezaur-din-lume-comoara-lui-brancoveanu-a-declansat-un-adevarat-razboi-235826.html
    =========================================
    =======================================================
    =====================================================================

    6 comentarii:

    1. ACESTA ESTE SI MOTIVUL PENTRU CARE BRINCOVEANU A MURIT. LACOMIA. SULTANUL DOREA SA PUNA MINA PE AVEREA DOMNITORULUI, IAR BRINCOVEANU A PREFERAT SA-SI SACRIFICE PROPRII FII SI PE SINE PENTRU ASTA. FOARTE "SFINT", NU-I ASA? O ATITUDINE DE ADEVARAT MARTIR.... DAR ISTORIA E SCRISA DE INVINGATORI, ALTFEL CE NE-AM FI FACUT....

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Ai inteles un mare nimic din viata lui Constantin Brancoveanu. Fiecare cu ale lui.

        Ștergere
    2. IN ALTA ORDINE DE IDEI:

      http://ro.stiri.yahoo.com/victor-ponta-singurul-turist-la-sarmizegetusa-regia-101230110.html

      RăspundețiȘtergere
    3. am vazut reportajul...Brancoveanu a murit si si-a sacrificat fii pentru ca o adunatura de tigani si un popa lacom sa o fure ...si toate astea se intampla fara ca sa se ia masuri drastice impotriva lor?
      ...deci tiganii au avut voie sa sape intr-un monument istoric si cu stirea popii...ca doar el avea documentul original....dar arheologii nu aveau voie?...si de ce?...pentru ca nu voia biserica....halal biserica si halal popi/......talpa iadului!!!!!

      RăspundețiȘtergere
    4. am vazut reportajul...Brancoveanu a murit si si-a sacrificat fii pentru ca o adunatura de tigani si un popa lacom sa o fure ...si toate astea se intampla fara ca sa se ia masuri drastice impotriva lor?
      ...deci tiganii au avut voie sa sape intr-un monument istoric si cu stirea popii...ca doar el avea documentul original....dar arheologii nu aveau voie?...si de ce?...pentru ca nu voia biserica....halal biserica si halal popi/......talpa iadului!!!!!

      RăspundețiȘtergere
    5. Marina Marian Sunt curios incotro se vor indrepta cercetarile;stiti de ce am ramas frapat vizavi de aceasta comoara???....Intimplator sau nu comoara lui Obrenovici tot cu 40 de desagi de magari sau cai a fost carata iar pe la 1800 cind la Alion s-a scufundat o corabie turceasca tot 40 de desage cu galbeni au fost carate si ascunse pe Valea Ilovitei....interesanta istoria asta nescrisa a comorilor,nu???

      RăspundețiȘtergere

    Click here!

    Follow Vasile Burcu

    COUNTERsite

    BING, Search romania megalitica:

    TOP 10. Cele mai citite Postări